یه باز خورد از لحاظ پخش شوندگی وماندگار بین سه مدل وات میلیون پاکو رابان میخواستم قبلامعمولی این کار و داشتم میخوام بین ابسولوتی گلد و اینتنس یکی رو بخرم بنظرتون کدوم یکی کار بهتره
یه باز خورد از لحاظ پخش شوندگی وماندگار بین سه مدل وات میلیون پاکو رابان میخواستم قبلامعمولی این کار و داشتم میخوام بین ابسولوتی گلد و اینتنس یکی رو بخرم بنظرتون کدوم یکی کار بهتره
Last edited by abbass11; 26-03-2015 at 14:59.
بار هم از دوستان عزیزم سپاسگزارم
سوالای زیادی در ذهن دارم که انشاالله درکنار شما دوستان عزیز جواب همه رو میگیرم
پیور هاوانا از لحاظ سنگینی و بو شبیه کاپتان بلک هست؟اگر اینطور باشه نمیپسندم
متاسفانه خیلی نمیتونم تست کنم اکثر مغازه ها تست نمیدن اوناییی هم که میدن این محصولات مد نظر رو ندارن پیور وود رو تست کردم رایحش رو دوست داشتم منتها خیلی شیرین بود البته آزار دهنده نبود ودر کل خوب بود
دوستان عزیز چون من مجبور به خرید اینترنتی هستم اگر ممکنه چندتا سایت اینترنتی بهم معرفی کنیین که از هر لحاظ خوب و قابل اطمینان باشن و من بتونم خرید کنم ازشون اگر هم اسم بردن ازشون بر خلاف قوانین هست لطف کنین پیغام خصوصی بدین
باز هم از همه دوستان سپاسگزارم
باسلام .....پیور هاوانا برای چه فصلیه ?ممنونم
از دوستم پرسیدم خیلی تعریف این بو را کرد بسیار بسیار . ولی تعریفی را که خانم ناظر کرد که بصورت کامل بود ، نکرد ...خواهشمندم فصول استفاده اش رو بگید ممنونم
Last edited by Atghia; 26-03-2015 at 21:45. دليل: ادغام
پیورهاوانا فقط هوای سرد اصلا به درد بهار و تابستان نمیخوره
باسلام ...باسلام از همه عزیزان خواهشمندیم اگه امکان داره در مورد عطرهای هرفصل صحبت بشه جالب تره و اطلاعات زیاد به دست میاد و خرید برایهمون فصل انجام میشه...ممنون
دوست عزیز
اینجا هرکسی میتونه در مورد هر عطری که دلش خواست سوال بپرسه و محدودیتی وجود نداره
هرکسی هم اطلاعات داره میتونه نظر بده و کمک کنه
در مورد عطرهای خنک در صفحات اخیر بسیار زیاد صحبت شده
سرچ تاپیک هم مورد مفیدی هست که میتونه کاربردی باشه
موفق باشید![]()
میخاستم سیلور سنت یا دراگون بخرم... دقیقن نمیدونم تفاوتشون در چیه، ولی شباهت زیادی با هم دارن.. کدوم بهتره؟
توی رایحه های سرد و تلخ این سبکی چه کار دیگه ای میشناسید که زیاد مردم نشناسنش ؟
یه سایت معتبر هم برای خرید آنلاین معرفی کنید..
ممنون.
سلام تا به حال عطری به اسم دراگون نشنیدم اگه دوستان دیگه میدونن راهنمایی کنن.
اما سیلور سنت رایحه ی گرم و تندی داره که فکر میکنم برای این فصل هم مناسب نباشه. هرچند نمیشه منکر پخش بوی بالای این عطر نسبت به قیمتش شد
در این سبک رایحه ها صرف نظر از فصل استفاده به نظرم جاز از برند ایو سنت لورن و وان من شو از همین برندِ جکس بوگارت یا کمی خاص تر و متمایز تر، پولوی مردانه (پولو گرین) یا آزارو پورهوم روایح تقریبا نزدیکی دارن که احتمالا شمارو راضی کنن.
اگرهم میخواید عطری استفاده کنید که مناسب تر برای این فصل ، معتدل و خنک ، تلخ و کمی تند باشه گوچی گیلتی، لاگوست آبی و ایسی میاکی بلو گزینه های بدی نیستن.
Last edited by shervin1996; 27-03-2015 at 13:11.
سلام
سیلور سنت که بینهایت گرم و تند هست!
دراگون شاید منظورتون به عطری از برند کارتیر باشه؟
در هرصورت با توجه به گروه بویایی سیلور سنت که اورینتال-وودی هست از بین عطرهای خنک تست ایندویژوال از مونت بلنک رو به شما پیشنهاد میکنم
یادمه ایسی میاکه رو خودتون داشتید (ولی یادم نیست خوشتون می اومد یا بدتون می اومد) بهرحال اگر میپسندید پیشنهاد میکنم رودستر از کارتیر رو امتحان کنید
سلام به دوستان
قصد خرید Tom ford Gray vetiver رو از یکی از دوستان دارم. میخواستم بدونم کسی که عاشقه اونتوس هست این رایحه رو هم میپسنده ؟!
این جریان آب هویج چیه ؟!خیلی ملموسه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)