زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!
هاااااااابابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .![]()
ندارم
هرچی به درد بخور بود ریختم![]()
آخه تو سنت قد نمیده.قدیما ما تو تاپیک تریبال یا تاپیکهای دیگه اینقدر سر گرفتن پستهای رند جنگ و دعوا داشتیم و خون و خونریزی راه میانداختیم.وقتی یکی پست رو میگرفت انگار تو یه جنگ بزرگ پیروز شده.واسه همین ارزش پستهای رند رو نمیدونی.منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم
![]()
هی جوونی کجایی...
مصطفی کجایی ببینی پستای رند چقدر بی ارزش شده.
مصطفففففففففففففففففففففی ییییییییییییییییییییییی....
آقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!
با رسیدن من به فورت و خالی کردن منابع 3 ساختمان رو میتونم لول آپ کنیم![]()
آوردمآقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!![]()
![]()
تاپیک رو مفید کنیم
آموزش ساخت دوئلر dodge
دوئلر resistance رو هم تو پستهای بعدی میذارم .
کاراکتر : سرباز
بهترین آیتم ها (برای میلی) : fancy felt hat, brown boots, fancy cotton jacket/yellow checkered shirt, brown/yellow shawl
بهترین آیتم ها (برای فایرآرم) : Fancy coat, fancy felt hat, brown boots, black shawl
اسکیل ها در لول 50 به اینصورت :
برای میلی : اتربیوت همه روی کاریزما - 50 تا 70 ویگور - 120 ایم - 30 تا 60 داج - 80 تا 120 تاکتیک / 100 تا 140 اپیرنس
برای فایرآرم : اتربیوت همه روی دکس/کاریزما - 120 آیم - 30 تا 60 داج - 50 تا 70 شوتینگ - 80 تا 120 تاکتیک / 100-140 اپیرنس
مزیت : ضربه نخوردن حتی یکی (خودم تضمین میکنم) - باز شدن کارهایی با پول تجربه و لاک بالا
خب پس برین بسازین دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)