روزی حداقل 6تا8 گیگ دانلود میخوام بکنم شایدم بیشتر![]()
روزی حداقل 6تا8 گیگ دانلود میخوام بکنم شایدم بیشتر![]()
ببین اگه ترافیک بخری که پولشو حساب کن چقدر میشه/اگه روزی 4 گیگ رو میخوای بخری حساب کن میشه 120 گیگ قیمتش هم 270,300
اگه اینجوری چرا 2 مگ نخریدی 6 ماهه که شبی 5 گیگ رو بگیری؟سرعتش 300
من 256 نامحدود دارم ساعتی 100 مگ میگیرم با سرعت 32 برای شما که 50تا55 باید باشهباید 130 رو بگیری تو 12 ساعت 1.5 گیگ میتونی بگیری
دوستانی که ای پی 5 نصیبشون شده هر چی مودم رو خموش روشن می کنن از شرش خلاص نمی شن یه جای اینکه مودمو نیم ساعت خاموش کنن اگه نحوه اتصال رو تغییر بدن ای پی عوض میشه مثلا اگه از طریق bridge وصل هستین مودم رو به حالت pppoe ببرین می بینید که دوباره ای پی 2 نصیبتون میشه همینطور بر عکس قضیه اگه pppoe وصل هستین به bridge تغییر بدین بلافاصله به ای پی 2 تغییر پیدا می کنه من تو هفته اخیر هر وقت ای پی 5 گیرم افتاد این کار رو کردم مشکلم حل شد شما هم امتحان کنید شاید برا شما هم جواب داد بهتر از نیم ساعت معطل موندنه
خلاصه محابرات و جمع کردممی خوام یک نامحدود ش.. بگیرم از روشی که اسمشو نمی برم محدود هم نمی شیم
![]()
از مخابرات رفتی؟
میدونم معنی اسمش رو نبر چیه
حالا چرا اونجا؟
آخه 128 نامحدود ش.. با اسمشو نبر،با سرعت 140 دانلود می کنه ،محدود هم نمی شمدیروز دفتر ش.. بودم پینگش یک دونه تایم اوت هم نمی داد
بعد از 22 گیگ سرعتت میشه 15 بعش هم هنوز پایین تر تا سرعتت پایین میاد
آره اما با اون روش نه![]()
اگر منظورت vpn ایران باید بگم که سرور داخلی هم در ش... محدود شده. الته شاید تو روز بتونی یه کارایی بکنی!
بچه های تاپیک هنوز با این روش محدود نشدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)