تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1101 از 1178 اولاول ... 10160110011051109110971098109911001101110211031104110511111151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,001 به 11,010 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایسر سری Aspire مخصوصا مدل 5738 با کانفیگهای مختلف بسیار خوب درومده و فروش خوبی هم داشته .
    مدل zg از لحاظ گرافیک بسیار قویتر از 1545 دل هستش . همچنین رم و هارد بیشتری هم داره .

همونطور که pami-wega گفتن به خاطر رقابتی بودن اکثر مدلهاش قیمت پایینتری داره .
    از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات به پای برندهایی همچون سونی نمیرسه ولی دلیل نمیشه که بگیم کیفیت بدی داره .

الان تو رنج زیر 1 میلیون تومان ایسر مخصوصا مدل 5738 بسیار مناسبه .
    درود
    شرمنده کردیم و من دکمه تشکر ندیدم این گل به خاظر زحماتی که در پاسخگویی به من کشید
    فقط یک چیز دیدی یک چیزی اسم در کرده و از اسمش معروف شده من میترسم یک جایی بهم گفتن که ایسر بعد از اچ پی بزگترین تولید کننده نوت بوک است (نمیدونم درست گفته )
    فقط الان این مدل که گفتم مشکل خاصی مثل گرم کردن -کیبورد خشک باشه ..... نداره البته من 80 درصد برای نت میخوامش نه بازی کردن

ممنون باز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام....

من می خواستم یک لبتاپ بگیرم . می خواستم بدونم این مدل هایی که لینکشون می زارم تو ایران گیر میاد یا میشه سفارش داد واسم بیارن .
    یکیش vaio z series هست یکی دیگش HP ENVY 15 series و اخریش هم HP Pavilion dv6t Quad Edition series .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن ترجیحا با ویندوز 7 باشن
    اگه جایی رو میشناسین بگین، یه قیمتی هم اگه دارین بدین خیلی ممنون میشم.

با تشکر...

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط h_starboy
    اما برای مقایسه با مدل 5738zg باید این کانفیگ از 1545 با قیمت حدودیه 699 تومن مقایسه کنیم :

core2duo 2.2 2mb cache
    2 gb ram
    250 h.d.d 5400 rpm

که سی پی یوش بهتر از zg هستش ولی رمش کمتره
    CPU بهتر رو که شما هم قبول داری و بحثی نیست
    در مورد رم به نظر من 2GB @ 800MHz در عمل بهتر از 3GB @ 667MHz خواهد بود
    در طرف مقابل برتری های 5738ZG در کارت گرافیک، هارد بیشتر و داشتن HDMI هست

نقل قول نوشته شده توسط HOPE666
    البته من 80 درصد برای نت میخوامش نه بازی کردن
    اگر به HDMI و هارد بیشتر از 250GB نیاز ندارید Dell 1545 برای شما کافی خواهد بود
    Last edited by Shayan Arya; 24-10-2009 at 18:31.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر من اینه که hdmi و گرافیک بهتر و همچنین led بودن صفحه نمایش چیزی نیست که بشه به همین راحتی ازش گذشت .
    در مورد رم هم باید بگم درسته باسش بیشتره ولی تفاوت خیلی آنچنانی هم ندارن .
    پولشون که یکیه پس من توصیه میکنم 5738 بگیری .
    به هر حال هر کسی نظری داره و محترم

داره خودمونی میشه snowsyamak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من مي خوام يه HP - Touch Smart TX2 بخرم مي خوام بدونم اين سري مشكل خاصي ندارن ؟ مثل سوختن و مشكل سخت افزاري و ... من براي كاراي دانشگاهي مي خوام

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

با سلام من در انتخاب این دومدل نوت بوک مردد موندم که کدام را بخرم..هر دو در دی جی کالا معرفی شده و حتی با مسول فروش هم که صحبت میکردم گفت این مدل سونی را من بهت معرفی میکنم...!!میشه کمکم کنید

