تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 1211 اولاول ... 102602100210521092109810991100110111021103110411051106111211521202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنون
    فقط من هر کاری میکنم نمی توانم پول مستر لیگ را افزایش بدم
    اگه میشه یه کم راهنمایی کنید
    با تشکر

دوست عزیز تو کجای فصلی؟
    من الان تو سال 2027 هستم تمام بازیکنا نو شدن خرج باشگاهم رو هم 210000 تاست
    این به نحوه بازی خودت بستگی داره !کمی واقعی
    باید مث واقعیت بازیکن سازی کنی من الان کمترین قدرت بازیکن 93 هست (اصلی)ذخیره ها هم کمتر از 83 ندارم در حالی که یکیشون اسم درست حسابی ندارهآخرین باری بازیکن خریدم m.zarte بود 35000
    دیگه نخریدم همشم از یوتث تیم بالا میارم هر سال هر جامی وجود داره میبرم آخر سال 220000 در میاد اول فصل پول من -200000 هست وسط فصل میشه -40-50 هزار آخر فصل مثبت میشه !
    کلا خسته شدم همین روند تکراریه! یه یه ماهی هست بازی نمیکنم!
    به نظرم اصلا نیازی به ترینر نداره!جذابیتش به اینه که مجبور شی چند بازیکن اخراج کنی لول مربی وبقیه رو پایین 7-8 شی بعد با دوباره سازی بری بالا نه مث من که زده شی!

2. این کاربر از ah-eli-95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم...در اون محل که بازی نصب میشه و در قسمت setting هر تغییری که بهش میدم و ok میزنم سیو نمیکه
    چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز تو کجای فصلی؟
    من الان تو سال 2027 هستم تمام بازیکنا نو شدن خرج باشگاهم رو هم 210000 تاست
    این به نحوه بازی خودت بستگی داره !کمی واقعی
    باید مث واقعیت بازیکن سازی کنی من الان کمترین قدرت بازیکن 93 هست (اصلی)ذخیره ها هم کمتر از 83 ندارم در حالی که یکیشون اسم درست حسابی ندارهآخرین باری بازیکن خریدم m.zarte بود 35000
    دیگه نخریدم همشم از یوتث تیم بالا میارم هر سال هر جامی وجود داره میبرم آخر سال 220000 در میاد اول فصل پول من -200000 هست وسط فصل میشه -40-50 هزار آخر فصل مثبت میشه !
    کلا خسته شدم همین روند تکراریه! یه یه ماهی هست بازی نمیکنم!
    به نظرم اصلا نیازی به ترینر نداره!جذابیتش به اینه که مجبور شی چند بازیکن اخراج کنی لول مربی وبقیه رو پایین 7-8 شی بعد با دوباره سازی بری بالا نه مث من که زده شی!

دوست عزیز من از ترینر استفاده کردم
    خیلی ممنون از توضیحات مفیدتون
    یک خواهش دیگه هم داشتم
    لطفا چند بازیکن خوب که سریع پیشرفت کنند و آینده ی خوبی هم داشته باشند را معرفی کنید
    حالا خودم Agbonlahor را خریدم
    بازیکن خوبیه و سریع هم پیشرفت میکنه
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

1

یک خواهش دیگه هم داشتم
    لطفا چند بازیکن خوب که سریع پیشرفت کنند و آینده ی خوبی هم داشته باشند را معرفی کنید
    با تشکر
    سلام
    تو این برنامه باید open رو انتخاب کنی بعدشم فایل مستر لیگت که اسمش به این صورت هستش PES2010_ML0x.bin
    بعدش که انتخابش کردی تو کادر زیرش پول مورد نظرتو میریزی به حساب بعدشم میبندیش بعدشم بازی و بعدشم میشی میلیاردر ولی مث این شیخ عربه که من سیتی رو خریده نری همش مهاجم بخریا اون عربه تو پارسیشوخی کردم همین کارارو بکن انشالا که تیمتو جمع کنی حالشو ببری
    بازکن خوب توش زیاد هست و خئارو شکر همشون خوب رشد میکنن از معروفاش سیلوا خوبه گورکوف خوبه پاتو خوبه بویان عزیزم خوبه بالوتلی هم خوبه دفاع palshen خوبه کلیشی خوبه لنون هم خوبه اگر خواستی تو ادیت خودتو با قدرت معمولی بساز بعدش بخرش بکنش ستاره
    خوب زیاد حرف زدم امیدوارم استفاده کنی

6. 2 کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ارمین جان

من تو برنامه pes editor وقتی می خوام face وارد کنم گزینه hair میزارم رو No Special
    ولی وقتی save میکنم و خارج میشم دوباره که میرم میبینم hair خودش عوض کرده و به دلخواه روی یه شماره گذاشته .
    خواستم ببینم مشکل از کجاست ؟
    حالا خیلی مهم نیست قحطی اسلات خالی برای Hair که نیست. نمی دونم مشکل از چیه ولی زیاد اهمیتی نداره

داره خودمونی میشه Soap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

دوستان يه سوال خوب :بعضي وقتها دكمه هاي من تو بازي كار نميكنن مثلا اگه بخوام بشوتم يا بپاسم بايد كليدشو رو gamepad چند بار بزنم حالا مسله اينجاست كه بازي ايراد داره يا gamepad يا هردو يا هيچكدام يا گزينه پنج صحيح است

كسي هست بدونه مشكل كجاست ؟

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام !
    دوستان یه سوالی داشتم اونم اینه که توی Become & Legend شرایط کاپیتان شدن تو تیم چیه؟؟؟اصلا شرایطه خاصی داره؟
    چون من الان 3سال هست که توی یه تیم موندم ولی الان پیشنهاد های خوبی اومده برام نمیدونم اگه برم تیم های دیگه میتونم کاپیتان بشم یا باید بازم از 0 شروع کنم؟؟؟!!!الان ریتم 89 هست!
    ممنون میشم!

داره خودمونی میشه ah-eli-95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ilam

پيش فرض

یک خواهش دیگه هم داشتم
    با تشکر

تو قسمت ترنسفر (nego...)میری رو سرچ بعد اسکات رمیندر رو میزنی پست مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد سه مربع پایین واسه تیک هست فقط آخری رو تیک بزن بعد سرچ کن !(اگه راضیت نکرد دومی وسومی رو با هم تیک بزن)!این روش خرید وفروشه!
    حالا راه دوم :آخر هر فصل یوث تیم (تیم جوانان) شما چند بازیکن جدید میاره(مث مدرسه فوتبال)که کاملا شانسیه معمولا سطح پایین اما چون سنشون پایینه راحت پرورش میخورن!اگه شانس بیاری (مث من)یه بازیکن میاره با قدرت بالای 80 وسن حدود 16-17 که اگه از همون سن فیکس بازی کنه تو 21 سالگی میشه بالای 95 و یه غول میشه!

11. این کاربر از ah-eli-95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام !
    دوستان یه سوالی داشتم اونم اینه که توی Become & Legend شرایط کاپیتان شدن تو تیم چیه؟؟؟اصلا شرایطه خاصی داره؟
    چون من الان 3سال هست که توی یه تیم موندم ولی الان پیشنهاد های خوبی اومده برام نمیدونم اگه برم تیم های دیگه میتونم کاپیتان بشم یا باید بازم از 0 شروع کنم؟؟؟!!!الان ریتم 89 هست!
    ممنون میشم!
    شماره 6 رئال مادرید هستم 26 سال دارم 2 بازی هست که توی تیم ملی اسپانیا بازوبند رو می بندم ولی این آخری ژاوی توی بازی بود بازوبند رو اون بسته. چند بازی هم هست که بازوبند رئال رو هم دارم می بندم فکر نکنم تا قبل 26 یژسال بتونی بازوبند کاپیتانی داشته باشی ولی اگه ملیت ضعیفی داشته باشی می تونی توی تیم ملی کاپیتان بشی

چند تا از تیم هایی که تا الان براشون بازی کردم:
    لیورپول منچستر یونایتد اینتر میلان بارسلونا سویا PSV لاتزیو و ...

الانم که با Overal 104 توی خط حمله رئال هستم و تمامی گزینه های پست ها رو یاد گرفتم غیر از WB و DMF و پست های دفاع که اصلا نمیشه اونها رو فعال کرد. البته اگه شانس بازی به مدت 60 دقیقه توی پست DMF رو بدست بیارم می تونم اون رو هم یاد بگیرم.

این برای اولین بار هست که به این مدت طولانی BAL رو بازی می کنم بدون اینکه سیوم رو با برنامه جانبی دستکاری کنم یا از ترینری استفاده کنم همه اینها که گفتم به صورت طبیعی انجام رسیده توی اولین فصل درجه سختی روی آماتور بود بلافاصله فصل دوم به درجه Regular افزایش دادم و الان هم روی درجه Professional بازی می کنم. البته واقعا سخت می شه توی Become A Legend روی درجه سختی بالاتر از Reglar بازی کنی چون عیب این بازی ایجاس که وقتی از Regular بالاتر می بری هوش بازیکنان حریف افزایش پیدا می کنه در حالیکه باید هم تیمی های ما هم که دست CPU هستند باید هوششون بالا بره واسه همین توی درجه سختی بالای Regular عین این هست که بخواهید تنهایی در مقابل 11 حریف با هوش مصنوعی افزایش یافته بازی کنید. البته وقتی موفق به گل زنی می شید توی پوستتون نمی گنجید ولی خوب اکثرا کم میارید. من که اینطوری هستم بخصوص که با کم آوردن های زیاد روحیه میاد پایین و شرایط بازی رو از دست می دیم و اکثرا بنفش یا سبز هست شرایطمون

13. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen00004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی کاربران گرامی
    کمک !!!!کمک!!! قضیه ازاین قراره که vram توویندوز xp اوکی بود (روی 256) بود ولی توی ویندوز7 اومده روی64 و unable ورزولیشن بالای 800 *600 هم نداره کارت گرافیک من هم intel 3100 است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •