به به
پس آشنا دراومدیم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به به
پس آشنا دراومدیم![]()
نبرد در ورلد يك تا ربع ساعت ديگه شروع ميشه! اولين نبرد فورت هست كه شركت مي كنم!!(خدا بيامرزه اموات سعيد رو!!)
==
يه سوال !!
ما مبتونيم بريم توي قسمت مهاجم ها بعد از اونجا به مهاجم ها حمله كنيم؟!! يعني نفوذي بريم داخل از پشت خنجر بزنيم؟!!!
لعنت!!
امدم تو فورت تا شروع شد پيغام داد كه ارتباطت توسط سرور قطع شده!!
اعضابم خرد شد!!
داری خودمونی میشی حاجی![]()
ما دفاع کننده بودیم.زدیم لت و پارشون کردیم.
277 نفر تو این جنگ شرکت کرده بودن.البته فورت برای ما نبود و ما فقط به متحدمون کمک کردیم.
حالا چقدر تجربه و پول این وسط کاسبی کردی هادی ؟![]()
بله؟داری خودمونی میشی حاجی![]()
دارم به اين نتيجه ميرسم كه مدافع بودن توي فورت يك امتياز محسوب ميشه!!ما دفاع کننده بودیم.زدیم لت و پارشون کردیم.
277 نفر تو این جنگ شرکت کرده بودن.البته فورت برای ما نبود و ما فقط به متحدمون کمک کردیم.
خوب گرفتن فورت خیلی کار مشکلیه.چون دیوارهای فورت هم تو دفاع تاثیر داره.تازه ما تعدادمون خیلی بیشتر بود.اگه حمله کننده ها بخوان فورت رو بگیرن باید تعدادشون 2 برابر باشه.دارم به اين نتيجه ميرسم كه مدافع بودن توي فورت يك امتياز محسوب ميشه!!
راستی اسمت توی ورلد 1 چیه؟
من الان دارم میرم به جنگی که 6 ساعت دیگه شروع میشه.اگه خواستی بیا.تو fort overvew نگاه کن جنگ 0E0 .
بیا تو دفاع کننده ها.
يوزر سعيد 67 دستمه!! تا جمعه! كاري براش پيش اومده بود داد من تا جمعه بگردونمش!!خوب گرفتن فورت خیلی کار مشکلیه.چون دیوارهای فورت هم تو دفاع تاثیر داره.تازه ما تعدادمون خیلی بیشتر بود.اگه حمله کننده ها بخوان فورت رو بگیرن باید تعدادشون 2 برابر باشه.
راستی اسمت توی ورلد 1 چیه؟
من الان دارم میرم به جنگی که 6 ساعت دیگه شروع میشه.اگه خواستی بیا.تو fort overvew نگاه کن جنگ 0E0 .
بیا تو دفاع کننده ها.
نميتونم بيام! 6 ساعت خيليه!
همين جنگه كه اومده بودم اومدم توي دفاع كننده تا جنگ شروع شد گفت نمي دونم فلش مشكل امنيتي پيدا كرده چي شده خلاصه زد ارتباطمون را سرور قطع كرد!!
توی ورد 5 سه تا فورت به ما حمله کردن ببینم این همه لیدرشیپ دارم چی کار میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)