ببخشید شما قبلا گفتید برای دیف و پایه خیلی سبز ارهمه بهتره ومن هم اونو خریدم اما الان؟؟!!!
خیلی سبز کافیه یا برم یه کتاب دیگه بخرم مثل گاج یا تخته سیاه؟؟
ببخشید شما قبلا گفتید برای دیف و پایه خیلی سبز ارهمه بهتره ومن هم اونو خریدم اما الان؟؟!!!
خیلی سبز کافیه یا برم یه کتاب دیگه بخرم مثل گاج یا تخته سیاه؟؟
این دوستمون پرسیده بود کدوم کتاب همه تستای آزمایشی تعاونی سنجش رو داره ، نه کدوم کتاب بهتره !
خیلی سبز کافیه و از گاج هم بهتره
تخته سیاه چند روزه پیش2 اش اومده ، من دقیق ندیدمش هنوز
دوستان کتابی که توی دانشگاه ها برای درس ریاضی تدریس میشه و معروفه به توماس اسم دقیقش چیه و اخرین ویرایش چنده ? سایتی رو میشنسید که به صورت اینترنتی بفروشه ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
نویسنده اصلی کتاب جورج بی توماس بوده که سال 2006 فوت کرده و ویرایش های 9 به بعد رو کسان دیگری نوشتند اما کتاب به همون اسم " حسابان توماس" (Thomas Calculus) منتشر میشه
آخرین ویرایش 12 است
الان دو تا ترجمه خوب هست
یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي نظر من اينه كه همون " سليقه ! "
من خودم به شخصه با شيوه ي بيان مبتكران بيشتر جورم ! واسه شيمي ٢ و ٣ مبتكران داشتم ، پيش ١ رو هم مبتكران گرفتم ، كه ديدم واقعاً نظر دوستان درسته و حجمش زياده ، به همين دليل شيمي پيش ٢ رو خيلي سبز گرفتم ! جاتون خاليهمين پريروز دوباره رفتم پيش ٢ مبتكران رو خريدم
درسته حجمش زياده ! اما منو طوري جذب مي كنه كه تو يه روز مي شينم ١ فصلشو مي خونم ! نصف تستاشم مي زنم !
ببخشيد زياد شد ، اما خواستم با قاطعيت بگم كه همون " سليقه " معيار بهتريه ! كه حتي حجيم بودن كتاب هم توان مقابله با اون رو نداره ...
پي نوشت : به به آقا ميلاد برق كشخدايي خيلي مخلصيم
![]()
![]()
دوستان عزيزم ، بنده بعد از ٤ ٥ ماه تازه متوجه شدم كتاب " فيزيك ٢ " خيلي سبز چاپ شده ! خيلي هم خوشحال شدم ! فقط همين ٢ جا مونده بود بين تأليف ها ، خيلي وقت بود منبع خوبي براي فصل فشار و گرما نبوده ! اونم تأليف كي ؟! جناب دكتر !!!
كسي تهيه كرده ؟ مثل بقيه ي تأليف هاي جناب دكتر مصلايي ، با كيفيت هستش ؟!
با تشكر فراوان
فشار و گرما آخه چیزی نداره اصلا که بخواد فرق خاصی بین کتابا باشه
مصلایی دکتر نیست که !؟
Last edited by m-asadabadi; 08-02-2014 at 00:14.
قبول كنيد مسائل تركيبي فصل فشار مي تونن خيلي مشكل ساز باشن ! ( يا دست كم مي تونم بگم خودم به شخصه با چنين مشكلي مواجه هستم ! اتفاقاً من اين رو بار ها شنيدم ، حتي راجع به فصل كار و انرژي ! اين مدل بحث ها گستردگي بيشتري دارند و طراح هــــــر كاري مي تونه با سوأل انجام بده و دستش كاملاً بازه ! كلاً من سر اين موضوع كه چه فصلي مي تونه مشكل ساز باشه هميشه بحث داشتم ، اتفاقاً فصل هاي آسون هموناست كه همه مي گن سخته)
همين چند وقت پيش دكتر شد![]()
با تشكر فراوان![]()
دوستان میگم برای فیزیک هالیدی حل امسال چیری گیر میاد تو نت ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
خود کتاب جلد چنده؟ ویرایش چند ؟
انگلیسی هاش که همه اش هست
فارسی فقط ویرایش 8 هست
Last edited by m-asadabadi; 10-02-2014 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)