تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1103 از 1219 اولاول ... 103603100310531093109911001101110211031104110511061107111311531203 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,021 به 11,030 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خودت گفته بودی ژانگولر تکه کلام هستا ناراحت نشی
    الان لیمبو و. بیرونم میفروشن رو هارد؟

بازی هایی که از بیرون میخریم فایل 4 گیگی اسبیت شده هست؟ هارد 1 ترا به فت 32 فرمت کنم بعد به مشکل برنخورم یعنی بیرون فایل 4 گیگی تبدیل کردند؟بچه ها حرف اسبلیت میزدند بازی هایی که از بیرون میگرفتید تبدیل نشده بود یا دانلودی بود؟ مثلا گرن توریسمو 5 بالای 4 گیگی داره؟ این بازی گفت رو دیسک داره الان هاردم به دو بارتیشن بکنم 1 ترا که 931 گیگه میخاستم بدونم فت 32 چند گیگ بزارم ان تی اف اس چند گیگ؟ لازهمه بگم هارد سیستمم بایینه امکانش نیس اسبلیت کنم و ... اگه بازی مشکل داشته باشه. الان بازی رو ان تی اف اس گرفتم بدیش اینه از کنسول نمیشه رو هارد ریخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

دوستانی که دسترسی به psn دارن ببینن FIFA 12 ورژن PSN داره (مثلا مثل درایور که اخیرا رو 3.55 اجرا شد) ا؟
    اگه باشه احتمالا DUPLEX TEAM بزودی کرکش میکنه
    Last edited by MH_FashisT; 20-11-2011 at 02:04.

داره خودمونی میشه MLunatic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خبری از -- نشد :((

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

تیک اکسترنال روش هست.هر چی میزنم بردارم نمیشه.تیک اینترنال هم خاموشه و هر کاری میکنم روشن بشه نمیشه!
    ديگه نمي دونم هر چيزي بود گفتم

چرا به دردم نمیخوره مگه ما پشت کوهی هستیم؟؟یا شایدم به ما حسودی میکنی که از تکنولوژی روز استفاده کنیم؟در هر صورت اکثر کسایی که ps3 دارن برای اتصال به اینترنت از مودم روتر وایر لس استفاده میکنند سوال بنده این بود که کدوم مارکش بهتره ؟؟
    حالا دوست عزيز شما هم انقدر تند نرو ديگه

ديگه بالاخره همه نظرشونو دادن اوني كه بخواد بخره مي فهمه چي بگيره

نه عزیزم ، بنده چنین جسارتی نکردم .
    ببینید اگر شما فقط و فقط یک کابل برنید پشت کنسول باقی کارها رو خود DHCP Server روتروتون انجام میده (اتوماتیک) ولی اگر بخواید وایرلس این کار رو بکنید ، باید SSID سخت افزارتون رو سرچ کنید و بعدش بسته به متد کدگذاری رمز دستگاه رو وارد کنید و سوای اینها سرعت اتصالتون با روتر هم نسبت به سیم کمتره که البته با توجه به سرعت ایران چیز زیاد مهمی نیست .
    سوای همه ی اینها اتصال به روتر از طریق WiFi به پایداری اتصال کابلی نیست .
    باور كن دردسر نداره چرا انقدر مي پيچوني

این شد حرف حساب
    ببین رو جعبه اش هم نوشته مودم/روتر .
    بالاخره يه جا به تفاهم رسيديم

خیلی ممنون از راهنماییتون
    حالا بین این دو مدل سامسونگ کدوم بهتره ؟؟؟
    samsung-led-bx2485
    samsung-led-px23720
    با تشکر
    من PX23720 رو PS3 رو بهش وصل كردم حرف نداره خود مانيتورشم عاليه

داداش برو asus ML248h بگیر شک نکن
    برو مشخصاتشو ببین بعد برو با سامسونگ ال جی مقایسه کن
    موفق باشی
    با نظر اين دوستمون موافقم يه سري Asus جديد زده پنلاش حرف نداره

فعلا يه سري از بازي جديدا رو رو 3.55 اجرا كردن كه اينجا مي توني ببيني

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by shahin_mp3; 20-11-2011 at 01:16.

5. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خوب بود بحثی درباره heavy rain بچه ها میکردند . شنیدم 16 تا ending داره درسته؟
    بازی کردم درجه سختی هارد نرمال این طور میبرسید که چقدر بازی میکنید و با کنترلر وایرلس چقدر اشنایید ( نیستید منظم یا بازی خور).من درجه که ترجمه میشد بطور منظم بازی میکنم و با دسته اشنام فکر کنم درجه متوسط بود.تو بازی انتخاب درست میخواست ( شخصیه انتخاب فکر کنم) تمام کردم
    سوالایی بش اومد.ژورنالیست خانومه مدیسون تو خانه قاتل خانه اتیش زد از بنجره بریدم بایین میموندم خانه میترکید راهی دیگه ای ندیدم نشون داد بایین افتاد تکان نخورد. بدر بچه (شان) بچه بیدا کرد قاتل اومد نکشتمش ولی بدر اومد بیرون بلیس ها بدر کشتند (مسمومم شده بود حالش خوب نبود) و اخر تو اخبار بدر قاتل معرفی کردند ( درست یادم نیست ) فکر کنم گفت بلیس نمیدونه کی قاتله ؟ ( این تیکه اخبار اگه برای شما هم این طوری تموم شد توضیح بدید ترجمه خوب زیرنویس نخوندم) مشکل اصلی اینجا بود که اخر سر قبر بدره بچه ( شان) بود و خانومه که مدیسون بود خوب میشناسمش جونتر بود مادرش نبود ) ولی اخر خبر گزاری قبر ژورنالیست نشون میده ( مدیسون) نوشته بود .جریان چیه؟. اخر هم که مادره شان مرده قاتل را میکشه تموم میشه بازی . برای شما بچه ها چطور تموم شد؟ درجه سختی بازی فکر کنم باید دکمه زود تر میزدیم درسته؟
    اگه عم ر این کنسول اخراش باشه خیلی بده خوب بود باز هم این طور بازی ها بسازه این که شماره 2 نداره مطمعنا خیلی باحال بود . بازی تو این سبک هست معرفی کنید. ممنون
    من خودم که بازی کردم هر چارتا کاراکتر سالم و سرحال بودن که بازی تموم شد. توی اون صحنه که خونه آتیش گرفته میشه مدیسون رو برد تو یخچال آشپزخونه تا از انفجار جون سالم به در ببره! بعد که اومد بیرون از طریق تلفن به هرکی که انتخاب کنین میگه که قاتل کیه! در ضمن اینجور که من شنیدم بازی 24 پایان داره!

7. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدیسون پجی(عکاس یا روز نامه نگاره .دقیق یادم نی)
    نرمن جیدن ( مامور FBA )
    اتان مارس ( پدر جیسون)
    اسکات شلبی ( کاراگاه و قاتل*** )

کد:
    ====

دیوید کیج که نویسنده بازی heavyrain هست با مصاحبه با Edge گفته زمانی بازی تموم میشه که هر 4 کارکتر اصلی بمیرند که باید یک پایان غم انگیز باشه حالا هر کدوم زنده بمونند میشه تقریبا یه پایان خوش که دست گیمر هست

Heavy Rain writer David Cage has said in an interview with Edge that if all four characters in the game die, the story in the game ends, but such a thing wont happen until the final third of the game

متن مصاحبه:
    کد:

دیوید کیج: Heavy Rain 2 را نخواهم ساخت چون برای پول بازی نمی سازم
    تا اونجایی که یادم میاد اون مدلی که من تموم کردم فقط قاتل مرد و بقیه زنده موندن
    بازی خیلی قشنگی بود یادش بخیر

دوستانی که دسترسی به psn دارن ببینن FIFA 12 ورژن PSN داره (مثلا مثل درایور که اخیرا رو 3.55 اجرا شد) ا؟
    اگه باشه احتمالا DUPLEX TEAM بزودی کرکش میکنه
    فک نمیکنم حالا تا شب نگاه میکنم خبر میدم

9. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه GOERING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نه عزیزم ، بنده چنین جسارتی نکردم .
    ببینید اگر شما فقط و فقط یک کابل برنید پشت کنسول باقی کارها رو خود DHCP Server روتروتون انجام میده (اتوماتیک) ولی اگر بخواید وایرلس این کار رو بکنید ، باید SSID سخت افزارتون رو سرچ کنید و بعدش بسته به متد کدگذاری رمز دستگاه رو وارد کنید و سوای اینها سرعت اتصالتون با روتر هم نسبت به سیم کمتره که البته با توجه به سرعت ایران چیز زیاد مهمی نیست .
    سوای همه ی اینها اتصال به روتر از طریق WiFi به پایداری اتصال کابلی نیست .

---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

این شد حرف حساب
    ببین رو جعبه اش هم نوشته مودم/روتر .
    راستش بنده تازه اولین بار بود که کلمه مودم روتر را میشنیدم و فقط برای اینکه در بحث کم نیارم این حرفو زدم البته فکر کردم منظور شما اینه که بنده یک کاربر مبتدی و نفهم هستم ولی حالا ملتفت شدم

11. این کاربر از GOERING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون راستش گفتم دقیق نمیدونم ولی فهمیدم ending زیاد داره بس 24 درستش اوکی.کاش نمیگفتی میخاستم دوباره بازی برم بیدا کنم چطور مدیسون نجات بدم.باحالیش اینه برید مدیسون اخر بازی با بچه شان هستش ولی سکانس بعد قرش نشون میده کانفیوز شدم. درجه که نوشته همیشه بازی میکنم و با دسته فول اشنام سختیش چطوره دکمه ها باید زودتر زد؟
    یجاهایی بازی خطی هست درسته؟ مثلا مدیسون اگه تو خانه ایش گرفته طولش بدیم خونه میترکه یا نه تا کاری نکنیم تغییر نمیکنه بازی

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

مثلا بازی heavy rain که تو فولدرش رفتم دیدم یک سری نوشته بیگ فایل فکر کنم همون فایل های اسبلیت شده ( تیکه تیکه) باشه
    حالا این بازی هایی که فایل بالای 4 گیگ دارند بازی تموم کردم میخام بازی نگه دارم کنسولمم 160 جا نداره زیاد. بازی از کنسول به هارد فت 32 بریزم این فایل هایی که به هم جسبید بالای 4 گیگ شد هم میریزد ؟ رو فت 32 که از سیستم بالای 4 گیگ نمیشه ریخت. گرن توریسمو هم همین جوریه چون فروشنده گفت بازی میخاد از بلوری بریزه هارد خودش بعد تو هارد من اگه فایل بالای 4 گیگ داشته باشه که ریخته نمیشه مگر خودش اسبلیت کنه؟ اخه ناتو هم هستند رفتم دو تا بازی گرفتم گاد ااو وار کالکشن 3 گیگ ریخت مثل اینکه 15 گیگ این دفه رفتم میزنم سرش میگم درس نگاه کنه دیدم حجمش کمه بازی زدم هنگ کرد کنسولم . 1 ترا هارد به دو بارتیشن با دو نوع فرمت کنم بهتره یا فقط فت 32؟

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی همتون
    من یه ذره گیج شدم
    این مدل asus هم به گزینه ها اضافه شد
    واسه ps3 حالا کدوم بهتره؟
    LG-LED-IPS236
    SAMSUNG-LED-BX2485
    SAMSUNG-PX23720
    asus-ml248l

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی همتون
    من یه ذره گیج شدم
    این مدل asus هم به گزینه ها اضافه شد
    واسه ps3 حالا کدوم بهتره؟
    LG-LED-IPS236
    SAMSUNG-LED-BX2485
    SAMSUNG-PX23720
    asus-ml248l
    هر دو مارک ال جی سامسونگ بهتره گارانتی هر دو مارکم خوبه. اگه به سیستم هم میخای وصل کنی سامسونگ دو تا hdmi داره
    یک انالوگ هم داره .الین الجی نمیدونم این مدل دو تا داره یا نه قبلی ها که یکی داشتن. به response time هم توجه کن 2 ms باشه.
    من 2285 گرفتم طراحیش باحاله تصویرم خوبه امکانات کلید سورس داره و ... خوبه. 24 میگرفتم خوب بود 100 تومن بیشترم بود. 23720 دنبالش بودم گفتند دیگه وارد نمیشه ( راست دروغ نیدونم) فکر کنم lcd باشه این مدل. این asus بچه ها تعریف میکنند ولی ببین گارانتی جالبی داره دوتا مارک بالایی تو ایران کارخونه دارند ولی این نه یبار چیزیش بشه فکر کنم به مشکل بربخورید

15. این کاربر از fk_u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •