كعبى: جواب ناكامى پرسپوليس را مربيانش بايد بدهند
حسين كعبى بازيكن ملى پوش تيم فوتبال سايپا گفت: آرزوى هر مربى است كه تيمى مثل پرسپوليس را در اختيار داشته باشد.وى همچنين اظهار داشت: سايپا خوب بازى مى كند اما با بدشانسى توپ هاى ما گل نمى شود. در ديدار با پيام نيز بايد با ۶ گل پيروز مى شديم اما فقط ۳ گل زديم. آنچه مهم است اينكه ۳ امتياز اين مسابقه را گرفتيم. كعبى در خصوص ديدار مقابل فولاد خوزستان گفت: اين مسابقه يكى ازسخت ترين بازى هاى ما خواهد بود. فولاد در هفته هاى اخير نتايج خوبى كسب كرده است. من هم اگرچه زمانى بازيكنش بودم اما به سايپا تعلق دارم. اگر يادتان باشد زمانى كه در پرسپوليس بودم و فولاد در خطر سقوط به دسته اول قرار داشت براى پرسپوليس گلزنى كردم و اين تيم با گل من سقوط كرد. هواداران فولاد بابت اين مسأله از من تا مدت ها دلخور بودند. بازيكن ملى پوش سايپا درباره فشردگى ليگ و بازى در تيم ملى، گفت: زمانى كه مى گوييم ليگ برتر ما حرفه اى است، نبايد از اين مسأله ناراحت شويم. اكنون تيم هايى مثل آرسنال و چلسى ۳ روز يك بار به ميدان مى روند و تيم هاى باشگاهى ما نيز بايد مثل اين تيم ها رفتار كنند.بازيكنان ما چيزى از اروپايى ها كم ندارند. اگر سه روز قبل از مسابقه با امارات اسامى اعلام شد، بازيكنان ملى پوش بايد اين آمادگى را داشته باشند كه براى تيم ملى بازى كنند. بازيكن سابق پرسپوليس در خصوص دلايل ناكامى اين تيم در فصل جارى، اظهار داشت: در مورد اين تيم نظر خاصى ندارم زيرا بازيكن سايپا هستم اما با توجه به بازيكنانى كه پرسپوليس در اختيار دارد، آرزوى هر مربى است كه چنين تيمى داشته باشد. در مورد علت ناكامى اين تيم بهتر است از مربيان سوال كنيد. بهتر مى توانند در اين مورد جوابگو باشند.