درود دوستان.
من از مخابرات ADSL دارم از توع v.p.n (که یه ip address بهم دادن) حالا مودم وایرلس SMC خریدم و نمیدونم چطور باید روی لپ تاپ و موبایلم share کنم!! با کانکشن همیشه وصل میشم. با این مودم smc هم وصل شدم ولی وایرلس بی وایرلس!!
مرسی
درود دوستان.
من از مخابرات ADSL دارم از توع v.p.n (که یه ip address بهم دادن) حالا مودم وایرلس SMC خریدم و نمیدونم چطور باید روی لپ تاپ و موبایلم share کنم!! با کانکشن همیشه وصل میشم. با این مودم smc هم وصل شدم ولی وایرلس بی وایرلس!!
مرسی
با سلام
چه مشكلي الان داريد دوست عزيزم؟
موفق باشيد.
با سلام
شما بايد مودم رو در حالت PPPoE تنظيم كنيد
موفق باشيد.
سلام بچه ها
مودم ADSl من huawei SmartAX mt882 هستش واز مخابرات سرویس میگیرم.حالا میخام برم تو قسمت کانفیگ مودم کانکشن PPPOE بسازم ولی هر کاری میکنم وارد کنسول مودم نمیشه.
192.168.1.1
192.168.1.2 رو هم امتحان کردم هیچکدوم جواب نمیده.مودم رو ریست هم کردم ولی درست نشد
کیس میتونه منو راهنمایی کنه؟
دوست عزیز بصورت دستی به کارت شبکه ات ip بده
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
مشکل عجیبیه
شما مودم رو با یه سیستم دیگه امتحان کن ببین باز هم همین مشکل رو داره ؟
سلام دوستان
مودم zycxell RU از شاتل دارم نصبه و مشکلی هم ندارم. شاتل تو راهنماش نوشته برا ورود به کنسول مودم باید IP: 192.168.1.1 رو تو باروزر بزنم تا بیاد.ولی من تو فایرفاکس و آی ای هر چی میزنم نمیاد . چیه مشکل ؟
سلام این 2520u اررور 651 میده .
من جستجو کردم گفتن باید یه فایل رو عوض کنم که اون فایل رو که میخوام عوض کنم نمی ذاره چون فایل های حفاظتی ویندوز هستش می دونین چطوری باید عوض کنم ؟
ویندوز هم 7 هستش
Error 651:-The Modem (or other connecting device) has reported an error.
دوست عزیز اولین کار اینه که باید به کارت شبکه ات به صورت دستی ip بدی
مرسی اوکی شد. ترافیک سرویسم داره تموم میشه میتونم یوزر و پس مشترک دیگه ای که ترافیک داره وارد کنم تو کانفیگ مودم ؟ مشکلی پیش میاد ؟
با سلام
به دو شرط میتونید
اول اینکه اون اکانت دیگه که دارید مال همین شرکتی باشه که الان اینترنت دارید ازش
و دوم اینکه مک آدرس ها ی شبکه و مودمتون رو ثبت نکرده باشه شرکت
در اینصورت میتونید استفاده کنید و مشکلی هم نیست
موفق باشید.
هردو از شاتل اکانت داریم. شرط دوم صادقه بنظرتون ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)