تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1101 از 2376 اولاول ... 10160110011051109110971098109911001101110211031104110511111151120116012101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,001 به 11,010 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

پژمان منتظرى:
    در بازى با ذوب آهن بهترين فورواردهاى ليگ را مهار كرديم
    «پژمان منتظرى» مدافع استقلال معتقد است اگر اين تيم بتواند ملوان را در انزلى شكست دهد، قهرمان نيم فصل خواهد شد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با ذوب آهن چطور بود؟
    - بازى سختى بود. ما توانستيم بهترين فورواردهاى ليگ را مهار كنيم. به نظر من تيم ما در اين ديدار مستحق برد بود.
    • فكر مى كرديد در اين ديدار به پيروزى برسيد؟
    - صددرصد. شما مطمئن باشيد تيم ما توانايى شكست همه تيم ها را دارد.
    • بعد از مدت ها استقلال گل نخورد. نظرتان چيست؟
    - بله. خوشبختانه توانستيم بعد از مدت ها تمركز خود را در خط دفاع حفظ كنيم. به نظر من وقتى از استقلال ۲ مدافع به تيم ملى دعوت مى شود حتماً اين تيم مدافعان خوبى دارد.
    • بازى با ملوان را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است. اگر بتوانيم اين تيم را در انزلى شكست دهيم يقين داشته باشيد قهرمان نيم فصل خواهيم شد.
    • در بازى با ذوب آهن يك صحنه با شكورى درگيرى لفظى داشتيد؟
    - نه. چون صداى جمعيت بلند بود مجبور شديم با صداى بلند با هم صحبت كنيم. چيز خاصى نبود!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى: ملوان را هم مى بريم

در ابتداى فصل كه به استقلال آمد خيلى ها از قلعه نويى بابت خريد او انتقاد كردند اما او آنقدر درخشيد كه پاسخ تمام منتقدان خود را در زمين مسابقه داد. فرصتى دست داد تا با خسرو حيدرى، هافبك راست تيم استقلال كه اكنون به مهره اى تأثيرگذار در استقلال تبديل شده هم صحبت شويم:
    • ديدار با ملوان نزديك است. در اين مورد صحبت كنيد؟
    - تمام تلاشمان را مى كنيم تا بتوانيم ملوان را هم شكست دهيم. ملوان تيم قدرتمندى است به ويژه در انزلى. با توجه به شرايط جوى انزلى و زمين نامساعد اين شهر ديدار با ملوان بازى دشوارى است. شنيده ام كه اين روزها باران هاى شديدى هم در انزلى مى بارد. با اين حال نبايد بهانه بياوريم. زيرا تيمى كه هدفش قهرمانى است بايد راه مقابله با هر تيمى را بلد باشد. ما در انزلى به دنبال پيروز شدن هستيم و ايمان دارم كه ملوان را هم شكست مى دهيم.
    • • تقريباً در تمام بازى هاى استقلال به ميدان رفته ايد و خوب هم بازى كرده ايد. پيش از شروع فصل گمان مى كرديد كه فيكس استقلال شويد؟

- روزى كه به استقلال آمدم فقط به دنبال اين بودم كه براى اين تيم مثمرثمر باشم و اكنون كه مربيان از من رضايت دارند بسيار خوشحالم. اميدوارم در آينده طورى بازى كنم كه موجبات رضايت مربيان را فراهم آورم. بازى كردن در تيم بزرگى مثل استقلال همواره سخت است اما تاكنون توانسته ام خودم را با شرايط تيم وفق دهم و در آينده بهتر هم خواهم شد.
    • به تيم ملى هم فكر مى كنيد؟
    - صددرصد. آرزوى هر بازيكنى حضور در تيم ملى و پوشيدن لباس مقدس اين تيم است و من از اين قاعده مستثنى نيستم. من فقط تمرين مى كنم و سعى مى نمايم كه جز بهترين ها باشم. ديگر همه چيز به نظر مربيان تيم ملى بستگى دارد. قطعاً اگر خوب باشم دعوت خواهم شد.
    • آينده استقلال چگونه است؟
    - معتقدم اگر بتوانيم تا نيم فصل امتيازات خوبى را جمع كنيم، مدعى شماره يك قهرمانى خواهيم بود. ما از هر لحاظ نسبت به تيم هاى ديگر برتر هستيم وبايد اين برترى را در زمين مسابقه نيز نشان دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادى: ملوان خطرناك است
    تيم استقلال پس از هفته ها موفقيت روز پنجشنبه در ديدارى ظاهراً آسان بايد مقابل ملوان بندرانزلى قرار بگيرد. استقلالى ها كه اكنون با ۲۴ امتياز در رده سوم جدول رده بندى جاى دارند اميد زيادى براى كسب ۳ امتياز ديدار با ملوان دارند. مهدى اميرآبادى، هافبك استقلال كه از مدت ها پيش با نظر قلعه نويى روى نيمكت مى نشيند شرايط فعلى استقلال را در آستانه ديدار با ملوان خوب توصيف كرد. گفت وگوى ما با وى را در ذيل بخوانيد:
    • در فاصله ۲ روز مانده به ديدار با ملوان شرايط استقلال چگونه است؟
    - همه چيز خوب پيش مى رود. در طول اين هفته تمرينات خوب و منظمى را پشت سر گذاشته ايم. پيروزهاى اخير تيم، روحيه همه بازيكنان را بالا برده است و آماده ديدار با ملوان هستيم. در اين ديدار، كار بسيار سختى را پيش رو داريم. اينكه ملوان نتايج خوبى كسب نكرده درست است اما نبايد فريب نتايج آنها را بخوريم و آنها را دست كم بگيريم. ملوان در انزلى هميشه خطرناك است. اميدوارم با بازى خوب نتيجه لازم را كسب كنيم.
    • منظورتان از نتيجه لازم چه نتيجه اى است؟
    - ما در اين مسابقه هم به دنبال ۳ امتياز هستيم چرا كه چاره ديگرى نداريم. براى اينكه از كورس قهرمانى عقب نمانيم بايد ملوان را شكست دهيم.
    • خيلى وقت است روى نيمكت مى نشينيد. از اين موضوع ناراحت نيستيد؟
    - خير، من هيچ اعتراضى به اين موضوع ندارم. اميرخان صلاح دانسته كه روى نيمكت بنشينم و من هم به اين موضوع اعتراضى ندارم. مطمئن هستم هر وقت آماده باشم در تركيب قرار مى گيرم و براى استقلال بازى مى كنم. اميرخان مربى عادلى است و مطمئن هستم كه آماده ترين ها را به ميدان مى فرستد.
    • استقلال مى تواند تا پايان مسابقات هم خوب نتيجه بگيرد؟
    - شك نكنيد اين طور خواهد بود. ما يك هدف داريم و آن هم قهرمانى است و براى رسيدن به مقصود خود از هيچ كوششى دريغ نخواهيم كرد. البته در اين راه نياز به حمايت داريم. اميدوارم حمايت هاى لازم از استقلال انجام شود تا مشكلى نداشته باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آشتيانى به دنبال برگزارى جلسه با زريبافان
    اميررضا واعظى آشتيانى طى چند روز گذشته صحبت هايى را با زريبافان عضو هيأت مديره اين باشگاه انجام داده است و قرار است ظرف چند روز آينده جلسه اى را با وى برگزار كند. آشتيانى كه با مشكلات مالى دست و پنجه نرم مى كند قصد دارد در اين باره با زريبافان نيز صحبت كند و به همراه وى راهى را براى حل اين موضوع پيدا كنند. اين در حالى است كه استقلالى ها در هفته هاى اخير مشكلات مالى اين باشگاه را حل شده توصيف مى كردند و براى هر بازى پاداشى ويژه براى بازيكنان و مربيان در نظر مى گرفتند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

باقرى توجيه مى كند؟
    چون شما مى برديد و استقلال مى باخت «فتح الله زاده» اخراج شد
