تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 2365 اولاول ... 10260210021052109210981099110011011102110311041105110611121152120216022102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یک سیستم واسه پرشیا میخوام تا 700-1600 هم میتونم هزینه کنم.هدیونیت 5150 پایونر دارم.داداش حمید عزیز اینو پیشنهاد دادن.اسپیکر co 609آدیو سیستم،آمپ RS 100c4 و کامپوننت RS 165 نظر شما چیه؟الیته این 3 قلم جنس بالای 2 تومن در میاد.!!
    سلام جنای شریفی خوش آمدید به جمع پی سی فروم.
    بچه ها من درگیر امتحانات ترم آخر بودم.تو این سن و سال با دوتا بچه واقعا مشکل بود.ولی به لطف خدا بالاخره تموم شد.انشاءالله یه شرینی افتادین.
    فک کنم منم مثل همه اولش میگم ساب نمیخوام بدش پشیمون شمو کامپو سابو همه اینارو بخوام

ولی خب الان در توانم نیست امپ 4 کانال قوی بگیرم.... فکر کنم بالای 500 600 باشه....

دوستان به نظرتون یه 4 کانال معمولی بگیرم بریج ببندم بهتر نیست ؟؟
    سلام.مطمئنا همینطوره. ما ایرانیها BASS های ساب ووفرها با زندگیمون عجین شده.
    dls 1073 , 8019 مونده امپ که یکم گیج شدم...

چون بوجم تا 330 ایناس طبیعتا سمته jvc 8002 ِا 8004 و kenwood 7205 نمیتونم برم چون بالای 400 تومنن...!!!

میمونه یه pioneer 5500t و یه sound stream ref 2.370 که اینارو خودم میدونم.... اگه دوستان امپ دیگه ای تو این قیمت سراغ دارن بگن
    ]
    امیر جان گلم. شما که نمیتونستید هزینه کنید برای آمپلیفایر چرا رفتید 1073 خریدید.یه 718 می گرفتی خیال خودت رو راحت می کردی دیگه.
    از قدیم میگن یا نکن با فیلبانان دوستی ،یا یه خونه بساز فیل تو بره.
    دوستان تورو خدا قبل از خرید اسپیکر یا کامپوننت حتما به بودجه آمپلیفایر خوب و در خور اسپیکرهاتون توجه کنید.چون واقعا حیفه. هزینه میکنید ولی از قابلیت اون استفاده نمیکنید.ببخشیدا امیرجان.کلی عرض کردم.
    سلام داداشای گلم
    من ازتون یه راهنمایی می خوام
    من یه سیستم دارم با مشخصات زیر کهنمیدونم چه امپی ببندم که حداکثر قدرت رو بگیرم
    ظبط و پخش =kenwood KDL-6046L
    بلندگو=piooner 6975 500w یک جفت
    ساب ووفر=earthquak Tremoe x-154 1500watt RMS:750
    امپیلی فایر=؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    کمک کنید
    دوست گلم. ساب شما ساب قوی هست و سری ترمور 15 ارت هست. باید آمپلیفایر قوی براش بگیری.هزینه چقدر در نظر داری گلم.
    قربانت علی جان

مگه ترم اول دانشگاه رو هم میشه عوض کرد؟؟؟ زمان ما واحد هم نمی تونستیم عوض کنیم !!

راستی حاج علی تو که MTX دوست داری اینو دیدی؟ فکر کنم رقیب خوبی برای 1073 باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان اگه نظری دارن بگن که استفاده کنیم
    بله سری تاندر سری خیلی خوبی بود. ولی حیف دیگه کمتر گیر میاد.
    جهت اطلاع دوستان و علاقه مندان به بازار هرتز hsk 130 رو امروز 410 قیمت کردم

حالا لطفا دوستان یه کامپ 13 خوب معرفی کنید که ارزش هزینه رو داشته باشه
    قیمت هم حدود 300 تا 320 ، وات هم هرچی ببشتر بهتر، ترجیحا 2 یا 4 هم باشه
    mx 130 هست فروشش 340 هست.تخفیف هم براتون میگیرم.
    سلام
    به نظرتون mx12plusبهتره یا rs12 free air؟
    قیمت rs12رو کسی میدونه؟
    امپمونو مناسب برای rs چه قیمتی داره؟
    حسین جان RS بهتره. قویتر هم هست.آمپ مونو که کمه و گرون. مثلا یه 7205 رو میتونی بریج کنی بدی بهش. البته 9105 هم هست.ولی فکر کنم بالای 500 باشه. کم هم هست.هزینه ؟
    سلام
    تا 300 تومان باند خوب چی مشه گرفت؟
    MTX T6C693بد نیست. 290 تومن.

از من میشنوی مکسیدر نگیر یه ساب 309 رو چند روز پیش سوزوند
    بفرما!!!حتما ولتاژ به کوئل وارد شده.آشغالن باباخواهشا دنبال این برندهای ارزون نروید. پولتون رو دور نریزید.
    خودم همین 1 ساعت پیش سابو باز کردم والا جاییش رو ندیدم که سیاه شده باشه یا سوخته باشه .ولی میبرم پیش تعمیر کار . ضمنا من امپم پروتکت میکنه هی از وقتی که ساب کار نمیکنه . باندای عقب هم تا یکم صدا میره بالا صدا قطع میشه و پروتکت باز
    با اهم متر اهم کوئلش رو تست کن ببین چند نشون میده؟
    چکار کنیم
    چند روز پیش نزدیک 1 ساعت با صدای بالا داشتم آهنگ گوش میدادم یهو دیدم از پایین ساب چسب خوردگیش وا شد و قسمتیش پاره شد
    بردم تعمیرگاه تعمیرش کرد و چون آشنا بود کلا 6 تومن گرفت ولی هنوز وصلش نکردم
    هر جا رفتم دلیلش رو گفتن باکسش هست
    میگن باکس سیلد به درد نمیخوره و هوا از باکس خارج نمیشه و دلیلش هم همینه!
    نمیدونم هنوز وصل نکردم منتظرم قراره یکی از بچه ها برام باکس شرکتی پورتد بیاره ببینیم چی میشه

الان یه کنوود 3011 رو ماشینه با باکس jbl ! خیلی مزخرفه عمرا نصف ساب خودم هم نیست ولی به خاطر باکسش بعضی از بیس ها رو خوب میزنه ولی بی کیفیت

باکس اومد نظرم رو میگم در موردش

داداش نگیر . یه چیز پدر مادر دار بگیر
    محمد جان اشتباه به عرضتون رسوندن.یعنی کمپانیه سازنده و اینهمه مدت که از زمان ابداع باکس سیلد میگذره همه ساب ووفرهاوشن اینجوری شده؟
    شما باس بوست رو زیاد کردی و به ساب زبون بسته در حد مرگ فشار آوردی. تازه من به Voice Coil شون ایمان آوردم که اون نسوخته.
    دوستان BASS BOOST کلا چیزه مزخرفیه.برای چند لحظه کل کل کردن خوبه ولی چون روی یه فرکانس خاص که حدودا 40-45 هرتز هست و در حدود 18dB SPL رو افزایش میده لذا اگر کنترل شده نباشه آسیبهای جدی به درایورها میرسونه.
    این محمد آقای گل هم از اول دنبال BASS قوی بودن.بنده هم عرض کردم که با هر سابی که نمیشه کل دیگران رو خوابوند
    کار هر ساب نیست کل خوفتن،یه R15 ،L7،x-ion 15-1000 ی نر میخواهد و آمپ قوی.
    سلام
    دوستان منو یه راهنمایی کنید لطفا
    امپ من در حالت بریج300وات میده بیرون
    حالا به نظر شما سابrs12free air gladenرو بگیرم یا10اینچrs?یاmx12plusادیو سیستم؟بنظرتون کدومشون بهتر جواب میده؟ باکس هم میخوام بدم نجاری درست کنه.
    ممنون
    MX12 براش مناسبتره.
    باکس سیلد با حجم خالص 32 لیتر یا باکس پورتد با حجم خالص 48 لیتر با فرکانس تیون 35Hz براش مناسبه.
    سلام..
    بچه ها من خیلی گیج شدم از این اهم سر در نمیارم!
    سابه من مدلش اینه Kicker cvx 15 میخوام ببینم رو چند اهم لود میشه؟!
    ببینید 2 تا کویل 2 اهم داره یعنی میتونم هم رو 1 اهم لود کنم و هم 4 اهم درسته؟!
    بد نیست یه سری هم به مشخصاتش بزنید...
    راستی اینم بگید که هر چی اهم بالاتر باشه صدا بهتره یا پایینتر؟
    در مورده باکس سیلد هم یه راهنمایی بکنید واسه این ساب بهترین سایز چیه؟

مرسی.
    اگر 2 اهمی هستند در حالت سری 4 اهم و در حالت موازی 1 اهم میشوند.
    ساب ووفرهای کیکر به خاطر VAS بالائی که دارن اغلب باکسهای بزرگ رو برای اجرا میطلبند.اگر مایل بودید من میتونم براتون طراحی کنم و نقشه اش رو بکشم بدید نجار براتون بسازه یا اینکه خودم بدم براتون بسازن.ماشینتون چی هست؟آمپلیفایرتون چیه؟

یه زحمتی بکشید این عکس رو یه بررسی بکنید واسه سابم هست تو کاتالوگش واسه ساخته باکسه سیلد اینارو نوشته و من سر در نمیارم که فرقاشون چیه!؟

ممنون میشم حوصله به خرج بدید و واسم توضیح بدید دقیقا"..
    مرسی.
    ببین دوست عزیز.آمده مشخصات و نوع باکسهائی که بهترین پاسخ رو تو احجام مختلف میدن نوشته.
    SQ مخفف Sound Quality هست.
    اون قسمت که های لایت فرمودید،باکس سیلدش حجم رو 51 و باکس پورتد هم 147 لیتر توصیه کرده.
    قسمت پائین هم اندازه ها رو به سانتیمتر و اینچ داده و کار سازنده رو بسیار راحت کرده.
    Last edited by hamidR15; 15-06-2013 at 00:49.

2. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز فرصت دست داد که خدمت داریوش جان (D.S)عزیز باشیم برای نصب سیستم حرفه ایشون.از ساعت 9 صبح تا حدودای 4.5 بعداظهر روی ماشین فعالیت انجام شد.از تمامی مراحل براتون عکس گرفتم که انشاءالله به زودی همراه با یه ریویوی کوتاه براتون میزارم تو تاپیک مربوطه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظر باشید.فعلا شب بخیر.

4. 8 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

حمید جان
    باکس سیلد با پورتد چین؟
    میشه توضیح بدید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میبخشین من چون پستم کمه نتونستم تو پ خ جوابتون رو بدم
    من قیمت رو از اقای حمید همتی گرفته بودم ایشون فروشنده معتبری هستن
    قیمت هاشون هم خوبه
    در تماسی که با اقا حمید استاد گل خودمون داشتم ، ایشون رو میشناختن
    نمیدونم شاید شماره گذاشتم خلاف قوانین باشه
    به احتمال زیاد اقا حمید داشته باشن

موفق باشین.

7. این کاربر از dj star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من یکی رو دیدم هدیونیت سایلکس بود فکر کنم ، گذاشته بود رو ماشینش و خیلی وقت هم بود داشت استفاده میکرد !!! و اصلا خرابی نداشته و تصویری هم بوده !
    و کلا همه چیز داشت
    میخواهم ببینم نظر دوستان در مورد این هدیونیت ها چیه ؟ خیلی ها میرن سراغ این جور هدیونیت ها !
    دوست عزیز هدیونیت های چینی رو کسی نمیگه خراب میشند یا ... نه خرابم بشند هزینه تعمییرشون خیلی پایینه اما تفاوتشون توی صداشون مثل مقایسه صدای قاشق و چنگال با گیتار میمونه

Sent from my HTC One X

9. 8 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز هدیونیت های چینی رو کسی نمیگه خراب میشند یا ... نه خرابم بشند هزینه تعمییرشون خیلی پایینه اما تفاوتشون توی صداشون مثل مقایسه صدای قاشق و چنگال با گیتار میمونه

Sent from my HTC One X

بله ، واقعا منم موافقم، آخه برادر من حیف ریال نیست که به سختی در میاد بره تو جیب یه عده دلال ؟؟؟
    جنس 40 -50 دلاری رو وارد میکنن با دلار 3000 تومن و سود دلالان عزیز شما باید 150 تا 200 پول بدی، اونم برای جنسی که اصلا ارزش نداره
    Last edited by pahama1; 15-06-2013 at 11:32.

11. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان
    باکس سیلد با پورتد چین؟
    میشه توضیح بدید؟
    سلام حسبن جان.قبلا تو تاپیک چند توصیه و اصطلاح ....کامل توضیح دادم.مطالعه بعرمایید اگر سوالی داشتید در خدمتتون هیستم.
    ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ، لطف کردی. ارادت داریم خدمت حمید خان
    از همن جا هم بهشون تبریک میگم و امیدوارم در همه مراحل زندگیشون موفق و پیروز باشند
    ممنونم رضا جان.محبت داری شما.

13. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم کراس اور باند infinity 693.5i رو از کجا میتونم گیر بیارم یا اگه گیر نمیاد میتونم کراس اور دیگه ای بهش وصل کنم ؟؟
    اگه میشه لطف میکنید 1 کی 2 تا مدل خوب معرفی کنید که بخرم ؟؟
    با تشکر از همه ی دوستان و اساتید خوبم .

در آغاز فعالیت vahid-vs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    مشت

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه دوستان واسه راهنمایی
    رفتم 8019 بگیرم کلا 2تا تو مشهد بود یکیشم یارو نمیدونست که حتی داره میگم 8019 کنوود دارین میگه نه بعد میگم په این چیه ؟
    8019 نشد پس 9550 گرفتم ! گفت 50تومن هم باید بدی واسه تبدیل اینترفیس ؟؟ ندادم
    امتحانا هم شروع شد پس فلا خدافظ !
    فقط کسی میدونه سیم مثبت منفی باتری مستقیم وصل شده به جافندکی ماشین ؟ اینجوری مشکلی پیش میاد ؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امروز رفتم عباسی و توپخونه و حتی ستارخان ولی پنل 9885 آلپاین پیدا نکردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •