سلام جنای شریفی خوش آمدید به جمع پی سی فروم.
بچه ها من درگیر امتحانات ترم آخر بودم.تو این سن و سال با دوتا بچه واقعا مشکل بود.ولی به لطف خدا بالاخره تموم شد.انشاءالله یه شرینی افتادین.
سلام.مطمئنا همینطوره. ما ایرانیها BASS های ساب ووفرها با زندگیمون عجین شده.
]
امیر جان گلم. شما که نمیتونستید هزینه کنید برای آمپلیفایر چرا رفتید 1073 خریدید.یه 718 می گرفتی خیال خودت رو راحت می کردی دیگه.
از قدیم میگن یا نکن با فیلبانان دوستی ،یا یه خونه بساز فیل تو بره.
دوستان تورو خدا قبل از خرید اسپیکر یا کامپوننت حتما به بودجه آمپلیفایر خوب و در خور اسپیکرهاتون توجه کنید.چون واقعا حیفه. هزینه میکنید ولی از قابلیت اون استفاده نمیکنید.ببخشیدا امیرجان.کلی عرض کردم.
دوست گلم. ساب شما ساب قوی هست و سری ترمور 15 ارت هست. باید آمپلیفایر قوی براش بگیری.هزینه چقدر در نظر داری گلم.
بله سری تاندر سری خیلی خوبی بود. ولی حیف دیگه کمتر گیر میاد.
mx 130 هست فروشش 340 هست.تخفیف هم براتون میگیرم.
حسین جان RS بهتره. قویتر هم هست.آمپ مونو که کمه و گرون. مثلا یه 7205 رو میتونی بریج کنی بدی بهش. البته 9105 هم هست.ولی فکر کنم بالای 500 باشه. کم هم هست.هزینه ؟
MTX T6C693بد نیست. 290 تومن.
بفرما!!!حتما ولتاژ به کوئل وارد شده.آشغالن باباخواهشا دنبال این برندهای ارزون نروید. پولتون رو دور نریزید.
با اهم متر اهم کوئلش رو تست کن ببین چند نشون میده؟
محمد جان اشتباه به عرضتون رسوندن.یعنی کمپانیه سازنده و اینهمه مدت که از زمان ابداع باکس سیلد میگذره همه ساب ووفرهاوشن اینجوری شده؟
شما باس بوست رو زیاد کردی و به ساب زبون بسته در حد مرگ فشار آوردی. تازه من به Voice Coil شون ایمان آوردم که اون نسوخته.
دوستان BASS BOOST کلا چیزه مزخرفیه.برای چند لحظه کل کل کردن خوبه ولی چون روی یه فرکانس خاص که حدودا 40-45 هرتز هست و در حدود 18dB SPL رو افزایش میده لذا اگر کنترل شده نباشه آسیبهای جدی به درایورها میرسونه.
این محمد آقای گل هم از اول دنبال BASS قوی بودن.بنده هم عرض کردم که با هر سابی که نمیشه کل دیگران رو خوابوند
کار هر ساب نیست کل خوفتن،یه R15 ،L7،x-ion 15-1000 ی نر میخواهد و آمپ قوی.
MX12 براش مناسبتره.
باکس سیلد با حجم خالص 32 لیتر یا باکس پورتد با حجم خالص 48 لیتر با فرکانس تیون 35Hz براش مناسبه.
اگر 2 اهمی هستند در حالت سری 4 اهم و در حالت موازی 1 اهم میشوند.
ساب ووفرهای کیکر به خاطر VAS بالائی که دارن اغلب باکسهای بزرگ رو برای اجرا میطلبند.اگر مایل بودید من میتونم براتون طراحی کنم و نقشه اش رو بکشم بدید نجار براتون بسازه یا اینکه خودم بدم براتون بسازن.ماشینتون چی هست؟آمپلیفایرتون چیه؟
ببین دوست عزیز.آمده مشخصات و نوع باکسهائی که بهترین پاسخ رو تو احجام مختلف میدن نوشته.
SQ مخفف Sound Quality هست.
اون قسمت که های لایت فرمودید،باکس سیلدش حجم رو 51 و باکس پورتد هم 147 لیتر توصیه کرده.
قسمت پائین هم اندازه ها رو به سانتیمتر و اینچ داده و کار سازنده رو بسیار راحت کرده.