تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 1849 اولاول ... 1026021002105210921098109911001101110211031104110511061112115212021602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میشه برای خرید فشفشه ۴۰ گیگ ۳۰ روزه که بیشتر از ۳۰ روز وقت لازم داره از نیترو که روز اضافه میکنه استفاده کرد؟
    ابتدا ماه هم میشه خرید؟
    1.بله من این ماه مجبور شدم همین کار را کنم چون یک ساعت نسبت به یک ماه کم داشتم
    2.یک روش پشتیبانی گفت این ماه میخواهم امتحان کنم : گفت سه روز قبل از پایان دوره سرویس‌ات را تمدید کن و سر ثانیه یک ماه فشفشه‌ات را تمدید کن!

2. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

برای اخذ نمایندگی از شرکت های وب چه مدارکی لازمه !!!
    تو سایتش نبود
    برای استان اصفهان میخواستم
    اصلا میشه گرفت ؟؟
    میدونید برای نمایندگی یا پشتیبانی یک شرکت اینترنتی چه کارهایی باید کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

باتوجه به اینکه این سوال رو قبلا هم مطرح کردید، من موندم چرا یه تماسی با خود شرکت نمی گیرید تا پاسخی کامل رو دریافت کنین!

Sent from my HTC One using Tapatalk

داره خودمونی میشه sirerfankarimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

باتوجه به اینکه این سوال رو قبلا هم مطرح کردید، من موندم چرا یه تماسی با خود شرکت نمی گیرید تا پاسخی کامل رو دریافت کنین!

تلفن زدم ولی چجواب سر بالا میدند
    من حتی دیدم بعضی کافی نت ها که اصلا یک نفر اون را میچرخونه نوشته نمایندگی های وب !! شما میدونید جریانش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من اطلاعاتی ندارم. ولی وقتی شرکت جواب سربالا میده، شما چطوری می خوای باهاشون همکاری کنی و نمایندگی ازشون بگیری! ؟

کلیه خدمات های وب آنلاینه. اون کافی نت هم می تونه یه ثبت نام آنلاین واسه مشتری انجام بده، بعلاوه کانفیگ مودم، فرضا 10 تومن هم پول بگیره، اسم خودش هم میذاره نمایندگی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

من بعد 6 سال میخوام از صبانت بخاطر محدودیت دانلود و حجم دزدی تخلیه کنم ولی تو چند راهی موندم که کجا برم..!

مخابرات که یه جورایی منتفی هست چون جامون استیجاریه و چندبار رفتم مخابرات کرج کلی شرط گذاشتن که بیخیالش شدم.

بیشتر دنباله شبانه رایگانم و پینگ بالا اصلا برام مهم نیس دوستان های وب دار دانلودشون چطوریه و راضین؟ در کل کدوم ISP رو برا دانلود پیشنهاد میدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من تو این تاپیک به نتیجه خاصی نمیرسی!
    دلیلش هم اینه که های وب تو سراسر کشور پخشه و کیفیت سرویس ها تو همه مناطق یکسان نیست.
    یکی میاد میگه افتضاحه، یکی میگه عالیه، یکی میگه حجم دزدی میکنه، من اثبات می کنم که حجم دزدی در کار نیست.؟

به نظر من تنها راه اطمینان از کیفیت سرویس، با توجه به وجود متغیرهای فراوان، اینه خودتون حداقل یک ماه از سرویس استفاده کنین تا ببینید که آیا کار شما رو راه میندازه یا نه.

با وجود توضیحات فوق برای اینکه به سوال شما پاسخ داده باشم:
    سرویس من به طور اسمی 1mbps هست که روی 4mbps بسته شده.
    ترافیک رایگان 4 تا 7 صبح داره
    تو روز سرعت دانلود روی 3.5mbps هست ولی شب در بازه ترافیک رایگان، افت سرعت وجود داره، ولی با افزایش تعداد کانکشن، مثلا 32 کانکشن در برنامه IDM و دانلود همزمان چند فایل، موفق خواهید شد از حداکثر بهنای باند استفاده کنید.

9. 3 کاربر از salehi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

به نظر من تو این تاپیک به نتیجه خاصی نمیرسی!
    دلیلش هم اینه که های وب تو سراسر کشور پخشه و کیفیت سرویس ها تو همه مناطق یکسان نیست.
    یکی میاد میگه افتضاحه، یکی میگه عالیه، یکی میگه حجم دزدی میکنه، من اثبات می کنم که حجم دزدی در کار نیست.؟

به نظر من تنها راه اطمینان از کیفیت سرویس، با توجه به وجود متغیرهای فراوان، اینه خودتون حداقل یک ماه از سرویس استفاده کنین تا ببینید که آیا کار شما رو راه میندازه یا نه.

با وجود توضیحات فوق برای اینکه به سوال شما پاسخ داده باشم:
    سرویس من به طور اسمی 1mbps هست که روی 4mbps بسته شده.
    ترافیک رایگان 4 تا 7 صبح داره
    تو روز سرعت دانلود روی 3.5mbps هست ولی شب در بازه ترافیک رایگان، افت سرعت وجود داره، ولی با افزایش تعداد کانکشن، مثلا 32 کانکشن در برنامه IDM و دانلود همزمان چند فایل، موفق خواهید شد از حداکثر بهنای باند استفاده کنید.

ممنون از توضیحاتت رفیق

فقط های وب شبانه رایگانش نامحدوده یا منصفانس؟ چون صبانت همونطور که میدونید دو برابر حجمت دانلود رایگان میده بعد اون هر چی دانلود کنی میارتت رو 16KB/s ....!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهش می کنم. محدودیتی نداره، هرچقدر که بتونی با توجه به پهنای باندت دانلود کنی...

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

از دیروز تا حالا وضعیت اینترنت داغاااان شده دوستان .... میفهمید ... داغاااان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •