آره راست میگید چک کردم داخلی رو زده
پس بدرد نمیخوره
آره راست میگید چک کردم داخلی رو زده
پس بدرد نمیخوره
لامصب مشکل زیرساخته یا اون مخابرات حروم زاده اذربایجانه
قبلنا ۱۳ تا روت میرسوند خودشو به ۸.۸.۸.۸
الان شده ۱۴ تا کلا مسیر تقیر کرده پینگی که از ۸.۸.۸.۸ داشتم ۸۰ میلی الان شده نود میلی
این پست برای تایمی بود که رو اون مسیر بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما الان همون سرورا تازه خلوترین ساعت 2 هست اونایی ک قرار دادم اونطرف برا ساعت ۵ بعد از ظهر بوده
شاید پینگم تا اروپا ۶ تا ۱۵ میلی نوسان داشته باشه و الانشم بهترین حالت باشه ولی تا امریکا ۱۵ گاهی تا ۵۰ میلی نوسان داره تا استرالیا و بقیه جاها بماند
خودتون با اون مسیر قبلی مقایسه اش کنید دقیقا همون سرور هاست تازه تایمی که الان دارم میدم این پست رو خلوت تر از اون زمانه
اون مسیر ب فااااا ک عظما پیوست یادش گرامی با مسیر جدید باید بسازیم و دعا کنیم فرجی بشه باز قبلی برگرده!
این خیلی اشغاله مسیرش خیلی نوسان توش داره
حتی تک کانکشن ساند کلاد هم میر یییینه
Last edited by MMDFullHD; 12-12-2018 at 02:07.
پینگ افتضاحه به معنای واقعی
هفته ی پیش پینگم تا 8.8.8.8 روی 75 تا 80 بود الان رفته روی 100
شاتل هم میگه مشکل از خارج از کشوره خب لامصبا یه مسیر خوب پیدا کنید چه گناهی کردیم تو این کشور به دنیا اومدیم
![]()
شاتل مزخرف به تمام معنا
کسی با با قندشکن ها (خصوصا Openv*n) مشکلی از نظر سرعت نداره ؟
الان از نظر کیفیت بدون قندشکن چه با سرورهای داخل و چه با سرورهای خارج مشکلی ندارم (سرعت 8Mib) ولی با Openv*n سرعت دانلود به 200 تا 300 کیلوبیت میرسه !!
با همین قندشکن سرعتم روی ایرانسل مشکلی نداره . میخواستم بدونم اوضاع شما هم همینه یا اینکه فقط منم ؟
دوست عزیز از اینترنت هوشمند استفاده نمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت هوشمند پرسرعت
- - - Updated - - -
اره می دونم اینترنت ای دی اس ال شاتل از سرمون هم زیاده
دوستان کسی از برجهای اطراف دریاچه چیتگر تونسته شاتل بگیره؟
شاتل هم خودش رو مسخره کرده با این قیمتها واقعا مردم رو چی حساب کردن! 250 گیگ یکساله بعلاوه 500 گیگ اینترانت بده 340 هزارتومن اسمش رو هم گذاشته پیشنهاد ویژه و جشنواره! . اون اینترانت که ده هزار گیگ هم بده بدرد خیلیها نمیخوره الان پارس آنلاین که با کيفيت ترین شرکته 600 گیگ رو داره یکساله میده سیصد تومن تازه شبانه رایگان هم داره. حالا اون شرکتهای رده پایین تر مانند عصر ارتباطات که یکساله 180 تومن هشت هزار گیگ میدن بکنار حتی مخابرات هم 240 گیگ شش ماهه رو میده 75 تومن داخلی رو هم یکچهارم حساب میکنه. قیمتهای شاتل اصلا رقابتی نیستند گول تعداد زیاد مشترکهاشون رو خوردن نمیدونند به این صورت از دستشون خواهند داد.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام دوستان.
من امروز سرویس شاتلم رو جمع آوری کردم:
پیشنهاد شما چیه برای یه سرویس دهنده خوب و به صرفه از نظر قیمت و سرعت (بین آسیاتک ، مخابرات) ؟؟؟مشترک گرامی ،
سرویس اینترنت شما به صورت کامل غیر فعال و جمع آوری شده است، لطفاً در صورت تمایل به استفاده مجدد از خدمات شرکت شاتل اقدام به ثبت سفارش جدید فرمائید.
ممنون میشم راهنمایی کنید به کدوم سرویس دهنده کوچ کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)