باسلام ..در باره گرین ایریش باید گفت عطری ست با ماندگا ی بالا و خوش بو
باسلام ..در باره گرین ایریش باید گفت عطری ست با ماندگا ی بالا و خوش بو
باسلام.....در مورد عطرهای وود انواع آن و همچنین در باره ماندگاری و پخش بو بفرمایید متشکر میشم
سلام دوستان عزیز
امروز ایس من از تیری موگلر و از سایت دیجی کالا سفارش دام البته تست نکرده به نظرتون ارزش این کار چقدر هست؟
تم تلخ این کار چقدر هست؟دوستان کسی استفاده کرده؟ ماندگاری و پخشش چطوره؟
من این عطر رو حدود سه سال قبل هدیه گرفتم برای کسی...
بوش رو شخصا دوست دارم
در نظر بگیرید کارهای تری ماگلر همیشه خاص هستند. بنابراین بدون شک شما این رایحه شبیهش رو جایی نخاهید دید!
ماندگاریش خیلی خوبه پخشش متوسطه
ولی در مجموع بنظرم عطر خوبیه بین کارهای خنک
شما نمیتونید دقیق بگید تلخه یا شیرین ولی تمایل به شیرینی بیشتره
بعد از گذشت مدتی بوش یجورایی لوس میشه(واژه بهتری براش ندیدم) ولی کاملا خنک هست و مردونه
بهرحال خرید عطر بدون تست کلا ریسک هست مگر عطرهای خیلی ساده و خطی و همه گیر
سری وود! 5 عطر هست سیلور وایند بهترین از نظر رایحه و ماندگاری-بعدش راکی-بعدش خوده وود(رایحه خوبی داره ولی ماندگاری و پخش بالا نیست) و در اخر اوشن(چون خنک هست)-یک وود هم خیلی جدید اومده که تست نکردم!
کلا پخش بالایی ندارن اما در مجموع خوش رایحه هستند
+
دوستان میتونن برای داشتن اطلاعات در مورد عطرها اسم عطر مورد نظر رو در گزینه ی search Thread بالای اولین پست صفحه وارد کنند و کلیه ی پست هایی که اسمی از اون عطر برده شده رو ملاحظه کنند.
مرسی به سرعت پاسخ گویی لذت بردم
دوستان چرا من کلید تشکر ندارم واسه سپاس گزاری از دوستان؟
خواهش میکنم
تعداد ارسالهاتون کم هستش فکر میکنم بالای 20 تا پست اگر بشه اونوقت تشکر فعال میشه براتون![]()
آهان بسیار عالی
دوستان بین پیور هاوانا و پور مالت و انجل از تیری ماگلر هم میشه مقایسه کنند
کیفیت رایحه پخش و ماندگاریشون رو
پیشا پیش از راهنماییها سپاسگزارم
Last edited by abbass11; 25-03-2015 at 23:29.
مالت رو حقیقتا نشده تا الان که تست کنم
اما در مورد انجل یک عطر بسیار شیرین و خاص هست که همه پسند نیست! خیلی ها ازش خوششون نمیاد و اعتقاد دارن اون تم شیرینش بیش از حد هست
اما در مورد پیورهاوانا (برترین عطر مردونه از دیدگاه من هست ) سه فاکتور رایحه ی خاص+ماندگاری عالی+پخش بوی بالا هیچ جای سخنی باقی نگذاشته
ترکیبی دوست داشتنی از رایحه تنباکو پیپ و شیرینی دلنشین!
از لحاظ ماندگاری و پخش هرسه عطری که گفتید خیلی خوب محسوب میشن
خصوصا پیورهاوانا که همیشه مثال و مقیاس سنجش عطرها در پخش با اینه!
نقل قول ها از برتری مالت حکایت میکنه چون شیرینیش از هاوانا کمتره و چون اکثرا خانم ها رایحه شیرین رو دوست ندارند برای مرد ها...بازخورد بهتری داشته.در کل کمی مردونه تر از هاوانا هست.
البته من نسخه 2013 ش رو تست نکردم چون نسخه لیمیتد ادیشن اصلیش دیگه گیر نمیاد و الان نسخه 2013 ش هست.
انجل رو هم میتونید در سفیر یا هایلند تست کنید...به نظر من بوی قلیون میدهولی جوریه که حتی منی که قلیون نمیکشم خوشم میاد ولی برای خریدش ترغیب نشدم فعلا چون گزینه های بهتری در لیست دارم
Last edited by Ali_softcenter; 26-03-2015 at 14:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)