    كريم باقرى مى گويد: چون استقلال مى برد كسى تحمل باخت ما را ندارد. جمله فوق را بايد چگونه تعبير كرد؟ آيا اين عبارت يك عبارت صرفاً خبرى است كه از واقعيتى «نهادينه شده» در بطن و متن فوتبال فارسى حكايت مى كند؟ و يا يك جور اعتراض توأم با توجيه در آن نهفته است؟ يا مفرى از طرف يك ستاره محبوب كه سعى مى كند دليلى براى رهايى تيمش از فشار روانى وحشتناكى كه متوجه پرسپوليس است بيابد؟ چون استقلال مى برد كسى تحمل باخت ما را ندارد اگر جمله اى خبرى باشد خبرش «كهنه» است زيرا نه در ايران كه در اقصى نقاط جهان چنين جوى پيرامون قطب هاى رقيب صادق است. به طور مثال طرفداران رئال هم وقتى ببينند كه بارسا نتايج بهترى گرفته به باختن هاى تيمشان بيشتر اعتراض مى كنند و نظير همين قضيه در مورد تيم هاى انگليسى منچستر، چلسى و آرسنال نيز اتفاق مى افتد. اين خبر «كهنه» دليل اخراج فتح الله زاده نيز هست زيرا در روزگار او كه استقلال به رتبه هفدهمى رسيد اگر پرسپوليس شانزدهم و يا هجدهم مى شد شايد زريبافان نمى توانست به اين سادگى ها دست به تركيب مديريت اين باشگاه بزند، بنابراين چون چيزى كه عوض داره گله نداره، لذا حال كه استقلال هم تقاص آنچه باقرى بدان اشاره كرده است را پس داده در نتيجه نمى توان از طرفدار جماعت توقع داشت تا حال كه پس از ۲ سال و اندى برترى پرسپوليس مقابل استقلال رقيب بالا آمده است مردم فقط به تيم خودشان توجه داشته باشند و رقيب سنتى را در اين محاسبات نگنجانند. اصلاً آن شور و هيجانى كه مختص فوتبال است در همين نكته ها نهفته و هيچ كس حق ندارد تا جهت رهايى از شرايط سختى كه برايش فراهم آمده دنبال تغيير ناگهانى عادت ها باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده: طرفداران مجيدى را دوست دارند ، نمى توانم با آنها درگير شوم

بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از تماشاگران استقلال ناراضى هستم و نمى توانم با ۷۰ هزار تماشاگر اين تيم درگير شوم. «على عليزاده» مهاجم تيم فوتبال باشگاه استقلال اذعان دارد كه نمى تواند كارى انجام دهد و به استقلال تهران هر زمان كه «على عليزاده» خودش را براى ورود به زمين آماده كرده است، استقلالى ها از روى سكو به تشويق فرهاد مجيدى پرداختند تا اعتراض خود را از بازى كردن عليزاده و نيمكت نشينى مجيدى اعلام كنند. مهاجم آبى پوشان در اين رابطه به سؤالات خبرنگار ايرنا جواب داد.
    • حتماً مى دانيد كه استقلالى ها دوست ندارند در تركيب تيم جايى داشته باشيد!
    - به هر حال هر كسى هر طور خواست، رفتار مى كند و من نمى توانم چيزى درباره اين اتفاق بگويم.
    • اما با اين كار شخصيت حرفه اى شما زير سؤال مى رود.
    - واقعاً نمى دانم چه چيزى بگويم، البته فوتبال من با اين كارها زير سؤال نمى رود و مهم نظر مربى است و همان طور كه مى بينيد، به قدر كافى به من بازى مى دهد.
    • در مواقع اعتراض به بازى شما چه احساسى پيدا مى كنيد؟
    - هر كسى به جاى من باشد، ناراحت مى شود اما چاره اى جز تحمل اين شرايط سخت ندارم، اميدارم استقلالى ها همه بازيكنان تيمشان را با يك چشم نگاه كنند.
    • ريشه اين جريان را در كجا مى بينيد؟
    - نمى دانم با چه هدفى اين كار را انجام مى دهند، البته توجه چندانى به اين مسأله ندارم دوست ندارم مسائل حاشيه اى تمركزم را به هم بريزد، شايد هم هواداران استقلال فرهاد مجيدى را بيش از حد دوست دارند و به همين دليل علاقه مند نيستند من به جاى او وارد زمين شوم.
    • به هر حال بايد به نوعى جلوى اين اعتراض هاى تخريب كننده را گرفت.
    - من كه نمى توانم با ۷۰ هزار تماشاگر درگير شوم، همان طور كه گفتم، مهم نظر مربى است و خوشحالم كه امير قلعه نويى تقريباً در همه بازى ها از من استفاده مى كند.
    • البته فقط در دقايق پايانى بازى.
    -وقتى سياوش اكبرپور و آرش برهانى در خط حمله تيم جواب داده اند و در گلزنى هم موفق هستند، من و هيچ مهاجم ديگرى نمى توانيم به حضور آنها در تركيب اصلى اعتراضى داشته باشيم.
    • اين طرز فكر براى فوتباليستى حرفه اى مناسب است؟
    - هيچ كس از نشستن روى نيمكت استقبال نمى كند اما اين دليل نمى شود كه با اعتراض هاى آنچنانى جو تيم را به هم بريزم و اسباب ناكامى تيم را فراهم كنم.
    • پس با اين شرايط اميدى به حضور در جمع ۱۱ بازيكن اصلى نداريد.
    - اصلاً چنين منظورى نداشتم، من تلاشم را انجام مى دهم تا بلكه بتوانم بالاخره از دقيقه اول وارد بازى شوم.
    • مى توانيد در صورت بازى كردن تاثيرگذارى مثبتى داشته باشيد؟
    - اصلاً شك ندارم كه اگر فرصت داشته باشم، خودم را به عنوان يكى از مهره هاى خوب استقلال مطرح مى كنم.
    • اما در هفته هاى اول ليگ برتر تأثير چندانى نداشتيد.
    - استقلال در آن هفته ها كه امتيازات زيادى را از دست داد، هنوز به شرايط مطلوب نرسيده بود و به همين دليل نه تنها من، بلكه هيچ كدام از بازيكنان ما نمى توانستند عملكرد قابل قبولى داشته باشند اما وقتى به هماهنگى بالايى رسيديم، همه ديدند كه هم خوب بازى كرديم و هم اينكه امتيازات لازم را براى قرار گرفتن در جمع تيم هاى بالانشين جدول به دست آورديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرين عصر ديروز استقلال
    غيبت مشكوك جبارى، تأخير قلعه نويى

تمرينات ديروز استقلال تهران در ۲ نوبت صبح و عصر دنبال شد و آبى پوشان در تمرين عصر به مرور كارهاى تاكتيكى مشغول شدند، تمرين عصر ديروز را در گزارش ذيل بخوانيد:
    همكارى جويبارى و پاركينگ استقلالى ها
    مسئولان ورزشگاه دستگردى ديروز از سرپرست استقلال خواستند كه ورود و خروج ماشين هايى را كه متعلق به خبرنگاران است، كنترل شود كه سرپرست استقلال اهواز قول داد ليستى از ماشين هايى كه متعلق به خبرنگاران است تهيه كرده و در اختيار مسئولان پاركينگ دستگردى قرار دهد تا فقط افراد حاضر در اين ليست بتوانند از پاركينگ استفاده كنند.
    غيبت مشكوك جبارى
    مجتبى جبارى هافبك بازيساز استقلال ديروز نه در تمرين صبح شركت داشت و نه در تمرين عصر دليل غيبت جبارى از سوى مربيان عنوان نشد و خبرنگارها و تماشاگران هم اين موضوع را مشكوك مى دانستند، گويا تماشاگران استقلال هم به اين موضوع عادت كرده اند.
    كاظمى زود رفت
    حسين كاظمى كه به دليل سرماخوردگى در تمرينات صبح غايب بود در تمرين عصر هم پس از دقايقى حضور در محل تمرين استقلال از مربيان اجازه گرفت و دستگردى را ترك كرد.
    مرور كارهاى فنى در غياب قلعه نويى
    استقلالى ها به دليل بارانى بودن هوا دويدن دور زمين را كمتر انجام دادند و خيلى سريع به سراغ تمرينات تاكتيكى رفتند. در تمرين ديروز كه با غيبت جبارى و تأخير طالب لو همراه بود استقلالى ها پس از دقايقى دويدن به ارسال پاس هاى كوتاه با بغل پا پرداخته و پس از آن در قالب فضايى محدود پس از آنكه از روى موانع رد مى شدند به ارسال پاس هاى سريع مشغول شدند. استقلالى ها در ادامه به شوتزنى پرداخته كه در اين ميان سياوش اكبرپور، يدالله اكبرى و برهانى بهتر از بقيه شوتزنى كردند.
    تأخير قلعه نويى
    امير قلعه نويى با يك ساعت تأخير در محل تمرين حاضر شد سرمربى استقلال به ديدن بازى سپاهان و پيام مشغول بود و به همين خاطر نتوانست در تمرين شركت كند.
    گلزنى برهانى و خذيراوى
    در پايان استقلالى ها با يك فوتبال تمرينى به كار خود پايان دادند، در اين بازى كه بين ۲ تيم آبى و زرد برگزار شد برهانى و خذيراوى براى تيم زرد و منتظرى براى تيم آبى گلزنى كردند.
    برنامه امروز
    استقلالى ها ساعت ۱۵ و۳۰ دقيقه امروز تمرينات خود را در زمين مجموعه ورزشى دستگردى دنبال مى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مديرى كه مى گفت استقلال را به حاشيه مى برند...
