چی؟؟؟؟؟؟؟؟
چی؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا رانژست-نه تخلیه نکردم
به صفحه قبل مراجعه کنید
به نظرم برو 256 های وب بهتره حداقل ham33d داره یکم ازش میدونی سرعتش چنده ولی یه دفعه رفتی لقمان خوب نبود چون اینطور که به نظر میرسه لقمان برا بعضیا عالیه برا بعضیا هم افتضاح(شانسیه)
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 14:13.
درخواست تخلیه دادم دیروز ولی هنوز خبری از جمع اوری نیست .. چقد لفتش میدن اینااا))
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
گفتن اگه تخلیه کردی خطتو pcm میکنیم(چون قبل از اینکه adsl بگیرم خطم pcm بود و به این شرط عادیش کردن که از مخابرات نت بگیرم)حتی اگه سریع رانژه بشه
از طرفی چون دفعه قبلی که تخلیه کردم و خطم pcm شد با رئیس مخابرات بحثم شد دیگه نمیشه به رئیس در این مورد چیزی بگم چون ممکنه این دفعه خونمو بریزه
یعنی موندگار شدم مخابرات
ولی چند وقت دیگه 100%وایرلس میگیرم
مثل اینکه طلسم مخابرات شدم یادمه 3سال پیش تو خیابون اسفند شرقی (یه خونه ی کوچیک)تازه راه افتاده بود ازشون نت گرفتم چقدر کیف میکردم از سرعت شبانم (مخصوصا وقتی با ترفند سرعت دانلود1مگو 2برابر میکردم) بعدش اومدم یه جای دیگه که خطش pcm بود و مجبور شدم دوباره از مخابرات نت بگیرم کلا مخابرات اون موقع(کیش اوآسیس اصلی نه این که بهش ماناماد میگن) یه چیز دیگه بود الانم کیش اوآسیس که رفته تو خط موبایل و سیمکارت و... و اصلا adsl ارائه نمیده
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 13:49.
512 راصد(سرویس طلائی) سرعت دانلودش چنده؟
وضعیت سرعت مخابرات در سرویس محدود1مگ(بدون دانلود شبانه):تایم اوت در اسپید تستیعنی شبانه حذف شده که سرعتا فضایی بشن
حتی سایتای ملی هم به زور باز میشن
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 14:22.
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
دوستان اینترنت توی ایران انتخاب isp بد از بین بدتر می باشد
زیاد حساس نباشید
دیگه باید ساخت کاریش نمیشه کرد![]()
خواستگاری میرفتید اینقدر درباره ی همسر آینده تون تحقیق نمی کردید
یکی دوتا برن خودشون رو قربانی کنن ما هم بریم اونجا سرویس بگیریم![]()
امضات خیلی باحاله!
محمد که داره با نت سیم کارت حال میکنه روشش رو هم بهمون نگفت!
سروش مگه تو هم قصد کوچ کردن داری؟
Last edited by farshad0123; 08-06-2014 at 15:33.
با سلام آقا فرشاد وقتتون بخیر... میخواستم بدونم که این سرویس 2مگ 20گیگ بدون پیشوند استاندارد شبانه داره ؟ آخه میخوام 3ماهشو شارژ کنم تا برش نداشتن خواستم مطمعن بشم... شما اطمینان دارید به این قضیه؟ من ضهی هستم...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)