HP-DV6 1205

SONY VAIO FW 48-EH

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    bnd

پيش فرض

سلام به دوستان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من رو به اینجا راهنمایی کرد.
    داستان اینه که من برای استفاده خانگی تصمیم گرفتم بجای دسک تاپ، یک لپ تاپ بخرم. درنتیجه باتوجه به استفاده و احتیاجم برندهای مختلف و مدلهای گوناگون لپ تاپ ها رو بررسی می کردم...
    استفاده من بیشتر در حد نت هست و فکر نکنم تا اطلاع ثانوی از اتوکد و فتوشاپ بالاتر بره.
    نمیدونم آیا ممکنه یه موقع وقت واسه بازی کردن داشته باشم یا نه!؟ اما قطعا بَدَم نمیاد!
    بیشتر تو خونه استفاده میکنم و احتمالا زیاد حمل نخواهد شد.
    اما فاکتور
    اصلی من برای انتخاب
    این بود که میخواستم پورت HDMI داشته باشهتا با یک تیر دو نشون زده باشم و تلویزیون LCD فول اچ دی که خریدم بیکار نباشه!
    دوستان خیلی جاها گفته بودن که مقایسه برندها کار صحیحی نمیتونه باشه ولی فکر کنم میتونیم تو این مورد اونهارو مقایسه کنیم.
    برای مثال ایسر و لنوو رو میشه براحتی با قیمت زیر 900 تومن هم با پورت HDMI و بعضا LED خرید..
    FW های سونی با توجه به کیفیت صدا و تصویر و داشتن BLURAY با وجود قیمتِ حدودِ 1.100.000 تومن، بازهم وسوسه برانگیز هستن..
    مدلهای استودیوی دِل کمیاب هستند یا لااقل من نتونستم پیدا کنم و بنظر میاد قیمتشون از FW های سونی هم بیشتر هست.
    HP ها هم ظاهرا در بیشتر مدلها این پورت رو دارند از جمله DV6 که حرف و حدیث راجع به این برند هم زیاده اما نمیدونم اگه اختلاف قیمتشون با سونی ها زیاد نباشه آیا میشه از سونی گذشت..؟
    .
    .
    LED و کانفیگهای قوی و قیمتهای مناسب ایسر و لنوو.. FW های نامدار سونی.. hp یا یه چیز دیگه..؟
    اگر دوستان تجربیاتشون رو در این مورد بگن کمک بزرگی میکنن..

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام من در انتخاب این دومدل نوت بوک مردد موندم که کدام را بخرم..هر دو در دی جی کالا معرفی شده و حتی با مسول فروش هم که صحبت میکردم گفت این مدل سونی را من بهت معرفی میکنم...!!میشه کمکم کنید

HP-DV6 1205

SONY VAIO FW 48-EH
    گرافیک 1205 خیلی بهتره و وزنش یکم کمتره (2.8 کیلو) ولی مودم نداره

fw 48 هم کیفیت صفحه نمایشش بهتره و مودم داره و وزنش هم 3.1 کیلو هستش .

9. این کاربر از h_starboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

گرافیک 1205 خیلی بهتره و وزنش یکم کمتره (2.8 کیلو) ولی مودم نداره

fw 48 هم کیفیت صفحه نمایشش بهتره و مودم داره و وزنش هم 3.1 کیلو هستش .
    دوست عزیز..این موارد که شما گفتید را میدونم....اما میخوام بدونم کدام بهتره؟؟..این درسته که لپ تاپ HP داغ میکنه..؟؟؟احتمال اینکه کارت شبکه و هارد ان امکان داره بسوزه؟؟؟ من در انتخاب این دو برند مردد موندم..از این لحاظ اگه امکان داره کمکم کنید!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    من مي خواستم بدونم سري cs 36 gj سوني چه جور كارايي دارن من براي كاراي مهندسي مكانيك مي خوام اين كه ميگن سفارش خاورميانه هستش آيا مشكلي ايجاد ميكنه؟
    پيشنهادي براي اين مشخصات و قيمت بدين ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •