تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1102 از 2014 اولاول ... 1026021002105210921098109911001101110211031104110511061112115212021602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تيم فوتسال پرسپوليس به ساوجبلاغ منتقل شد

با هدف گسترش دامنه فعاليت تيم هاى ورزشى باشگاه پرسپوليس، تيم فوتسال اين باشگاه به شهرستان ساوجبلاغ منتقل شد. با تلاش محمد حسين نژاد فلاح، نماينده مردم ساوجبلاغ و نظرآباد در مجلس شوراى اسلامى و عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس انتقال تيم فوتسال اين باشگاه به ساوجبلاغ صورت گرفت و از اين پس سرخپوشان با پسوند نام «ساوجبلاغ» در مسابقات ليگ دسته اول فوتسال حضور مى يابند. براساس تصميم هيأت مديره باشگاه پرسپوليس، مسئوليت تيم فوتسال اين باشگاه برعهده محمدحسين نژاد فلاح خواهد بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين مسأله در قراردادم هم قيد شده است

قطبى: من مى گويم كدام بازيكن اخراج شود يا در تركيب باشد

افشين قطبى سرمربى پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: باور كنيد مديريت كردن در فوتبال ايران بسيار سخت است و ما مى بينيم كه از تيم پرسپوليس با امكاناتى بسيار محدود چه انتظارات بالايى وجود دارد. وى درباره آخرين وضعيت تيم پرسپوليس اظهار كرد: در حال حاضر تمام تلاشمان را مى كنيم كه پس از شكست اخير وضعيت خوبى را براى مسابقه اين هفته مقابل صباباترى پيدا كنيم. به خوبى مى دانم كه انتظارات بسيار زيادى از پرسپوليس وجود دارد اما به واقع بايد بپذيريم كه اين انتظارات با امكاناتى كه ما در اختيار داريم، مطابقت ندارد. وى افزود: تيم ما در ۱۳ مسابقه اخير فوتبال خوبى را به نمايش گذاشت و حتى بعضى شكست هاى به دست آمده تصميمات اشتباه داورى در آن اثرگذار بود. ما فوتبال بدى بازى نكرديم و موقعيت هاى زيادى را هم روى دروازه حريفان خلق كرديم اما اين توپ ها به دليل كمبود مهاجمان تمام كننده در تيم وارد دروازه نشد. سال پيش مهاجمى به نام محسن خليلى بسيارى از موقعيت هاى ما را گل مى كرد اما امسال گل نشدن بسيارى از موقعيت ها يكى از مشكلات اساسى ماست. قطبى ادامه د اد: البته نبايد از اين موضوع هم چشم پوشى كرد كه تيم هاى حريف وقتى مقابل ما بازى مى كنند، بيشترين انگيزه را دارند و با ۱۰ بازيكن به دفاع كردن و ارائه يك فوتبال بسته روى مى آورند. به هر حال ما بايد راه هاى مختلف را براى حمله به سمت دروازه آنها مرور كنيم و چاره اى جز اين نداريم. قطبى همچنين گفت: براى مثال حتى در بازى هايى كه پرسپوليس پيروز شده نظير بازى مقابل سپاهان توپ هاى ما وارد دروازه شد و تصميمات اشتباه داورى به خاطر اين مساله در نتيجه به دست آمده اثرگذار نبود كه نبايد از اين مسائل چشم پوشى كرد. اكنون بيشترين انتظارها از پرسپوليس وجود دارد و زمانى كه اين تيم شكست مى خورد، حملات انتقاد آميز بسيارى به ما مى شود اما بايد به هواداران تيم بگويم كه شما كه خوب مى دانيد برخى دلايل شكست ما چيست، پس از باخت ها نيز بياييد و با شور فراوان از تيمتان حمايت كنيد. مطمئنا امكاناتى كه اكنون پرسپوليس در اختيار دارد مطابق با انتظاراتى كه از اين تيم هست نيز، نيست. در كره جنوبى تيم سامسونگ چندين زمين تمرين دارد و از بهترين امكانات استفاده مى كند؛ از همه مهمتر اين است كه تيم ها در اكثر نقاط جهان يك تيم شماره ۲ هم دارند كه بازيكنانى كه بعضا در تيم اصلى بازى نمى كنند در آنجا بازى داده شده تا شرايط روحى شان حفظ شود اما اينجا ما حتى زمين مناسب براى تمرين كردن نداريم و زمين فعلى تازه يكى از بهترين زمين هاى تهران است. افشين قطبى همچنين با تكذيب اين گفته كه اگر «ديكارمو» از پرسپوليس اخراج شود، من هم از اين تيم مى روم كه در يكى از سايت هاى خبرى منتشر شد، گفت: من اين جمله را تكذيب مى كنم و هيچ وقت نگفته ام در صورت اخراج ديكارمو من هم پرسپوليس را ترك مى كنم. من در اين رابطه گفتم كه تصميم در خصوص بازيكنان پرسپوليس منوط به نظر كادرفنى است. اين مساله اى است كه در قرارداد من هم ذكر شده و بازيكنان با نظر كادرفنى جذب و يا از تركيب تيم كنار گذاشته مى شوند. قطبى همچنين درباره تاخير ۴۰ دقيقه اى تمرين صبح ديروز پرسپوليس نيز تصريح كرد: البته قرار بود تمرين در ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه آغاز شود. ما پزشكى را از اروپا آورده بوديم و او در رختكن مشغول معاينه و بررسى وضعيت بازيكنان بود. اين كار باعث شد تا زمانى طول بكشد و تمرين كمى ديرتر آغاز شود. بنابراين هيچ مشكل خاصى در تاخير تمرين ديروز وجود نداشت و ما امروز (دوشنبه) هم از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه تمرين تيم را آغاز خواهيم كرد. سرمربى پرسپوليس همچنين درباره آخرين وضعيت ماركو، علوى و ابراهيم توره گفت: علوى به باشگاه پرسپوليس رفته است تا درباره آينده اش با داريوش مصطفوى صحبت كند. همچنين ماركو نيز از امارات به برزيل سفر كرد و او نيز به دليل عدم پرداخت مطالباتش پرسپوليس را ترك كرده است. همچنين ابراهيم توره جلسه اى را با مديرعامل باشگاه پرسپوليس داشت و ظاهرا از امروز در تمرين حاضر مى شود و جلسه اى را با كادر فنى در زمينه برگشت به پرسپوليس خواهد داشت. افشين قطبى در پايان تاكيد كرد: واقعاً نمى دانم كه چرا صحبت هاى متفاوتى درباره پرسپوليس پس از پيروزى ها و باخت ها منتشر مى شود. نمى دانم چرا اين قدر به مسائل حاشيه اى اين تيم توجه مى شود اما هيچ كس نمى گويد كه ما اكنون چه طور بازى مى كنيم و با چه امكاناتى فوتبالى در چه سطحى را ارائه مى دهيم. كسى كارى به موقعيت هاى ما ندارد يا اينكه نمى گويند تصميمات بعضا اشتباه داورى چقدر در نتايج به دست آمده ما اثر داشته است. ما تمام تلاشمان را مى كنيم تا فوتبالى ارائه دهيم كه بدون هيچ حرف و حديثى بتواند موفقيت آميز باشد اما در حين اين مسير و حاصل شدن پيشرفت در آينده بايد شرايط كنونى پرسپوليس را هم درك و از اين تيم حمايت كرد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض بيوگرافي ستاره هاي پرسپوليس

جواد اله وردی
    جواد اله وردی، مدافع خوب دهه50 تیم فوتبال پرسپولیس، متولد 20 فروردین سال 1331 در یکی از قدیمی ترین محلات تهران یعنی خیابان ناصر خسرو است. وقتی 16 ماهه بود، کودتای 28 مرداد 1332 سرنوشت پرتلاطمی را برای تاریخ سیاست معاصر ایران رقم زد و تقدیر چنان بود که زندگی اله وردی هم دستخوش حوادث بسیار باشد. او مثل بسیاری از ستارگان فوتبال ایران، در سالهای میانی دهه چهل حضور در تیمهای زیر گروه باشگاه شاهین را تجربه کرد. تابستان سال 1347، نقطه عطفی مهم در زندگی ورزشی نوجوان پرانگیزه ناصر خسرو بود.پرویز دهداری در سفر پرسپولیس به تیم خوزستان، جواد اله وردی را همراه تیم کرد و حتی یک نیمه بازی هم به او داد. بنابر این باید گفت که سابقه حضور اله وردی در پرسپولیس به تابستان 47 و 16 سالگی او بر می گردد، به همین علت معرفی اله وردی را همراه با معرفی مردان نسل اول پرسپولیس انجام داده ایم.

* * *
    یک سال بعد جواد 17 ساله با دوستان نزدیکی مثل مهدی خبیری و سجاد صادقی در تیم برق تهران عضو شدند. تیمی که با مربیگری محسن حاج نصراله در میادین حاضر می شد و ناصر ابراهیمی نیز برایش بازی می کرد.
    مسیر اله وردی با رفتن به تیم پاس عوض شد، با این حال حضور در تیم پاس کوتاه بود و اله وردی در سال 50 به تیم تاج سابق (استقلال) پیوست و ظرف مدت کوتاهی در این تیم یکی از بهترینها شد. زوج جواد اله وردی و نصراله عبدالهی در قلب دفاع استقلال برای حریفان رعب آور بود. درخشش در تیم تاج سابق باعث شد که دروازه های تیم ملی روی او گشوده شود. اله وردی که در سالهای 49 و 50 حضور در تیم ملی جوانان را تجربه کرده و حتی کاپیتان این تیم هم شده بود، در سال 1351 همراه با تیم ملی فوتبال بزرگسالان کشور به المپیک 1972 مونیخ صعود کرد.
    در المپیک مونیخ به اله وردی بازی نرسید اما سفر به آوردگاه جهانی ورزش، تجربه گران و بسیار پراهمیتی برای او بود. اله وردی در سالهای 51 و 52 روزگار خوشی را با تاج سابق گذراند. قهرمانی در جام باشگاههای تهران، قهرمانی در جام اتحاد باشگاهها، قهرمانی در تورنمنت های «جام میلز» و «جام باردولو» در کشور هندوستان و... جواد اله وردی هم در این میان یکی از بهترین یاران تیم فوتبال استقلال بود.
    در سال 1352، اتفاق مهمی باعث جدایی او از استقلال و پیوستنش به تیم فوتبال پرسپولیس شد. در روز 16 شهریور سال 1352 تیم پرسپولیس با نتیجه 6 – صفر تیم فوتبال تاج سابق را شکست داد. بعد از این بازی که طی آن، دست اله وردی دچار شکستگی شد، به اله وردی انگ خیانت و نشان دادن چراغ سبز به مهاجمان پرسپولیس زده شد. همه این شایعات از آنجا نشأت گرفت که اله وردی مقابل توهین پرویز خسروانی مدیر باشگاه تاج ایستاد و در مقابل اتهام و توهین او، از خود دفاع کرد. اله وردی از استقلال جدا شد و با قراردادی 12 هزار تومانی به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست. اله وردی تا سال 1358 در تیم پرسپولیس ماند. در این مدت، او قهرمانی در مسابقات لیگ سوم تخت جمشید را در سال 1354 و قهرمانی در مسابقات جام شهید مهدی اسپندی را تجربه کرد.
    در تیم فوتبال پرسپولیس، جواد اله وردی در قلب خط دفاع با نفراتی مثل جعفر کاشانی، یعقوب فاطمی مقدم و بیژن ذوالفقارنسب همراه بود. او در سال 1355 از پرسپولیس جدا شد و به آمریکا رفت. یک سال بعد به پرسپولیس برگشت و با درخشش در ادامه مسابقات فوتبال لیگ پنجم حضور پیدا کرد و بار دیگر پیراهن تیم ملی فوتبال کشورمان را به دست آورد.
    اله وردی با تیم ملی در مسابقات فوتبال جام جهانی 1978 آرژانتین شرکت کرد. اله وردی در سال 58 در حالیکه 27 ساله شده بود، رفته رفته خود را برای خداحافظی از فوتبال آماده کرد. آسیب دیدگی شدید مینیسک هر دو زانوی او، باعث دور شدنش از فوتبال شد و بالاخره در تابستان سال 58 برای عمل جراحی زانو به آلمان رفت.
    پزشک متخصص آلمانی بعد از معاینه اش اعلام کرد که ادامه بازی برای اله وردی امکان پذیر نیست و او باید اجباراً از فوتبال خداحافظی کند. اله وردی از سال 58 رسماً از فوتبال ایران دور شد.
    او تا سال 78، 20 سال تمام از فوتبال به دور بود و در این سال با حضور در مدارس فوتبال، شرکت در کلاسهای مختلف مربیگری، نویسندگی در نشریات، تالیف کتاب و... بار دیگر در سطح اول فوتبال ایران خودش را مطرح کرده است. جواد اله وردی که در حال حاضر 55 سال دارد، به عنوان استعدادیاب فدراسیون فوتبال در حال فعالیت است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مشخص شد آتسو به دليل درد پس از تمرين، حضورش در بازي مقابل صبا باتري 50 به 50 است و احتمال غيبتش وجود دارد.
    مهدي واعظي نيز پس از فيزيوتراپي، ديگر احساس درد ندارد و امروز زير نظر جان لانگن روئن، دوست افشين قطبي كار خواهد كرد تا تكليفش مشخص شود.
    مسعود زارعي نيز از ديروز زير نظر پرويز كماسي تمرينات هوازي را در آكادمي ملي المپيك آغاز كرد و در كنار آن، فيزيوتراپي مي‌كند.
    جان لانگن سابقه همكاري با تيم‌هاي بزرگ اروپايي مثل باير مونيخ را دارد. وي روز چهارشنبه از ايران خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : افشين قطبي در گفت‌وگویی، در خصوص آخرين وضعيت پرسپوليس سخت گفت:

وضعيت تيم پس از شكست مقابل مقاومت سپاسي چگونه است؟
    خوشبختانه شرايط خوبي داريم. بازيكنان ما متوجه شده‌اند كه باخت‌ها مورد تاييد هيچ فردي نيست و لطمه بزرگي به موفقيت ما مي‌زند.

بحث دفاع شما از مهاجم برزيلي سوژه روزهاي اخير بود. كماكان از دي‌كارمو حمايت مي‌كنيد؟
    بله هنوز هم اعتقاد دارم اين برزيلي بازيكن جواني است كه با فيزيك بدني مناسب و قدرت بالا مي‌تواند به پرسپوليس خدمت كند.

و 10 گل هم به ثمر برساند؟
    بله، شك نكنيد. بايد قبول كرد وي جوان است. شرايط غذايي، فرهنگ و خيلي مسائل براي وي تغيير كرده است و براي هماهنگي به زمان بيشتري نياز دارد.

دي‌كارمو تا انتهاي فصل در پرسپوليس مي‌ماند؟
    تا وقتي كه من هستم هيچ بازيكني از پرسپوليس جدا نمي‌شود. من اين حرف را زده ام و روي آن تاكيد دارم، چون در غيرآنصورت من نفر دومي هستم كه از تيم مي روم. بايد به اين طريق از بازيكنانم حمايت كنم.

از كادر فني چطور؟
    به كادري كه دارم افتخار مي‌كنم چون تمام دستيارانم موفقيت پرسپوليس و همفكري را سرلوحه كار خود قرار داده‌اند.

اما گفته شد عابدزاده از حضور ماركو ناراحت بود و همين امر به كنار رفتن مربي برزيلي انجاميد؟
    در اين باره با او گفت و گو كردم. عابدزاده عاشق پرسپوليس است. مانند پيرواني او را نيز به ماركو نزديك كردم تا با تلفيق آنها دروازه باناني موفق داشته باشيم.

موفق شديد؟
    تا حدودي. ما تقسيم كار كرديم و براي رسيدن به هدف به زمان نياز بود.

در اينصورت چرا ماركو از ايران رفت؟
    نمي‌دانم چه بگويم. همه اين را از من سوال مي‌كنند؛ اما همينقدر مي گويم كه مشكل ماركو مالي بود نه عابدزاده.

مسئولان باشگاه از پرداخت بخشي از مطالبات او خبر داده بودند.
    اين خبر درست نيست. ماركو يك مربي حرفه‌اي است و بارها در خصوص مبلغ قرارداد خود به باشگاه تذكر داده بود؛ اما به وي فقط قول دادند.

يعني مسئولان باشگاه مقصر هستند؟
    خير، از نظر من افرادي مقصر هستند كه از روز اول تراز مالي باشگاه را به خوبي تعيين نكردند. اين مشكل متاسفانه فقط در فوتبال ايران ديده مي‌شود

چرا روز اول اين موضوع را به ماركو نگفتيد؟
    او دوست صميمي من است و گفتم كه به ايران بيايد؛ اما پيش بيني خيلي از مسائل آنگونه نبود كه فكر مي كرديم. برخوردهاي خوبي با وي صورت نگرفت و با ناراحتي ايران را ترك كرد.

آيا او در حد كادر فني پرسپوليس بود؟
    ماركو قرارداد بسيار خوب خود با تيم‌ ملي كره را ناديده گرفت تا به خاطر دعوت من به ايران بيايد. او مسابقات معتبري را به خاطر پرسپوليس از دست داد.

منظورتان چيست؟
    ماركو با تيم اميد كره جنوبي قرارداد داشت و قرار بود در المپيك حاضر باشد. روي او حساب ويژه اي باز كرده بودند؛ اما در نهايت به ايران آمد.

چرا بدون اطلاع شما و باشگاه، ايران را ترك كرد؟
    اين يك شايعه است. ماركو با من صحبت كرد و پس از آن رفت. واقعا قدرت ايستادن برابر او را نداشتم.

فصل قبل هم مشكل مالي داشتيد؟
    بله. خيلي‌ها نمي دانند كه با چه شرايطي پرسپوليس قهرمان شد. وقتي در كوران مشكلات مالي بوديم بازي‌ها را برديم و در انتهاي فصل قهرمان شديم.

شخصا نيز مشكل مالي داشتيد؟
    بله؛ اما حل شد.

با وجود اينكه مشكلات مالي وجود داشت، چرا دوباره به ايران بازگشتيد؟
    چون هدف من پول نبوده و نيست. من ايراني هستم و قلبم براي پرسپوليس مي‌تپد؛ اما خارجي‌ها اين حرفها را متوجه نمي‌شوند و مثل ماركو به دنبال عمل كردن به بندهاي قرارداد هستند.

اخيرا در تمرينات مشكلات زياد شده است. دليل آن چيست؟
    به هر حال شكست با خود حاشيه مي‌آورد. پس از باخت ما مقابل مقاومت مشكلات مالي بيش از پيش به چشم آمد و بازيكنان نگران بودند كه سر موعد مطالبات خود را دريافت نكنند.

اين حرف ها بهانه نيست؟
    به دنبال بهانه نيستم، سال گذشته در 18 بازي باخت نداشتيم. آيا حاشيه مثل امسال بود؟ اين يك واقعيت است كه باخت‌هاي غير قابل تصور در فصل جاري به ما ضربه زده است.

یعني مشكلات فقط پس از باخت‌ها نمايان مي شود؟
    بعد از پيروزي برق و سپاهان هيچ مشكلي پيش نيامد؛ اما يك باخت زمين و زمان را براي ما تار كرد.

اين شكست ها قطبي را هم عوض كرده است؟
    خير؛ اما مي‌دانم رفتارها با قطبي تغيير كرده است. پس از هر بازي قصد تخريب مرا دارند.

چرا؟
    - چون از محبوبيت و بين‌المللي بودن من و پرسپوليس بيزارند و دوست دارند به هر طريقي كه شده مرا از ميدان خارج كنند. پدر و مادرم حرف‌هايي را كه به زبان نياورده‌ام، مي‌شنوند و اشك در چشمانشان جمع مي‌شود و به من زنگ مي‌زنند. من بايد به آنها چه بگويم؟

شايد قطبي تغيير كرده است. مثلا امسال خيلي از مسائل را تكذيب كرديد.
    آنقدر ظرفيت دارم كه اين كار را انجام ندهم. مطمئن باشيد اگر حرفي را بزنم آن را تكذيب نمي‌كنم. همان فردي هستم كه سال گذشته براي اولين بار وارد ايران شدم. آن روز بهترين روز زندگي من بود؛ ولي تفكراتم بعد از يك سال عوض شد.

در مورد دي كارمو صحبت كنيم. چه انتظاري از بازيكنان در قبال او داريد؟
    بايد حمايت شود. او يك خارجي است و شناختي از او نداشتيم. من خير خواه را خوب مي شناسم چون با او كار كرده ام؛ اما نبايد در مورد دي كارمو خيلي زود اظهار نظر كرد.

يعني قبل از حضور وي در ايران شناختي از وي نداشتيد؟
    در اين مورد نيز مرا دادگاهي كرد‌ه‌اند. من فيلم او را ديده بودم و ماركو هم بازي هايش را در برزيل ديد و او را تاييد كرد.

گفتيد تغيير نكرده ايد؛ اما امسال ديده شده است كه برخورد مناسبي با اصحاب رسانه نداشتيد.
    اگر هميشه بخندم خيلي ها سواستفاده مي كنند. برخي اوقات لازم است تغيير كنم. امسال سه بار با لحني ديگر صحبت كردم و معتقدم لازم بود.

آيا اين رفتار حرفه‌اي است؟
    بله، گاس هيدينگ بسيار سخت با خاطيان و افرادي كه او را زير سوال مي‌برند برخورد مي‌كند و يك مربي حرفه اي است.

از چه ادبياتي استفاده مي كند؟
    همينقدر كه بسيار بدتر و عصباني تر از من مي شود. معتقد است اگر بيش از حد با فردي دوست شود، آرامش خود را از دست مي دهد.

قبول داريد اين مشكلات فقط در پرسپوليس يا استقلال وجود دارد؟
    بله؛ اما اين مسئله را بايد بدانيم كه موفقيت اين دو تيم نيز در آسيا و حتي دنيا به فوتبال ايران و به امثال من كمك مي كند.

البته سپاهان هم دچار اين مشكلات بود.
    من اين عقيده را ندارم. دوست دارم بستري آماده شود تا مثل سپاهان در ليگ قهرمانان و باشگاه‌هاي جهان مانند فصل قبل از پرسپوليس حمايت شود.

براي مشكلات دفاعي خود چه تدبيري انديشيده ايد؟
    نقطه تمركز يك تيم دروازه بان است؛ اما در 12 بازي خود از سه دروازه‌بان استفاده كرده‌ايم. واعظي به دليل مصدوميت در آمادگي صددرصد نيست. حقيقي خوب؛ اما جوان و بي‌تجربه است و معمارزاده هم كه مي‌توانست بهترين دروازه‌بان ليگ شود مصدوم شد. اين دردسر دفاعي ما است.

و مدافعان؟
    مدافعان ايران ياد گرفته‌اند عقب‌تر از حد استاندارد، در زمين قرار بگيرند، مثل بازي تيم ملي جوانان در مسابقات آسيايي كه فاصله خطوط با يكديگر بسيار زياد و دليل اصلي شكست بود.

براي حل اين مشكل چه بايد كرد؟
    در تمرينات با گذشت زمان مي شود مشكلات را كمتر كرد. با كمك پيرواني اين برنامه‌ريزي را انجام داده‌ام و مطمئن هستم مشكل برطرف مي‌شود.

بازي با صبا باتري را چگونه مي‌بينيد؟
    بازي حساس و حياتي براي پرسپوليس است. بايد در اين بازي از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده كنيم.

سه امتياز را به راحتي كسب مي كنيد؟
    فصل قبل صبا براي ما دردسرساز بود؛ اما در شاگردانم در يك بازي بين‌المللي حريف را شكست دادند. هرگز آن بازي را فراموش نمي‌كنم.

رويارويي با سرمربي حريف را چطور مي بينيد؟
    به فيروز كريمي علاقه زيادي دارم و تمام مصاحبه‌‌هاي او را كه يك مربي بين‌المللي است را مي‌بينم. كريمي با نشاط‌ترين سرمربي ايران است و مطمئن هستم تفكرات حرفه‌اي‌اش خطرناك است.

چه تدبيري براي اين تفكرات انديشيده‌ايد؟
    مقابل استقلال برابر او قرار گرفته بودم. فيلم بازي‌هاي صبا را آناليز كرده و راه هاي نفوذ به خط دفاعي حريف را پيدا خواهم كرد.

رويارويي با شيث رضايي بايد جالب باشد.
    اتفاق خاصي نبايد رخ دهد. با هم دست مي‌دهيم و از او مي‌خواهم بازي زيبا انجام دهد.

يعني مشكلي با شيث نداريد؟
    خير، او يكي از بهترين‌هاي فصل گذشته ما بود و در راه قهرماني ما را ياري كرد. مي‌دانم برابر پرسپوليس و من انگيزه چند برابر دارد و براي او از صميم قلب آرزوي موفقيت مي‌‌كنم.

با چه سيستمي به ميدان مي‌رويد؟
    پرسپوليس 3 سيستم دارد كه هر لحظه براي پيروزي نياز باشد آن را در زمين پياده مي‌كنيم و بستگي به عملكرد حريف دارد.

رونده نصرتي و رضايي براي شما هنوز باز است؟
    پرونده هيچ بازيكني براي من بسته نشده است. البته با نصرتي حرفي نزده‌ام و فقط در روزنامه‌ها ديده‌ام كه از او نام برده شده است. براي موفقيت پرسپوليس اگر نياز باشد تصميم مي‌گيرم.

توره مقابل صبا به ميدان مي‌رود؟
    مشخص نيست. اين مهاجم سه هفته از ما و تمرينات دور بوده است. از سوي ديگر بايد در قبال غيبت‌هاي او واكنش خوبي داشته باشم و در غيراينصورت نمي توانم ديگر بازيكنان را كنترل كنم.

يعني بازي نمي‌‌كند؟
    با توره صحبت كرده‌ام، اي‌كاش زودتر به من مي‌گفت قصد ازدواج دارد. به خاطر غيبت هايش جريمه شد و مصطفوي نيز انگيزه او را چند برابر كرد. بايد ببينيم شرايط چگونه خواهد بود، چون من يك مربي بين‌المللي هستم و تمام هدف‌هاي خود را قبل از بازي بازگو نمي‌كنم.

گفته مي شود هيئت مديره دوست دارد توره بازي كند.
    به آنها احترام مي‌گذارم و هميشه زحمات آنها را فراموش نمي‌كنم؛ اما تصميم گيرنده نهايي من هستم و نبايد اجازه دهم بي انضباطي در تيم بوجود آيد و برخوردي نيز با آن صورت نگيرد.

چه دليلي داشت كه دي كارمو را با سياوش اكبرپور مقايسه كرديد؟
    چنين كاري انجام ندادم، چون دوست ندارم مرا با فرد ديگري مقايسه كنند. اكبرپور و دي‌كارمو بازيكناني خوب و بين‌المللي براي تيم‌هاي خود هستند.

قصد اضافه كردن يك فيزيوتراپ به كادر فني را داريد؟
    خير، همانطور كه گفتم "جان لانگن دون" يكي از بهترين دوستان من و فيزيوتراپي متخصص است كه در دو جام جهاني حضور داشت. وي در تيم‌‌هاي بزرگي مثل بايرن مونيخ حضور داشته است و فقط يك هفته در ايران ميهمان من است.

احتمال موفقيت در مسابقات آسيايي را چقدر مي دانيد؟
    از جانم براي موفقيت در آسيا مايه مي‌گذارم، چون پس از سال ها پرسپوليس بايد به نتيجه لازم برسد و مطمئن هستم با حمايت هيئت مديره و تمركز بازيكنان به خواسته خود مي‌رسيم.

آيا رابطه شما با كاشاني هنوز هم خوب است؟
    - بله، هنوز هم او را مي‌بينم و به گرمي در آغوش مي‌گيرم. مديري توانمند، مهربان و براي من مانند يك برادر بود،‌ البته مديران فعلي نيز چنين شرايطي دارند.

و حرف پاياني؟
    - دوست دارم روز پنج‌شنبه ورزشگاه آزادي را يكدست قرمز ببينم. صباباتري قم تيمي غير قابل پيش‌بيني با مربي بزرگ است؛ اما مقابل ما مجبور به شكست خواهد بود، چون در 4 بازي آينده بايد 12 امتياز حياتي را كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مسابقه بعدی:

پرسپولیس - صباباتری قم
    پنجشنبه 16/08/87 ساعت 16:20
    مکان : ورزشگاه آزادی تهران

آخرین نتیجه : پرسپولیس 4 - صباباتری 1

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري كاپيتان تيم پرسپوليس پس از درخشش در هفته‌هاي اخير نام خود را در فهرست تيم ملي قرار داد.
    پس از مذاكراتي كه علي دايي با كريم باقري انجام داد و خبرهايي كه درمورد بازگشت وي به تيم ملي وجود داشت نام كريم باقري براي ديدار مقابل امارات در ليست 47 نفره تيم ملي قرار گرفت. با اين حال هنوز حضور وي درتيم ملي قطعي نشده است.
    كريم باقري در اين باره گفت: هنوز به طور قطع مشخص نشده كه به تيم ملي دعوت شده ام يا نه و قصد هم ندارم هنوز در اين باره صحبت كنم. اما مطمئن باشيد بعد از بازي با صبا باتري قطعا اعلام مي كنم كه به تيم ملي باز مي گردم يا خير.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •