تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 1178 اولاول ... 10260210021052109210981099110011011102110311041105110611121152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز..این موارد که شما گفتید را میدونم....اما میخوام بدونم کدام بهتره؟؟..این درسته که لپ تاپ HP داغ میکنه..؟؟؟احتمال اینکه کارت شبکه و هارد ان امکان داره بسوزه؟؟؟ من در انتخاب این دو برند مردد موندم..از این لحاظ اگه امکان داره کمکم کنید!!!
    هر دو برندهای معتبر و بسیار خوبی هستند .
    الان hp از پروفروشترین برندهای لپتاب تو جهان هستش .
    تو سری dv6 hp مدل 1225 یکم به خاطر cpu و گرافیک بهتر نسبت به مدلهای قبلی و طراحی یکسانش در سیستم خنک کننده بیشتر حرارت داره که اونم تو سری های جدیدش بهتر شده .
    من که 1225 رو دارم باید بگم هاردش فوق العادس و کارت وایرلسش هم خیلی خیلی قوی هستش .

تو انتخاب بین این 2 برند از لحاظ کیفیت باید بگم هر 2 عالی و قابل اطمینان هستند ولی به هر حال برای هر مدلی ممکنه اتفاقی بیفته و غیر قابل انکار نیستش .

2. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من مي خواستم بدونم سري cs 36 gj سوني چه جور كارايي دارن من براي كاراي مهندسي مكانيك مي خوام اين كه ميگن سفارش خاورميانه هستش آيا مشكلي ايجاد ميكنه؟
    پيشنهادي براي اين مشخصات و قيمت بدين ممنون ميشم

بهترين حالت خريد يك مدل يا سري زماني هست كه سري جديدي جايگزينش نشده باشه ( مخصوصا سوني )
    الان اين سري با سري جديد CW داره جايگزين ميشه ،‌ هرچند من پيش بيني ميكنم تا 6 ماه و يا بيشتر هم تو ايران پيدا ميشن (‌مخصوصا مدلهاي استوك و ريفر)
    سري CS يك سري ميان رده از سوني هست كه تنوع طراحي و رنگ بسيار خوبي داره ولي سخت افزار متوسطي در حد Dell Vostro ها داره
    اگر كاربرد سنگيني از لپ تاپ نداريد ميتونيد روشون حساب كنيد ( هرچند مدلهاي بهتري هم هست )
    قيمت هم در ليست شماره 10 من در امضاي بنده ميتونيد بدست بياريد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

سلام دوستان عزیز..میخواستم بدونم در اصفهان برای خرید لپ تاپ HP کجا باید برم؟؟اصلا نمایندگی در اصفهان داره؟؟..من بین دو مدلHP-DV6 1205 و
    مدل SONY VAIO FW048EH میخوانم یکی را انتخاب کنم..هر دو در دی جی کالا معرفی شده!!!..ازنوت بوک شهر که بغل پل هوایی میرهست پرسیدم گفت HP خوب نیشت و خیلی خرابی داره..و ما نمیاریم..قطعاتشم کم پیدا میشه!!!..شما چه پیشنهادی میکن..من نظرم بیشتر روی HP هست تا SONY...ممنون میشم راهنمایی کنید....!!!!

5. این کاربر از rammmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز..میخواستم بدونم در اصفهان برای خرید لپ تاپ HP کجا باید برم؟؟اصلا نمایندگی در اصفهان داره؟؟..من بین دو مدلHP-DV6 1205 و
    مدل SONY VAIO FW048EH میخوانم یکی را انتخاب کنم..هر دو در دی جی کالا معرفی شده!!!..ازنوت بوک شهر که بغل پل هوایی میرهست پرسیدم گفت HP خوب نیشت و خیلی خرابی داره..و ما نمیاریم..قطعاتشم کم پیدا میشه!!!..شما چه پیشنهادی میکن..من نظرم بیشتر روی HP هست تا SONY...ممنون میشم راهنمایی کنید....!!!!
    سلام اصفهونی
    در کل هر کس نظر خودش رو بر اساس موجودی فروشگاه و همچنین پر شدن جیب خودش میگه.
    شما از جایی قیمت کردی که فقط نوت بوک های سونی و دل رو عرضه میکنه پس توقغ نداشته باش به شما در مورد برند HPچیز های خوبی بگه.
    در مورد نوت بوک های سونی و دل در اصفهان مشکلی نخواهی داشت و با قیمت در حد تهران می تونی تهیه کنی اما در مورد برندی مثل HP باید سری به تهران بزنی.
    اگر آدرس فروشگاهی رو که HP عرضه کنه خاصی پبغام خصوصی بده

7. 2 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام. من يه يه لپ تاپ تا سقف يك و سيصد ميخوام كه ترجيحا وزن كمي هم داشته باشه و گرافيك 4650 يا 9600 (اگه بالاتر باشه كه چه بهتر) ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. من يه يه لپ تاپ تا سقف يك و سيصد ميخوام كه ترجيحا وزن كمي هم داشته باشه و گرافيك 4650 يا 9600 (اگه بالاتر باشه كه چه بهتر) ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

اگه وزن برات مهمه باید 13 اینچ بگیری و حدود 1300 بهترین گرافیکی که میتونی گیر بیاری ati 4570 هستش و این مدل از سری sr سونی :

SR-420
    cpu 2.1 2 mb cache
    13.3 LED
    vga ati 4570
    ram 4gb ddr2

قیمت 1320 گارانتی رایانه همراه

ضمنا باید بگم 4650 از 9600 خیلی قویتره .
    ولی اگه حتما گرافیک 4650 یا بهتر میخوای باید حداقل 15 اینچ بگیری .
    من یه مورد مناسب از لپتابهای msi واست سراغ دارم :

GX 623
    cpu 2.5 3mb cache
    ram 4 gb ddr2
    h.d.d 500 gb
    vga ati 4670
    display 15.4 inch
    2.8 kg
    قیمت هم 1200 با گارانتی ماتریکس

----------------------
    با توجه به رنج قیمت که گفتید اینجا ادامه بدید بهتره :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by h_starboy; 27-10-2009 at 13:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behi09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم مشکل دوستمون rammy رو دارم با این تفاوت که نمی دونم اچ پی رو از کدوم نمایندگی و کدوم گارانتی بخرم.
    البته من تبریز هستم.
    لطفن راهنمایی کنین.

11. این کاربر از Behi09 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت abtwola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    بچه ها براي يك لپ تاپ خوب كه ويندوز XP را روون اجرا كنه و براي اينترنت گردي خوب باشه چند تومان بايد هزينه كرد؟

داره خودمونی میشه r1z2m3s4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان!!
    من تازه واردم و می خوام یه لپ تابی بخرم که راحت بازی اجرا کنه!!!!
    کسی اینجا تجربه msi داشته!! سری گیمینگش خیلی وسوسه بر انگیزه!!!!
    gx 623

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستام من ميخوام يه لپ تاپ بگيرم . كارم طراحي و گرافيكه . قبلا دو مدل سوني رو انتخاب كرده بودم ولي سوني هميشه قيمتاش نسبت به ديگر لپ تابها بالاتره . زير 1 ميليون (800-900) ميخوام هزينه كنم . ترجيحا دل و سوني . ميخوام يه 5 سالي راحت بتونم كار كنم و با نرم افزارهاي گرافيكي cs4 به راحتي كار كنه . خلاصه اذيتمون نكنه ديگه . وزنش مناسب باشه . كارت گرافيكش هم راحت بشه باهاش كار كرد.
    لطفا مدلهاشو برام بنويسيد . البته مك هم خوبه ولي فكر نكنم با اين قيمتا بشه خريد ...
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •