من سوالی ازت ندارم فقط برای اینکه یه همکار ( کاربر فعال انجمن موبایل ) باهات صحبت کرده باشه افتخار دادم چند خط برات نوشتم .... راضی شدی ..؟ چقدر التماسم کردی بیا چند خط ازم سوال کن جلوی بچه ها ضایع نشم ..؟ حالا راضی شدی ..؟ خوب خدا رو شکر ....
من سوالی ازت ندارم فقط برای اینکه یه همکار ( کاربر فعال انجمن موبایل ) باهات صحبت کرده باشه افتخار دادم چند خط برات نوشتم .... راضی شدی ..؟ چقدر التماسم کردی بیا چند خط ازم سوال کن جلوی بچه ها ضایع نشم ..؟ حالا راضی شدی ..؟ خوب خدا رو شکر ....
راستی یه سوال نظرت درباره این سوسک توی آواتار من چیه ...؟
به کی بیشتر شباهت داره ...؟
عجب ....
چی خوردی اینجوری توهم زدی؟؟؟![]()
چون مامانم مهربونه ، هوامو داره و من براش مهمم
ولی بابام خیلی خونسرده ، احساس می کنم دوستم نداره زیاد
واسه همین![]()
سلام خانوم!
من اومدم در حضور جمع از این که این هفته وقت نکردم سوال بپرسم معذرت بخوام...
عفو پلیز
خوب دیگه چطور هستی خوب هستی در سلومتی کامل به سر می بری؟هووو
سوالی رو که از همه همیشه می پرسم:
یکی از تصورات دوران کودکیتو بگو.
رویای بچه گیت چی بوده؟؟
ممنون
سلام هم محلهای !! (ما تو زنجان شمالی هستیم!!) بلدی که ؟
ببینم شما adsl داری یا دایال آپی؟
مرکز تلفنتون مثل ما همون شهید چمرانه؟ یا جای دیگه؟
به نظرت این مرکز تلفن شهید چمران کی میخواد به خودش بنجبه و این ADSLرا برای این محله مخوف!!!! راه بندازه؟
فکر کنم این آخرین سوال هایی که ازت می پرسم :
1 اگر یه روز استاندارد عوض بشه و چینش دکمه های موبایل مثل کی پد کیبورد ( همون دکمه های سمت راست کیبورد ) بشه ، به نظرت آمار تماس های اشتباه چه قدر رشد می کنه ؟
2 تا حالا شعر گفتی ، یه بیتش رو بگو ؟
3 قشنگ ترین بیتی که تو ذهنته ؟
4 به نظرت این پخ ای که پرستو میگی ، کنایه از همون پ خ خودمونه ؟
5 حالا که روز آخر صندلی نشینیته ، دمای تغریبی این صندلی رو چه قدر براورد می کنی ؟
6 دوست داری مهمون بعدی کی باشه ؟
7 زبونم لال اگر خدایی نکرده در اثر تصادف ، قطع نخاع بشی ، زندگی چه رنگی میشه ؟
8 آدم های روشن دل ، از پشت شیشه های عینک دودی شون ، زندگی رو چه طور میبینند ؟
9 دوست داری رو پل صراط کی دستت رو بگیره ؟
ببخشید که تو این هفته با سوالام مزاحمت شدم ، امیدوارم یه روز اسمت رو روی تابلوی مطبت ببینم
سلامت و موفق باشی خانم دکتر ...
سلام سپيده خانوم
1- چه احساسي داري وقتي بفهمي يک جايزه يک ميلياردي برنده شدي ؟ اگه همون لحظه جايزه رو يکي ازت بدزده چي ؟ در نتيجه الان فکر کن جايزه رو برنده شدي و يکي ازت دو در کرده ...![]()
2- خز ترين گوشي بازار بنظرت اسمش چيست ؟![]()
3- درباره يو فکر ميکنم يک نمه تفکر سلحشوري داشته باشي (بيخيال![]()
) ، آره آيا ؟
4- يو بازرس داخلي اسکاتلنديار هستي ، تا حالا چند تا مچ گرفتي ؟، اگه آره توضيحي بده ، اما اسمشون رو تو خصوصي بگو تا رسيدگي حزبي به عمل بياد ...
![]()
![]()
5- نظرت در مورد اينکه يک حزب اينترنتي قوي تشکيل بديم بعد کم کم وارد سياست شيم چيست ؟![]()
تا بعد ...![]()
سلام
من خوبم تو چطوری؟؟
باشه
1. فکر می کنی قشنگ ترین آهنگی که سروش لشکری ( هیچکس) به عمرش خونده جنگل آسفالت است آیا؟
بله بله 100%
2. فکر می کنی دومین آهنگ قشنگی که سروش لشکری ( هیچکس) به عمرش خونده بازم کلان است آیا؟!
بله بله 60%
3. فکر می کنی سومین آهنگ قشنگی که سروش لشکری (هیچکس) به عمرش خونده رفاقت تعطیله است آیا؟
بله بله 160%
4. فکر می کنی چهارمین آهنگ قشنگی که سروش لشکری (هیچکس) به عمرش خونده من می رقصم ... است آیا؟
بله بله 220%
![]()
دوستان عزيز صندلي نشين جديد امروز ساعت 8 شب معرفي ميشه
سپيده خانم لطفا تا اين ساعت كارتون رو به اتمام برسونيد .
بهروز .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)