تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1102 از 1667 اولاول ... 1026021002105210921098109911001101110211031104110511061112115212021602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,011 به 11,020 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منظور از این بازی بازی dark sector ستش

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من این بازی گزفتم ولی بعد از نصب در مرحله اول جایی که صدای هلیکوپتر میاد ازبازی میاد بیرون وهیچ اروری هم نمیده چه کار کنم کمک کنید چند تا از دوستان این مشکل داشتند اقا یکی راهنمایی کنه
    اين مشكل برميگرده به ضعف سخت افزار تا اونجايي كه من ميدونم حالا يه سرچي ميزنم ببينم پچي چيزي داره مشكلتونو حل كنه يا نه

داره خودمونی میشه carter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض کمک در بازی the saboteur

سلام دوستان
    تورو خدا کمک کنید
    من بازی خرابکارو نصب کردم تا وقتی که بازی میکنم هیچ مشکلی نداره
    ولی بعد از یه مدت میخوام وارد بازی بشم دوباره
    ارور microsoft visual c++ رو میده
    رو sp3 و ویندوز vista هم نصب کردم همینطوری بود
    اعصابم خیلی خورد شده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    تورو خدا کمک کنید
    من بازی خرابکارو نصب کردم تا وقتی که بازی میکنم هیچ مشکلی نداره
    ولی بعد از یه مدت میخوام وارد بازی بشم دوباره
    ارور microsoft visual c++ رو میده
    رو sp3 و ویندوز vista هم نصب کردم همینطوری بود
    اعصابم خیلی خورد شده
    آخرين آپديت هارو كه دوست گلم mehdy.z تو تاپيك اخبار آپلود كردند نصب كنيد تا مشكلات احتماليه ديگه نداشته باشيد
    در ضمن اين ارور به برنامه microsoft visual برميگرده اگه دقت كنيد تو خود دي وي دي يه برنامه با اين اسم هست كه اگه بنصبي مشكل حل ميشه احتمالا البته

5. این کاربر از MAHDIAGENT47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من بازی GTA IV رو تازه نصب کردم،در واقع از نت و از سایت dlinkdl.com دانلود کردم،بعدشم کرک razor 1911 رو ریختم ،از بخش Rockstar Games Social Club یه اکانت جدید ساختم و وقتی روش کلیک می کنم اسم اکانتم رو بالا اون auto run ایی که هست می بینم،روی play می زنم و وارد بازی میشم، ولی وقتی روی start کلیک می کنم می گه شما sign in نیستید و نمی تونین بازی رو سیو کنین، روی ساین این می زنم می گه اکان لیو ویندوز بده،اونم می دم بعد می گه product key رو بده :O
    چطوری باید این مشکل رو حل کنم: لطفا نگین مشکل از کرکه چون تو نت گشتم این رو به عنوان بهترین کرک شناختن.

در آغاز فعالیت elyas121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمک

سلام دوستان
    من تو بازی The Saboteur یه مشکل دارم
    وقتی که بازی رو از اول شروع میکنم و تا یه مرحله ای میرم هم بازی Auto save میشه و هم میتونی خودت save بکنی ماله منم همینطوریه یعنی هر دو حالت رو به درستی انجام میده اما وقتی که از بازی میرم بیرون و دوباره میام داخل بازی ، بازی رو از اول میاره فرقی هم نمیکنه که خودم save رو لود کنم یا کانتینیو میشن رو بزنم در هر دو حالت بازی رو از اول میاره
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من بازی GTA IV رو تازه نصب کردم،در واقع از نت و از سایت dlinkdl.com دانلود کردم،بعدشم کرک razor 1911 رو ریختم ،از بخش Rockstar Games Social Club یه اکانت جدید ساختم و وقتی روش کلیک می کنم اسم اکانتم رو بالا اون auto run ایی که هست می بینم،روی play می زنم و وارد بازی میشم، ولی وقتی روی start کلیک می کنم می گه شما sign in نیستید و نمی تونین بازی رو سیو کنین، روی ساین این می زنم می گه اکان لیو ویندوز بده،اونم می دم بعد می گه product key رو بده :O
    چطوری باید این مشکل رو حل کنم: لطفا نگین مشکل از کرکه چون تو نت گشتم این رو به عنوان بهترین کرک شناختن.
    شما میبایست گزینه start offline را بزنید.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو بازی The Saboteur یه مشکل دارم
    وقتی که بازی رو از اول شروع میکنم و تا یه مرحله ای میرم هم بازی Auto save میشه و هم میتونی خودت save بکنی ماله منم همینطوریه یعنی هر دو حالت رو به درستی انجام میده اما وقتی که از بازی میرم بیرون و دوباره میام داخل بازی ، بازی رو از اول میاره فرقی هم نمیکنه که خودم save رو لود کنم یا کانتینیو میشن رو بزنم در هر دو حالت بازی رو از اول میاره
    کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟
    این دو راه حل رو تست کنید امیدوارم درست شه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اين براي بار چندمه كه دارم آموزش قدم به قدم ميدم ولي مثله اينكه كارساز نبوده
    شما وقتي ميري تو بازي بايد كليد home كيبردو بزني تا صفحه ي xlive باز شه بعد بايد رو create new profaile كليك كن بد رو create offline profile كليك كن بعد اسمه پروفايلتو بده بدشم هيچي ديگه sgin in كن برو راحت بگيم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من بازی the saboteur را روی ویستا نصب کردم گاهی توی باز قفل می کنه یا از بازی می اید بیرون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •