تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 2376 اولاول ... 10260210021052109210981099110011011102110311041105110611121152120216022102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز

اکبری: در استقلال هیچ کس حق اعتراض ندارد!
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم استقلال گفت: استقلال تیم بزرگی است و هیچ بازیکنی حق اعتراض به نیمکت نشینی را ندارد.
    یدالله اکبری در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، بیان کرد: در هر بازی برای برد به مصاف حریف می رویم چراکه بازیکنان استقلال تنها به قهرمانی می اندیشند.
    وی ادامه داد: در هر بازی برای کسب 3 امتیاز و رسیدن به صدر به مصاف حریفان می رویم چراکه هر کس در استقلال بازی کند محکوم به پیروزی است.
    وی افزود: قطعاً در بازی با ملوان نیز علی رغم جو نامساعد ورزشگاه انزلی تنها جهت کسب پیروزی به میدان می رویم .
    اکبری با تکذیب اعتراضات بازیکنان نیمکت نشین استقلال به ایسکانیوز گفت: این حاشیه ها ساخته دست افرادی است که نمی توانند موفقیت استقلال را ببینند چراکه برخی ها می خواهند با این صحبت ها استقلال را به حاشیه بکشانند.
    وی تأکید کرد: پس از اتفاقات اول فصل که برخی از آنها نیز با همین حاشیه ها به وجود آمده بودند تمام بازیکنان یک دل و هم قسم برای موفقیت استقلال تلاش کردند که توانستیم از رتبه 17 به مکان سوم در جدول دست یابیم.
    وی افزود: هیچ حاشیه ای در استقلال جا ندارد و کسانی که قصد دارند با ایجاد حاشیه برای استقلال بازیکنان این تیم را از لحاظ روحی تضعیف کنند قطعاً به نتیجه نخواهند رسید و من به انها پیشنهاد می دهم که خودشان را خسته نکنند.
    اکبری در مورد صحبت های علیزاده گفت: او بازیکن خوب و تأثیر گذاری است که در این فصل بسیار آماده بوده اما باید به هواداران حق دهد که آنها یک بازیکن را بیشتر از او تشویق کنند چراکه طبیعی است یک بازیکن در نزد هواداران محبوب تر از سایرین باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوز
    بیگ زاده: برای بازگشت به ترکیب استقلال آماده ام// برهانی در گلزنی فوق العاده است!

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: با انگیزه ای که دارم ، برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال آماده ام.
    هاشم بیگ زاده روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، اظهار داشت: فقط به خاطر مصدومیت چندین بازی از ارنج استقلال به دور بودم ولیکن با شرایط مطلوبی که هم اکنون دارم بسیار پر تلاش و با انرژی در تمرینات کار می کنم تا دوباره اعتماد قلعه نویی را بدست بیاورم.
    وی در خصوص بازی با ملوان به ایسکانیوز گفت: با توجه به زمین انزلی بازی فنی و تاکتیکی تیم ها تحت تاثیر شرایط آب و هوایی قرار خواهد گرفت و این موضوع بر سختی این دیدار می افزاید.
    هافبک تیم فوتبال استقلال تهران بیان کرد: تیم ما برای ادامه روند برد های خود و نشان دادن شخصیت قهرمانی اش نسبت به سایر تیم ها مترصد گرفتن سه امتیاز است.
    وی با تاکید بر نظم بیشتر در تیم استقلال با آمدن واعظ آشتیانی افزود: با حضور آشتیانی که ید طولایی در مدیریت ورزش دارد تیم ما از لحاظ نظم و انضباط با آرامش بهتری کار می کند.
    هاشم بیگ زاده گفت: خوشبختانه تیم ما در بازی های اخیر خود با نتایج پرگلی حریفان را شکست می دهد و البته این مسئله ماحصل زحمات بازیکنان است که مهاجمان شش دانگ ما آنها را به گل تبدیل می کنند.
    وی در خصوص گلزنی های برهانی بیان کرد: با خلاقیتی که آرش در به ثمر رساندن گل های فوق العاده حساس دارد مطمئنم که روند گلزنی وی برای تیم ادامه دار خواهد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مغرور بشویم، می بازیم!
    علیزاده: به کسی اعتراض نکرده ام// هواداران حق دارند بازیکن مورد علاقه شان را صدا بزنند!
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مهاجم تیم استقلال تهران با رد شایعات اعتراض خود به قلعه نویی گفت: هرگز به کسی اعتراض نکردم آن هم در مورد مجیدی، به هر حال این حق طبیعی هوادران است که بازیکن مورد علاقه شان را صدا بزنند.
    علی علیزاده روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطرنشان کرد: اکنون نباید درگیر چنین حاشیه های پیش پا افتاده بشویم چراکه اهداف بسیار بالاتری داریم.
    وی در ادامه گفت: در این سه هفته بسیار خوب کار کردیم و توانستیم نتایج خوبی را نیز کسب کنیم و همچنین با برد مقابل ذوب آهن این روند را ادامه دادیم.
    مهاجم استقلال در خصوص ذوب آهن اذعان داشت: ذوب آهن تیم خوب و قدرتمندی است و به همین دلیل است که آنها صدرنشین جدول بودند اما ما بهتر از آنها کار کردیم و بازی را بردیم ، به اعتقاد من ذوب آهن یکی از ضعیف ترین هافبک دفاعی را در لیگ دارد.
    وی علت نتیجه گیری خوب استقلال را در هفته های اخیر اینطور بیان کرد: ما در ابتدای فصل بازی ها تدارکات کمی انجام دادیم و از لحاظ روحی نیز بسیار دچار مشکل شده بودیم. همچنین مشکلات مالی هم مزید بر علت بود اما خوشبختانه همه مشکلات به پایان رسیده و اکنون در شرایط خوبی هستیم.
    علیزاده در مورد مدیریت جدید استقلال به ایسکانیوز خاطرنشان کرد: فتح اله زاده هم از استقلال بود ولی تغییرات هم لازم است. با آمدن آشتیایی مشکلات مالی بهبود یافته و مسایل بهتر حل می شود البته باید به آشتیایی فرصت داد تا بیشتر به امور مسلط شود.
    وی درباره انتقاداتی که بر او وارد می شود گفت: من در شرایط روحی بدی قرار داشتم نه من بلکه کل تیم به این وضع دچار شده بودند اما دیگر همه چیز تمام شده و با گلزنی هایم ثابت کردم که انتقادات درباره من درست نبوده است.
    مهاجم استقلال در پایان درخصوص بازی با ملوان گفت: بازی سختی داریم و اگر به خود مغرور شویم مطمئن باشید که در انزلی می بازیم اما با تمرینات خوب خود در این بازی فقط به پیروزی فکر می کنیم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مذاکره استقلال تهران با یک فوروارد آفریقایی
    تهران - خبرگزاری ایسکانیوز: تیم فوتبال استقلال تهران جهت تقویت خط فوروارد خود با یک فوروارد آفریقایی مذاکره می کند.
    به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" طی چند روز اخیر یک فوروارد آفریقایی جهت پیوستن به خط فوروارد استقلال تهران با این تیم وارد مذاکره شده است و قرار است برای انجام تست وارد ایران شود.
    البته امیر قلعه نویی سرمربی استقلال تهران موافقت خود با حضور این بازیکن در ایران را اعلام داشته ولی گفته که با سرعت در این مورد تصمیم گیری نخواهد کرد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

درگفتگو با ایسکانیوز
    نامداری: از تدارکاتچی بودن استقلال ناراحت نیستم
    تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: ازاینکه علاوه بر دروازه بانی ، وظیفه تدارکاتچی تیم را هم بر عهده دارم نه اینکه ناراحت نیستم بلکه به آن افتخار می کنم.
    "اشکان نامداری" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، اظهار داشت : خوشبختانه تیم ما پس از برهه ای ناکامی در ابتدای فصل رفته رفته با ارائه بازی های هجومی و هماهنگی ثابت کرد که از مدعیان اصلی عنوان قهرمانی لیگ محسوب می شود و هیچ حریفی نمی تواند مقابل ما حتی به تساوی فکر کند.
    وی با اشاره به نیمکت نشینی خود گفت: آرزوی هر بازیکنی آن هم در تیم های پرطرفدرا استقلال و پرسپولیس حضور در ترکیب اصلی است ولیکن همین که در این تیم هستم افتخار می کنم.
    دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص عملکرد طالب لو بیان کرد: به واقع طالب لو از برترین دروازه بان های حال حاضر ایران است که امیدوارم در تیم ملی به حق خود برسد .
    وی با تاکید بر سختی بازی برابر ملوان خاطرنشان ساخت: تیم ملوان بازیکنان و مربی خوبی در اختیار دارد و مطمئنا بازی سختی را برابر این تیم پیش رو داریم و معتقدم با وجودی که تساوی بهع هیچ وجه برای استقلال راضی کننده نیست اما گرفتن آن در زمین انزلی هم مطلوب است.
    نامداری با اشاره به اینکه با آمدن آشتیانی هنوز مشکلات تیم به طور کامل رفع نشده است ، گفت: با حضور آشتیانی در راس باشگاه هنوز مشکلات مالی گذشته باشگاه که به وی ارث رسیده به طور کامل رفع نشده و لیکن نظم و پشتکارش نوید حل مشکلات را در آینده می دهد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اشكان نامداري؛
    صبوري درس بزرگي است كه فوتبال به من داده است

دروازه بان نيمكت نشين فوتبال استقلال تهران گفت: صبور بودن در فوتبال يك اصل به حساب مي‌آيد و اين مسئله درس بزرگي است كه در سال‌هاي حضورم در فوتبال گرفته ام.

اشكان نامداري دروازبان ذخيره تيم فوتبال استقلال تهران، درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از آمادگي مناسبي برخوردار هستم و همه روزه تمريناتم را زيرنظر حميد بابازاده و امير قلعه نوعي برگزار مي‌كنم ولي با نظر سرمربي تيم دروازه بان اصلي تيم درون دروازه قرار مي‌گيرد.

وي ادامه داد: هميشه رقيب خوبي براي طالب لو بوده ام و در كنار رفاقت با وي رقابت تنگاتنگي دارم و مطمئن هستم تا پايان فصل و در رقابت‌هاي باقي مانده از جام حذفي و ليگ برتر بازي به من خواهد رسيد و مي‌توانم خودم را به مربيان وهواداران فوتبال نشان دهم.
    نامداري اختلاف خود با طالب لو و حميد بابازاده مربي دروازه بان هاي استقلال را تكذيب كرد و خاطر نشان کرد: هيچگاه با اين دو نفر اختلاف نداشته و نخواهم داشت

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكوري: براي استقلال جهنم انزلي معنا ندارد
    مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال براي برد به انزلي مي رود و جهنم تماشاگران معني ندارد.

هادي شكوري بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: براي كسب هر سه امتياز ممكن به انزلي مي رويم و هيچ چيزي حتي آب و هوا و تماشاگران متعصب مانعي پيش روي ما نيستند و با برد ملوان جهنم را براي خود بهشت خواهيم كرد.

وي ادامه داد: بازي فيزيكي و محكمي در مقابل ملوان خواهيم داشت و شرايط آب و هوا و زمين كار را براي هر دو تيم سخت مي كند و به همين منظور با تجربه در چنين ديدارهاي با انگيزه جنگندگي آماده ديدار روز پنجشنبه در ورزشكار تختي انزلي هستيم.

شكوهي تصريح كرد: در ابتداي فصل سه باخت خارج از خانه داشتيم و در هيچ بازي ديگر نخواهيم باخت و هماهنگي بين نفرات باعث اين امر شده است كه در 5 بازي اخير خود به حداكثر امتيازات داخل و خارج خانه دست يابيم.

شكوري در خصوص ملي پوش شدن گفت: بازيكن كم حاشيه اي هستم و اميدوارم كه با بازيهاي خوبي كه در ليگ برتر انجام داده ام نظر مساعد سرمربي تيم ملي را جلب كرده باشم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده: در انزلي كار بسيار سختي خواهيم داشت
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به ديدار اين هفته تيمش در مقابل ملوان بندرانزلي گفت: در انزلي كار بسيار سختي داريم زيرا به احتمال بسيار زياد با توجه با بارندگي‌هاي اخير زمين اين تيم با تلاق خواهد بود و براي بازي كردن كار سختي خواهيم داشت.

علي عليزاده مهاجم استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: ملوان تيم ريشه داري است اما حريف اصلي ما در انزلي زمين اين تيم است و بايد براي پيروزي در اين مسابقه تدبير ويژ‌ه‌اي داشته باشيم قطعا اگر در زمين حضور داشته باشم از پرتاب اوتهايم به خوبي استفاده خواهم كرد زيرا ملوان روي توپ‌هاي هوايي ضعف دارد و در چنين زميني چاره‌اي جز سانترهاي بلند نداريم و فرقي نمي‌كند كه اينكار را با پا يا دست انجام دهيم.
    وي افزود: قلعه نوعي از بازي من رضايت دارد و اميدوارم كه در انزلي باعث خوشحالي هواداران شوم و براي تيم گلزني كنم

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

استقلال 3 - 2 ملوان

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در حاشيه تمرينات استقلال؛
    مهدي امير آبادي: قصد مصدوم کردن طالب لو را نداشتم

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران که روز گذشته در تمرينات ضربه‌اش با برخورد با صورت وحيد طالب لو باعث مصدوميت وي شده بود گفت: مسئله مهمي نبود در يک لحظه توپ من با صورت طالب لو برخورد کرد و خوشحالم که باعث مصدوميت شديد وي نشد.

مهدي امير آبادي هافبک استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: در تمرينات ممکن است هر اتفاقي صورت بگيرد واين مسئله نيز ختم به خير شد و ديگر دوست ندارم راجع به آن صحبت کنم.

وي افزود: در هفته‌هاي اخير بسيار در تمرينات با قدرت شرکت کرده‌ام و اميدوارم که در ديدار اين هفته مقابل ملوان در زمين حضور پيدا کنم و خودم را به کادر فني تيم ثابت کنم ضمن اينکه ديدار انزلي براي مابسيار سخت خواهد بود زيرا با توجه به بارندگي‌هاي اخير حتماً زمين انزلي با تلاق کامل خواهد بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •