ممنون از راهنماییتون
ممنون از راهنماییتون
من به شخصه فکر می کنم تا چندماه دیگه طرح نامحدود برداشته بشه. چون اون اوایل که ایرانسل اینترنت راه انداخته بود طرح رایگان و نامحدود داشت اما بعد از یک مدت حذفش کرد.
خواهش.
چون کاربر جدید عرض می کنم معمولا به جای زدن پست روی گزینه تشکر از کاربر کلیک می کنند.
البته شما می تونید به جای وای فای هات اسپات از طریق اتصال کابل یو اس بی و گزینه مهار کردن یو اس بی ( usb tethering هم استفاده کنید تا مصرف باتری پایین بیاد اما خوبی وای فای اینکه می تونید گوشی رو در بهترین نقطه ای که سیگنال دارید بزارید
دوستان نت adSL من نامحدود هستش و واسه مخابراته. 512 ماهی 25 تومن. این روزا خیلی افت سرعت دارم.پینگ بالای هزار و کلی تایم اوت. افتضاحه
سالی 300 هزارتومن دارم براش میدم
لنظرتون با تخفیفی که ایرانسل داده اگه بسته هاشو بگیرم بهتر نیست؟
6 ماهه یا یکساله کدوم بصرفه تره؟
فقط وب گردی دارم و گهگاهی شایدم دانلود
واسه وب گردی 8 گیگ یا 10 گیگ ماهانه کافی نیست؟ با درنظرگرفتن استفاده کمی از چیلتر شکون
خوب شما می خوای از اینترنت خط استفاده کنی مودم داری؟! اگر مودم نسل چهار داری که هیچ استفاده کن بهتره پینگش از مخابرات و البته سرعتش از سرویس شما
ولی اگر مودم نداری باید اولس 300تا400تومن پول مودم بدی واگر بخوای با گوشی وصل بشی برای استفاده خانگی باطری گوشی بعد از یه مدت باطل میشه...
اگر هم مصرفتون بالا نیست شرکتهای خصوصی اینترنت هم می تونه یه گزینه دیگه باشه برای شما با سرعت بالاتر
وقتی که وضعیت شبکه خوب نیست اولی 4 جی و دومی تری جی هستش و تایم اوت 4 جی بیشتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایرانسل 3 جی صبح
![]()
اگه سیگنال و سرعت ات خوبه، مودم رو بگیر و یه تعرفه یکساله هم فعال کن خیالت راحت باشه
Sent from my iPad using Tapatalk
.
.
اون نرم افزار مانیتورینگ اسمش چیه ؟!؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)