تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1103 از 2376 اولاول ... 10360310031053109310991100110111021103110411051106110711131153120316032103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حسين كاظمي:
    استقلال شخصيت قهرماني دارد

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران معتقد است كه تيمش در اين فصل شخصيت قهرماني دارد و بايد آن را به همه تيم‌ها ثابت كرد.

حسين كاظمي هافبك تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: استقلال در اين فصل از مدعيان قهرماني است و بايد براي رسيدن به اين واقعيت از هيچ تلاشي دريغ نكنيم.
    وي ادامه داد: استقلال از توان بالايي برخوردار است و بايد آنچه را كه كادر فني در تمرينات براي ما گوشزد مي‌كنند اجرا كنيم.
    هافبك تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: هواداران متعصب استقلال هميشه حاميان خوبي براي تيم بوده و هستند كه اميدوارم با كسب جام زحمات آنها را جبران كنيم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فابيو جانواريو:
    هنوز به شرايط ايده آ‌ل نرسيدم

هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال گفت: بازيهاي كه براي استقال انجام داده ام سقف بازي من نبوده است و هنوز به شرايط ايده آل نرسيدم.

جانواريو ،در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال شرايط خاص خود را دارد و هماهنگ شدن با مجموعه اين تيم زمان خاص خود را مي طلبد.

وي ادامه داد: استقلال خط هافبك قدرتمندي در اختيار دارد و تمام تيم ها را اسير صد در صد خود مي كند.

وي تصريح كرد: به هماهنگي مناسبي با جباري رسيده ام و بازي به بازي بهتر خواهيم شد.

جانواريو با اشاره به بازي حساس استقلال، تصریح کرد: ملوان در خانه حريف سرسختي است زيرا ما با تيم فولاد بارها در مقابل اين تيم بازی كرده ايم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيروز قرباني:
    در اين فصل به حاشيه ها توجه نخواهم كرد

كاپيتان تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در اين فصل جانم را براي تيم استقلال تهران خواهم گذاشت و هيچ كس نمي‌تواند برايم حاشيه سازي كند.

پيروز قرباني، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ‌در اين فصل استقلال شرايط بسيار خوبي در ليگ برتر دارد و براي كسب پيروزي مقابل حريفان با تعصب و بدون حاشيه به رقابت ‌مي‌پردازيم.

وي ادامه داد: با توجه به شرايط خاصي كه در فوتبال كشرومان حاكم است، برخي به دنبال ايجاد حاشيه هستند تا تيم را از روند رو به رشد خود خارج كنند، با اطمينان اعلام مي كنم حاشيه در اين فصل اثري در تيم استقلال تهران نخواهد داشت.

مدافع تيم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان كرد : در اين فصل به دنبال قهرماني هستيم و با توجه به انگيزه بالا در بين بازيكنان استقلال، اين عنوان دور از دسترس نيست

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در تمرين امروز رخ داد

شعار هواداران استقلال تهران عليه فردوسي‌پور

خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين عصرگاهي عليه مجري برنامه تلويزيوني 90 شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين عصر استقلال از ساعت 45/15 در ورزشگاه دستگردي آغاز شد.
    در اين جلسه مهرداد پولادي پس از 10 دقيقه صحبت با امير قلعه‌نويي به دليل مصدوميت محل تمرين را ترك كرد.
    مجتبي جباري تنها غايب تمرين امروز بود.
    بيژن كوشكي با تاخير خود را به ورزشگاه رساند.
    حسين قنبري بازيكن فصل گذشته آبي‌پوشان براي احوالپرسي با هم‌تيمي‌هاي سابق خود در دستگردي حاضر شد.
    حدود 50 هوادار تمرين را نظاره ‌كردند. آنها بدون دليل خاصي عليه عادل فردوسي‌پور شعار سر داده و وي را "پولكي" خطاب كردند.
    بازيكنان پس از سانتر از جناحين و تمرينات تاكتيكي به كار خود پايان دادند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اردوي استقلال تهران در كيش منتفي شد