    واعظى آشتيانى حاشيه هاى پرسپوليس را بخواند
    بعد از باخت پرسپوليس به مقاومت شيراز و پيروزى استقلال مقابل ذوب آهن ۹۰ درصد اخبار حاشيه اى فوتبال ايران به سمت اخبار تيم پرسپوليس رفت و ماجراى توره و ديكارمو و... سوژه شد در حالى كه استقلال سوژه خاصى نداشت و اين تيم بعد از بازى جمعه روزهاى آرامى را سپرى كرد. روزنامه نگارانى كه قصد پرداختن به سوژه هاى مربوط به استقلال را داشتند تا حدى دچار مشكل شدند در حالى كه شايد اگر استقلال نتيجه نمى گرفت و يا يك ديكارمو داشت كار به مراتب راحت تر مى شد! اين مسائل ما را به ياد اظهارنظر ۲ هفته قبل مديرعامل استقلال انداخت كه گفته بود برخى مطبوعات قصد ايجاد حاشيه در استقلال را دارند و شيطنت مى كنند! به واعظى آشتيانى توصيه مى كنيم اين روزها خودش را به جاى مصطفوى بگذارد و البته اخبار حاشيه اى پرسپوليس را در رسانه ها دنبال كند تا متوجه شود كه مطبوعات فقط كار خود را انجام مى دهند و برايشان فرقى نمى كند چه كسى مديرعامل است و... البته حساسيت ها هميشه روى پرسپوليس و استقلال زياد است و چون مردم آنها را دوست دارند طبيعى است كه رسانه ها هم بيشتر به دنبال اخبار اين ۲ تيم هستند و حاشيه هاى آبى و قرمز هم براى مردم و طبعاً روزنامه ها مهم است.
    •••
    حالا كه پرسپوليس نسبت به استقلال مشكلات بيشترى دارد و مطبوعات زوم كرده اند روى مشكلات اين تيم حتماً مديرعامل استقلال قبول كرده كه روزنامه ها در شرايط طبيعى نگاهى يكسان به قرمز و آبى دارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عباسفرد: خودم راضى ام، نمى دانم چرا بازى نمى كنم

ديگر در تركيب اصلى استقلال خبرى از عليرضا عباسفرد نيست. مهاجم بلند قامت استقلال تهران بعد از ۳ بازى فيكس بودن به يكباره روى سكوها تبعيد شد.
    • در تمرينات استقلال حضور دارى؟
    - بله، بدون غيبت به كارم ادامه مى دهم.
    • چه شد كه يك دفعه تبديل به يك بازيكن نيمكت نشين شدى؟
    -خودم هم نمى دانم. مقابل صباى قم، استقلال اهواز و راه آهن فيكس بودم اما به يكباره مربيان از تيم كنارم گذاشتند. اتفاقاً در آن ديدارهايى كه در زمين بودم،استقلال نتيجه مى گرفت! اما به هر حال مربيان صلاح ديدند كه من ديگر فيكس نباشم.
    • قطعاً از اين شرايط ناراحت هستى؟
    - ناراحت كه هستم اما كارى از دستم بر نمى آيد.
    • در تمرينات آماده نشان داده اى؟
    - به خدا قسم خوب كار مى كنم. باور كنيد خودم از خودم راضى هستم اما مربيان صلاح دانسته اند كه ديگر بازى نكنم.
    • در مقطعى عنوان شد كه از استقلال خواهى رفت. واقعاً قصد جدايى داشتى؟
    - اين حرف ها دروغ است. من اصلاً نمى توانم از استقلال بروم. بايد در اين تيم بمانم و به كارم ادامه دهم. به صورت قرضى به استقلال آمده ام و نمى توانم تا پايان فصل از تيم جدا شوم.
    • پس ماندنى هستى؟
    - بله، استقلال نيز بازى هاى زيادى را پيش رو دارد و قطعاً به من هم فرصت بازى مى رسد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدالله اكبرى در انزلى فيكس است
    يدالله اكبرى هافبك استقلال كه به دليل دريافت كارت قرمز در ديدار مقابل پيكان، ديدار مقابل ذوب آهن را از دست داده بود اين هفته از ابتدا در انزلى بازى خواهد كرد. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان قصد دارد با توجه به خرابى زمين انزلى از وجود هافبك هاى جنگنده استفاده كند كه در اين ميان اكبرى نيز يكى از گزينه هاى مورد نظر اين مربى است. به احتمال فراوان اكبرى جايگزين جبارى يا جان واريو خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •