تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 4428 اولاول ... 10260210021052109210981099110011011102110311041105110611121152120216022102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو خبر های مختلف گفتن که شرکت ها میتونن برای رفع نیاز های کاربر سرویس های مختلفی هم ارائه بدن از جمله مستقیما به محدود ها اشاره کردن و گفتن که حذف نمیشن
    نمیدونم هم پشتیبانی ابلاغیه رو واسم خوند هم واحد فروش تویه ابلاغیه نوشته بود سازمان مقررات ...الزام کرده که همه سرویس های محدود جمع آوری بشن؟؟؟

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

چشم امید من به شرکت هاست... بلکه اونا یه حرکتی بزنن و سرعتشون بیشتر باشه...

ولی هنوز مطمئن نشدم من بلخره نامحدود نامحدود خواهیم بود یا اونم یه جوری پیچوندنه؟
    عزیز مارو خیلی وقته پیچوندن خودمون خبر نداریم

2. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

آره حداکثر 16 برای 128 و به ترتیب برو بالا من سرویس دهن سرویس کن نامحدود همارا داشتم 64 اما سرعت 5 کیلوبایت بهترین حالت 128 گرفتم 9 کیلو بایت به سختی حال فکر کن این قضیه قرار بازهم اتفاق بیفته
    دقیقا منم همینو میگم اخه نباید سرعت 128 در بهترین حالت 9 باشه که... یا 1 مگ بیاد رو 128 کیلوبیت

خدایا به این ملت اینترنتی ایران رحم کن

4. 7 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hunk_Dead13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

چشم امید من به شرکت هاست... بلکه اونا یه حرکتی بزنن و سرعتشون بیشتر باشه...

ولی هنوز مطمئن نشدم من بلخره نامحدود نامحدود خواهیم بود یا اونم یه جوری پیچوندنه؟
    دوست عزیز کاملا واضحه اوضاح هیچ فرقی حداقل به حال کسانی که وضع مالی معمولی دارن نیست

شما قبلا اگه 128 4 گیگ میگرفتی و با 100 دانلود میکردی اگر بخوای الان نامحدود همین سرعت باید 50 تومن پیاده شی
    اگرم نه به 30 راضی هستی باید 256 بگیری

فقط یه خورده قیمت نامحدود کم کردن که اونم اگه 8 یا 10 شیرینگ باشه یعنی افتضاح یا همون شبانه :|

6. 5 کاربر از Hunk_Dead13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

اگه دقت کنی زده ماهیانه 14 تومن ضرب در 3=43200
    ضمنا بهتره ی خورده صبر کنی چون اهواز از لحاظ زیر ساخت مشکل داره و باید صبر کنی ببینی کدوم شرکت سرویس نامحدود بهتر ارائه میدن...
    دوست عزیز کجاش زده ضربدر3سرویس 256ماهیانه 14000تومنه همینو بس.اونی که شما حساب میکنی مال سه ماهشه البت 3درصد هم تخفیف دار.

8. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز کجاش زده ضربدر3سرویس 256ماهیانه 14000تومنه همینو بس.اونی که شما حساب میکنی مال سه ماهشه البت 3درصد هم تخفیف دار.
    ماهیانه که درست نیست باید 3 ماه به بالا خرید کنیم

10. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

یه خبر بد برای دوستان پارس آنلاین اینطوری که طی تماس با پشتیبانی فهمیدم میگن ما سرعت 128 رو 16 و 256 رو 32 و... میبندیم و اجازه نمیدیم که سرعت شما بیشتر یا کمتر از این سرعت ها بشه و طبق تعهدمون عمل میکنیم اگه یادتون باشه شرکت وقتی سرویس محدود ارائه میداد میگفت من 128 تا 1 مگ ارائه میدم البته سرعت نسبت به آنلاین بودن کاربران کم و زیاد میشه اما الان میگه هرکی پول بیشتر بده سرعتش بالاتر میره پس در نتیجه همه چی باز به نفع شرکت و کاربران پولدار شد چون من یکی حیفم میاد 43200 تومن بدم سرویس 256 بگیرم چون بیشتر از این تو این مملکت نمیصرفه یارو تو ترکیه با سرعت 5 مگ به بالا وصل میشه و نصف نصف پول اکانت 128 مارو میده(3 یورو)...انگار باید در اینترنتم رو گل بگیرم...ضمنا گفت که ما 1 به 8 شر میکنیم نه 1 به 10...موفق باشین
    کجاش خبر بدیه؟این عین عدالت،هرکی هرچقد پول میده بهمون اندازه سرعت میگیره نه اینکه یکی میاد پول سرعت 128میده ولی سرعتش 2میگه.دوست عزیز انتظار داشتی با ماهی 11تومن ونامحدود سرعت 2میگ بهت بدن اینکه درست نیست.دیگه سرعتا واقعیه هر کی سرویس 128 داره سرعت دانش16 هست و هر کی1 میگه سرعت دانش 128 هست.البته درست میفرمایید الانشم دارن بهمون سرویسا را گرون میدن که باید بازم قیمتا را بیارن پایین و سرعتا را ببرن بالا.

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

ماهیانه که درست نیست باید 3 ماه به بالا خرید کنیم
    کی گفته؟بذار پنلارو به روز کنن اونموقعه میشه در موردش نظر داد

12. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوست عزیز کاملا واضحه اوضاح هیچ فرقی حداقل به حال کسانی که وضع مالی معمولی دارن نیست

شما قبلا اگه 128 4 گیگ میگرفتی و با 100 دانلود میکردی اگر بخوای الان نامحدود همین سرعت باید 50 تومن پیاده شی
    اگرم نه به 30 راضی هستی باید 256 بگیری

فقط یه خورده قیمت نامحدود کم کردن که اونم اگه 8 یا 10 شیرینگ باشه یعنی افتضاح یا همون شبانه :|
    والا همین جوریش هم پول زیادی میریزیم گلوشون مثلا همین ماه من 10 گیگ ترافیک مصرف داشتم که اگه ضروری و واجب نبوده نمیخریدم... سرویسمم ماهی 2گیگ هست با 256 (رو 2 مگ بستنش) قیمتشم 9 تومن
    حالا اگه 512 حداقل سرعتش 60 باشه میرم اونو میگیرم ماهی 24 تومن یا 256 ماهی 12 14 تومن لاقل الکی پول ترافیک نمیدم اخه سرعت بالا واسه چیه وقتی به وبگردیمم نمیرسه... البته کسی هم فکر جیب مردم رو نکرده اخه اون بالا ها هوا خوبه ملت 3000 میلیارد میزنن تو رگ
    تازه شبانش رو هم بخوایم حساب کنیم من وقتی 100 مگ نمی تونم بگیرم دیگه چه فایده ای برام داره...؟!

در کل اگه نه پول داریم بریم تعرفه بالا بگیریم نه شانس داریم که سرعت شبانمون خوب باشه باید بیخیال دانلود شیم دیگه بریم لاقل به باقی کارای واجبمون برسیم...

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

کجاش خبر بدیه؟این عین عدالت،هرکی هرچقد پول میده بهمون اندازه سرعت میگیره نه اینکه یکی میاد پول سرعت 128میده ولی سرعتش 2میگه.دوست عزیز انتظار داشتی با ماهی 11تومن ونامحدود سرعت 2میگ بهت بدن اینکه درست نیست.دیگه سرعتا واقعیه هر کی سرویس 128 داره سرعت دانش16 هست و هر کی1 میگه سرعت دانش 128 هست.البته درست میفرمایید الانشم دارن بهمون سرویسا را گرون میدن که باید بازم قیمتا را بیارن پایین و سرعتا را ببرن بالا.
    خبر خوبی هست در صورتی که نیان شیرینگ 10 بذارن وگرنه کی مخالفه با عدالت...؟!

14. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یه خبر بد برای دوستان پارس آنلاین اینطوری که طی تماس با پشتیبانی فهمیدم میگن ما سرعت 128 رو 16 و 256 رو 32 و... میبندیم و اجازه نمیدیم که سرعت شما بیشتر یا کمتر از این سرعت ها بشه و طبق تعهدمون عمل میکنیم اگه یادتون باشه شرکت وقتی سرویس محدود ارائه میداد میگفت من 128 تا 1 مگ ارائه میدم البته سرعت نسبت به آنلاین بودن کاربران کم و زیاد میشه اما الان میگه هرکی پول بیشتر بده سرعتش بالاتر میره پس در نتیجه همه چی باز به نفع شرکت و کاربران پولدار شد چون من یکی حیفم میاد 43200 تومن بدم سرویس 256 بگیرم چون بیشتر از این تو این مملکت نمیصرفه یارو تو ترکیه با سرعت 5 مگ به بالا وصل میشه و نصف نصف پول اکانت 128 مارو میده(3 یورو)...انگار باید در اینترنتم رو گل بگیرم...ضمنا گفت که ما 1 به 8 شر میکنیم نه 1 به 10...موفق باشین
    سلام
    این خبر خوشی بود برا من
    چون اشاره کردم در اینصورت حداقل 512 میگیرم
    بعدشم 3 ماهه تخفیف 3 درصد داره که میشه 40 تومن
    قیمت فعلی 128 نامحدود 3 ماهه که داشتیم کمترینش 39 بود
    الان با همین پول 4 برابر سریعترشو میگیرم
    یعنی این خوب نیست ؟

بعدشم 3 ماهه دوره گذشته مصرف ترافیک من 20 گیگ بود
    تازه این 20 گیگ در حداقل ممکن بود
    یعنی روزها از ترسم کاری نمیکردم
    و وقتی ویندوز میزدم فوری اپدیتها و. .. را دیز ایبل میکردم
    و اپدیت برنامه ها و ... را بایستی کامل کنترل کرد و .....
    و خلاصه با اینهمه مصیبت بازم 20 گیگ مصرف کردم
    که حدود بالاتر از 70 تومن خرج 3 ماه گذشته من شد
    الان نامحدود 512 بگیرم خیلی با صرفه تره

بعدشم شما میتونین مثل من یه نت بخرین خودتون بین چند نفر شعر کنید
    پولشو چند نفر شریکی بدین
    در صورتی که نامحدود باشه اینکار عملی میشه و خیلی میصرفه
    منم رو همین حساب گفتم شاید 1 یا 2 مگ نامحدود بگیرم
    نه عزیز ابلاغ شده که تمامی سرویس های محدود جمع آوری بشن و به جاش نامحدود ارائه بشه البته گفتن که تا 20 ماه آینده فرصت جمع آوری داده شده
    خب این طبیعیه
    کمی زمان میبره تا اجرا بشه

16. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

والا همین جوریش هم پول زیادی میریزیم گلوشون مثلا همین ماه من 10 گیگ ترافیک مصرف داشتم که اگه ضروری و واجب نبوده نمیخریدم... سرویسمم ماهی 2گیگ هست با 256 (رو 2 مگ بستنش) قیمتشم 9 تومن
    حالا اگه 512 حداقل سرعتش 60 باشه میرم اونو میگیرم ماهی 24 تومن یا 256 ماهی 12 14 تومن لاقل الکی پول ترافیک نمیدم اخه سرعت بالا واسه چیه وقتی به وبگردیمم نمیرسه... البته کسی هم فکر جیب مردم رو نکرده اخه اون بالا ها هوا خوبه ملت 3000 میلیارد میزنن تو رگ
    تازه شبانش رو هم بخوایم حساب کنیم من وقتی 100 مگ نمی تونم بگیرم دیگه چه فایده ای برام داره...؟!

در کل اگه نه پول داریم بریم تعرفه بالا بگیریم نه شانس داریم که سرعت شبانمون خوب باشه باید بیخیال دانلود شیم دیگه بریم لاقل به باقی کارای واجبمون برسیم...

---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

خبر خوبی هست در صورتی که نیان شیرینگ 10 بذارن وگرنه کی مخالفه با عدالت...؟!
    دقیقا حرفت درسته.اما بعضی دوستان میان میگن ما پول 128میدم اما باید سرعتمون 1مگ باشه.اینکه درست نیست.بعد یه سوال داشتم خارج هم همینطوری که میان هر خط و بین 10نفر تقسیم میکنن؟استاندارد جهانیه؟یا یه قانونی مزخرفیه که خود مخابرات درست کرده؟

18. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------

کی گفته؟بذار پنلارو به روز کنن اونموقعه میشه در موردش نظر داد
    گر صبرکنی ز اینترنت ... سازند حالا جون من میبینی که همه پشیمون برگشتن میگن ما سرویس محدود میخوایم...عزیز تو فکر کن الان صفحه ها رو با سرعت 100 تا باز میکنی بعد یهو بیان بگن 16 به نظرت کشوری مثل لیتوانی که میانگین سرعتش 33 مگابایته تو سایت هاش یه صفحه برای من 16 کیلوبایتی باز میکنه که اینا هم گناه دارن نه خودت داری میبینی که همه صفحات اینترنتی پر شده از عکس و فلش و ... به نظر تو با سرعت 16 تا یه صفحه 1 مگابایتی چقدر طول میکشه تا لود بشه؟؟؟ضمنا عدالت اینه که وقتی همه چی رو با تو به قیمت جهانی(بنزین-برنج-گوشت و...)حساب میکنن اینترنت رو هم به قیمت جهانی حساب کنن نه 10 برابر کشورهای دیگه...

این هم دان دیشب:
    Last edited by l30l30y; 18-09-2011 at 15:35.

20. 3 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •