من هفته پیش رفته بودم مرکز مخابراتی منطقه در این مورد هم سوال کردم گفت هنوز هیچ چیز جدیدی ابلاغ نشده!
من هفته پیش رفته بودم مرکز مخابراتی منطقه در این مورد هم سوال کردم گفت هنوز هیچ چیز جدیدی ابلاغ نشده!
آقا من شدیدم مخالفم معمولا اکثرا پایین تره
من مثلا 512 دارم ولی تا حالا سرعت 64 رو به چشم ندیدم(آپ استریم هم رو 58 فکر کنم بسته شده)!
256 سرعت نیست پهنای باند هست دقت کنید این پهنا تقسیم بر هشت می شه می شه سرعت شما همه دینا به همین شکل هست سرعت شما رد بهترین حالت باید 32 باشه .
حجمی هم از امروز ابلاغ شده یوزر قدیمی نمی تونه بگیره فقط یوزر جدید شبانه نداره با حجم 2 گیگ الکی نگرید پشیمون می شید چون 2 گیگ رد کنید برای هر بایت پول می یاد روی قبض .
شبانه هم داشت ماهی 2 گیگ بدرد عمشون میخوره
یه وبگردی با تمام کاهنده های حجم،ماهی 4-5 گیگ مصرف داره
فقط به یوزرهای قدیمی کاری نداشته باشن،ما هم دست از سرشون برمیداریم
-------------
کسی از مخابرات توحید نیست یه اعلام وضعیت کنه؟
مخابرات از فردا بگه گیگ 10.000 شما باید بخریمعیار همه isp های ایران مخابرات هست یک ریال گرون کنه دو ریال می برن روش
شما هم هیچ کاری نمی تونی بکنی چر اینکه اینجا دو تا فش بهش بدی مجبوری بخری![]()
دوستان من تهران هستم ، نامحدود 256 داشتم دیروز از طریق سایت مخابرات درخواست تغییر پهنای باند دادم به 512 و تغییر انجام شد. حالا میگم نکنه 512 حجمی داده باشن بهم از کجا می تونم بفهمم سرویسم حجمیه یا نامحدود تو پنلم که رفتم هیچی در این مورد نداشت. تنها چیزی که بهم امید میده که سرویسم نامحدوده اینه که سرعت دانلودم از 60 بالاتر نمیره چون شنیدم سرویس های حجمی سرعتشون سه چهار برابر سرعت واقعیه. نظر شما چیه ؟
از صبح تا الان اینترنت قطع بود 2020 هم طبق معمول جواب سر بالا میداد.(مرکز شهید درزی)
یه مدته برای ورود به ف ی س ب و ک مشکل دارم و هرچی ریلود میکنم نمیره! کسی مشکلی نداره سایتای دیگه با قندشکن بازمیکنه.
نه عزیز مشکلی نداره ! همین الان از فیس.بوک اومدم
با HotSpot میرم
با ک ریو میرم جواب نمیده با spohflux هم امتحان کردم فایده ای نداشت!
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)