خبرگزاري فارس: با نظر سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران اردوي اين تيم در كيش منتفي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حاليكه كادر فني استقلال تصميم داشت در تعطيلي 10 روزه ليگ ادامه تمرينات در جزيره كيش انجام شود از اين تصميم خود منصرف شد.
    امير قلعه‌نويي به دليل اينكه قرار است اين تيم در تعطيلي نيم فصل در كيش تمرينات خود را پيگيري كند از سفر اين تيم به كيش براي هفته آينده منصرف شد.
    قرار بود تيم استقلال در تعطيلي 10 روزه ليگ به دليل بازي تيم ملي راهي جزيره كيش شود؛ اما امير قلعه‌نويي به دليل شرايط جوي متفاوت در اين جزيره تيم را در تهران تمرين مي‌دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرین امروز آبی پوشان/
    ادامه غیبت جباری و مصدومیت شدید کوشکی / لغو سفر به کیش

تمرین عصر امروز تیم فوتبال استقلال در شرایطی برگزار شد که مجتبی جباری هافبک تاثیرگذار این تیم بازهم غایب بود.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال که خود را برای دیدار برابر ملوان بندرانزلی آماده می کند از ساعت 45/15 دقیقه امروز تمریناتش را در ورزشگاه شهید دستگردی تهران پیگیری کرد. نکته قابل توجه این تمرین ادامه غیبت مجتبی جباری بود که گفته می شود به علت مصدومیت از ناحیه پای راست مشغول فیزیوتراپی و درمان است.

در حاشیه این تمرین اعلام شد که سفر تیم فوتبال استقلال به کیش که قرار بود بین دو نیم فصل انجام شود لغو شد و این احتمال وجود دارد که این اردو در خارج از کشور برگزار شود.

در تمرین امروز بیش از 150 نفر از علاقمندان استقلال حضور داشتند و به تشویق بازیکنان این تیم و امیر قلعه نویی پرداختند. این تیم ساعت 30/14 دقیقه فردا تهران را به مقصد انزلی ترک می کند. دیدار این دو تیم روز پنجشنبه برگزار می شود.

در حین برگزاری تمرینات امروز استقلال بیژن کوشکی مدافع آبی پوشان به شدت از ناحیه مچ پا آسیب دید و باید برای مشخص شدن میزان مصدومیتش فردا از پای مصدوش عکس بگیرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امیر قلعه نویی:
    برای تداوم پیروزیها ملوان را شکست می دهیم/ استقلال جاسوس ندارد
    سرمربی تیم فوتبال استقلال با رد حضور جاسوس در این تیم گفت: ممکن است در هر خانواده ای مشکلاتی بوجود بیاید که باید درون خانواده حل شود و به بیرون درز پیدا نکند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی که عصر امروز در حاشیه تمرین استقلال با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: استقلال دیدار مشکلی برابر ملوان پیش رو خواهد داشت که این دیدار شرایط خاص خودش را دارد.

وی ادامه داد: آقای احمدزاده با تعدادی بازیکن جوان تیم بسیار خوب و قدرتمندی را آماده رویارویی با استقلال کرده است. ملوان هم مانند استقلال در هفته های اخیر روند رو به رشدی داشته و توانسته با کسب چند پیروزی به وضعیت خود در جدول سروسامان دهد.

امیرقلعه نویی با ابراز امیدواری از اینکه روز پنجشنبه دیدار دو تیم استقلال و ملوان در شرایط آب و هوایی مطلوبی برگزار شود خاطرنشان کرد: اگر شرایط جوی مناسب باشد و شاهد بارندگی نباشیم مطمئنا هر دو تیم بازی زیبایی را به نمایش خواهند گذاشت.

قلعه نویی ادامه داد: ما در این هفته از طریق آنالیزورهای خود فیلم دیدارهای اخیر ملوان را بارها تجزیه و تحلیل کرده ایم و شناخت خوبی از نقاط ضعف و قوت این تیم پیدا کرده ایم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در ادامه تصریح کرد: امیدوارم با توجه به شناختی که از تیم ملوان بدست آورده ایم بتوانیم این تیم را در خانه اش شکست داده و روند رو به رشد و پیروزیهای اخیر خود را تداوم بخشیم.

وی در خصوص عملکرد خط دفاعی استقلال گفت: خواهش من از رسانه ها این است که به جای استفاده از واژه خط دفاعی از ساختار دفاعی استفاده کنند. خوشبختانه نگرش ساختار دفاعی ما هم مانند ساختار خط حمله تغییر پیدا کرده است چرا که شما دیدید در بازی با ذوب آهن با وجود مهاجمان سرعتی این تیم خط دفاعی ما بسیار خوب عمل کرد. من امیدوارم که این روند در بازیهای بعد هم تداوم داشته باشد.

وی در مورد وجود جاسوس دراستقلال گفت: من اعتقادی به وجود جاسوس دراستقلال ندارم ولی اعتقاد دارم هر خانواده ای مشکلاتی دارد که استقلال هم از این قاعده مستثنی نیست. اما فکر نمی کنم که این مورد در استقلال وجود داشته باشد. حتی اگر کوچکترین مشکلی هم پیش آمد در خود تیم باید حل و فصل شود تا به بیرون درز پیدا نکند و باعث حاشیه سازی نشود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در صورت تشخيص كادر فني

جباري مي تواند مقابل ملوان بازي كند

خبرگزاري فارس: مشكل مصدوميت هافبك تيم فوتبال استقلال تهران حاد نبوده و مي تواند مقابل ملوان بازي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در روزهاي اخير گفته شد كه به احتمال زياد مجتبي جباري به دليل مصدوميت مقابل ملوان انزلي غايب خواهد بود.
    به گفته پزشك تيم استقلال مصدوميت جباري در حدي نيست كه نتواند به ميدان برود و به همين دليل اگر مربيان اين تيم تشخيص دهند كه در زمين انزلي از او استفاده كنند مي تواند به ميدان برود.
    ديدار استقلال مقابل ملوان پنج شنبه هفته جاري در ورزشگاه تختي برگزار مي شود.
    اين تيم فردا ساعت 14 به رشت رفته و در هتل سپيد رود اين شهر مستقر مي شود و صبح بازي با اتوبوس راهي انزلي مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منيعي: قهرمان نيم فصل مي شويم
    هافبک چپ پاي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به شرايط تيمش از قهرماني در نيم فصل اول خبر داد.

"ميثم منيعي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: ما روزهاي خوبي را تجربه مي کنيم و با توجه به پيروزي هاي متوالي اين چند وقت اخير، فقط به قهرمان شدن در نيم فصل اول فکر مي کنيم و اميدواري زيادي داريم تا به اين مهم برسيم.
    اين بازيکن با اشاره به ديدار تيمش با ملوان اظهار داشت: اين تيم با وجود اينکه جايگاه خوبي در جدول ندارند، تيم خوبي است و اگر نتوانيم با آمادگي کامل در مقابل آن بازي کنيم، به طور حتم نخواهيم توانست موفقيت هاي هفته هاي گذشته را تکرار کنيم.
    منيعي با اشاره به احتمال غيبت مجتبي جباري گفت: جباري يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر است و غنيمتي براي تيم ما محسوب مي شود، اما در تيم بزرگي مثل استقلال به خاطر ترافيک بازيکنان کارآمد در همه پست ها، بازي نکردن يک بازيکن نمي تواند تاثير منفي داشته باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

"يدالله اکبري": استقلال با اضافه شدن من از بحران خارج شد
    "يدالله اکبري" بازيکن تيم فوتبال استقلال تهران، اعتقاد دارد که استقلال با اضافه شدن او از بحران خارج شده است. اکبري، اعتماد به نفس بالايي در سالهاي آخر فوتبال خود به دست آورده، اعتماد به نفسي که حتي در روزهاي اوج وي ديده نمي شد.

اين هافبک با تجربه که در چند هفته اخير با از دست دادن يک ضربه پنالتي و گرفتن يک کارت قرمز بي مورد، موقعيت خود را در ترکيب اصلي از دست داده، همچنان اميدواري زيادي دارد تا از سوي سرمربي تيم استقلال در جمع 11 بازيکن اصلي قرار گيرد.
    اکبري در اين راه هيچ هراسي از رقابت با ساير بازيکنان تيم ندارد به طوريکه معتقد است آمادگي فعلي اش باعث مي شود تا مربيان، او را براي ثابت بودن انتخاب کنند.
    اين بازيکن روز سه شنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا به سوالات مطرح شده به شرح زير پاسخ داد:‌

** قبول داريد که نتوانستيد از فرصت هاي به دست آمده استفاده کنيد؟
    - هدف من از بازگشت به استقلال اين بود که در سالهاي آخر فوتبالم، با اين تيم به افتخار برسم. هم اکنون، هم آماده ام و هم شرايط را براي رسيدن به اهداف، مطلوب مي بينم. تمام تلاشم اين است در بازي ها بدرخشم تا هواداران استقلال از من راضي باشند.

** اما به نظر مي رسد فرصت چنداني براي حضور در ميدان نداري؟
    - نمي دانم چرا اين حرف را مي زنيد. در شش بازي، بازيکن ثابت تيم استقلال بودم و به قدري آماده هستم که مي توانم از دقيقه اول به ميدان بروم.

** شش بازي از 13 بازي!
    - نبايد اين را فراموش کنيد که استقلال، تيم پرمهره اي است و در هر منطقه از زمين چند بازيکن مطرح و کارساز را در اختيار دارد، مهم بازي کردن من يا کس ديگري نيست، مهم اين است که استقلال نتيجه بگيرد و در آخر به قهرماني برسيم.

** مگر مي شود بازي کردن يا نکردن يک فوتباليست مهم نباشد، مخصوصا يک بازيکن 34 ساله؟!
    - هيچ کس از نيمکت نشيني راضي نيست، همه دوست دارند تمام 90 دقيقه را در زمين باشند، اما هم قسم شده ايم تا اولويت اول، موفقيت تيم استقلال باشد و بعد از آن به فکر منافع خودمان باشيم.

** با توجه به ترافيک بازيکن در خطوط مختلف، بهتر نبود به تيم ديگري مي رفتيد؟
    - استقلال تيم محبوب من است و هميشه دوست داشتم با اين تيم و در کنار هواداران اين تيم، فوتبالم را به پايان برسانم. به همين دليل بعد از چند سال، دوباره استقلالي شدم و اين اتفاق را اتفاقي خوب براي خودم مي دانم.

** اتفاق خوبي که سالهاي آخر دوران بازيگري خود را روي نيمکت مي نشيني!
    - واقعا نمي دانم چرا اين همه اصرار داريد که من را بازيکني ذخيره نشين معرفي کنيد. اين در حالي است که شش بار در ترکيب ثابت بازي کردم و در هر شش بازي، استقلال به هيچ حريفي نباخته است.

** حتما مي دانيد که رقابت با "حسين کاظمي" کار دشواري است؟
    - همه بازيکنان تيم استقلال از آمادگي فوق العاده اي برخوردارند و مي توانند بهترين هاي ليگ برتر لقب بگيرند. پس دليلي ندارد که از رقابت با کاظمي يا هر بازيکن ديگري هراس داشته باشم.

** اما شرايط سني کاظمي بهتر از شما است.
    - اين حرف را قبول ندارم، من 34 ساله هستم و مي توانم تجربه ام را در اختيار کار گروهي قرار بدهم، البته کاظمي هم چندان جوان نيست و با 30 سال سن و حضور چندين ساله در ليگ برتر بازيکن با تجربه اي شده است.
    با اين حال باز هم اعلام مي کنم که نگران نيمکت نشيني نيستم و مي دانم که شايستگي حضور در ترکيب اصلي تيم را دارم.

** اما معمولا اولويت مربيان، بازيکنان جوانتر است.
    - من اين را قبول ندارم، اگر اينطور باشد پس "حسين کاظمي" هم نبايد بازي کند تا "احمد خذيراوي" که فقط 22 سال دارد، بتواند در ترکيب اصلي قرار بگيرد.

** سووالات ما تمام شد، حرف آخر؟
    - تيم استقلال در هفته هاي اول ليگ برتر امتيازات زيادي را از دست مي داد اما وقتي از بازي با استقلال اهواز به ترکيب اصلي راه پيدا کردم، پيروزي هاي پي در پي ما شروع شد.
    اين نشان مي دهد که "يدالله اکبري" بازيکني مفيد است که مي تواند تاثير زيادي در روند ديدارهاي استقلال داشته باشد.

** يعني درخشش يدالله اکبري تنها دليل خارج شدن استقلال بعد از بحران اول فصل بود؟
    - منظورم اين نبود، اما نمي توان خوب يا بد بودن بازيکنان را در پيروزي ها و شکست هاي به دست آمده ناديده گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •