مبارکتون باشهطبق نظر دوستان لوازم جانبیشو از همون مغازه نگرفتم
منم میخام یه دوربین بخرم احتمالا از یه مغازه باشه یعنی منم لوازم جانبیش رو از همون مغازه نگیرم؟ چرا؟ میشه دوستان اینو توضیح بدید ممنون میشم![]()
مبارکتون باشهطبق نظر دوستان لوازم جانبیشو از همون مغازه نگرفتم
منم میخام یه دوربین بخرم احتمالا از یه مغازه باشه یعنی منم لوازم جانبیش رو از همون مغازه نگیرم؟ چرا؟ میشه دوستان اینو توضیح بدید ممنون میشم![]()
مبارکتون باشه
منم میخام یه دوربین بخرم احتمالا از یه مغازه باشه یعنی منم لوازم جانبیش رو از همون مغازه نگیرم؟ چرا؟ میشه دوستان اینو توضیح بدید ممنون میشم
ممنونم از شما
اینطور که من شنیدم فروشنده ها توی بدنه زیاد نمی تونند سود کنند و بیشتر سودشون توی لوازم جانبشه و قیمت اونو زیاد میشه تا جبران بشهمن تجربشو برای یک دوربین دیگه ای که خریدم دارم
![]()
خواهش میکنم
پس لوازم جانبی مثه کیف و رم و..... رو از یه مغازه دیگه بخرم! مثلا چه مغازه ای مگه مغازه ای هم هست که فقط لوازم جانبی رو بفروشه ؟
بله مغازه ای که فقط و فقط لوازم جانبی داشته باشه هم هست یه کم بگردی پیدا می کنی اگه هم پیدا نکردی اول از دو سه تا مغازه قیمت بگیر و بعد خرید کنجواب میده
![]()
ممنون
به نظرتون لوازم جانبی رو از اینترنت بخرم یا نه؟ اصلا قیمتهایی که روی سایتا هست قیمت واقعیشه دیگه؟ شما خودتون چیکار میکنید؟ اگه جایی چیزی قیمت کردید مثه رم که فک میکنم برا همه دوربینا یه جور باشه بیاید منو خبر کنید![]()
به نظر من لوازم صوتی و تصویری و لوازم جانبی چیزی نیست که بخوای از اینترنت بخری منظورم اینه که باید از نزدیک اونو ببینی و لمس کنیو بعد بخری و قیمت سایتا هم به نظر من زیاد تر از قیمت بازاره مگر در مواقعی خاص امیدوارم جوابتو گرفته باشی
![]()
کمک کمک کمک
خب دوستان بعد از چند روز تحقیق چند دوربین رو برا خرید انتخاب کردمحالا من کدومشو انتخاب کنم به نظر شما کدومش رو بگیرم؟
اگه میشه تفاوتای اینا رو به من بگید خودم با توجه به قیمتش نظرم روی 115 هست آیا با توجه به تفاوتاش با 310 با توجه به اختلاف قیمتشون می ارزه که 310 رو بگیرم یا نه؟
Canon IXUS 115 , Canon IXUS 310 , Canon IXUS 220
سلام دوستان
من میخواستم دوربین Canon PowerShot S100 رو که تازه معرفی شده بخرم قیمتش احتمالا حدود 600 تومن خواهد بود
میخواستم از دوستان بپرسم که آیا با این قیمت ارزش خرید داره؟ نظرتون در مورد G12 چیه؟!
راستی کسی نمیدونه که S100 کی وارد بازار ایران میشه؟!
IXUS 115 رو از ليست حذف كن حالا اگه سرعت بالا و لنز وايدتر و صفحه نمايش لمسي ميخواي IXUS 310
در غير اين صورت IXUS 220
بهترين انتخاب مسلما IXUS 310
سلام
گیج شدیم رفت
آخرش کدوم انتخاب کینم ؟
SX230 IS کنن
یا
IXUS 310 HSکنن
یا
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
یا
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
یا
Sony Cyber-Shot DSC-WX10
یا
Sony Cyber-Shot DSC-TX100V
Last edited by m0hamad_reza; 26-10-2011 at 09:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)