تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1100 از 2607 اولاول ... 10060010001050109010961097109810991100110111021103110411101150120016002100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,991 به 11,000 از 26062

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شبانه نداره کلا 1 گیگ رایگان داره در مورد داون استریم احتمالا همون 2 مگ باشه

تعرفه خدمت شما

واقعا باید به بخش مارکتینگشون تبریک گفت با این تعرفه های بی خاصیت!
    مطمئنی گیگی ۲تومنه؟ مگه ۴نبود؟ اگه سرعتو بالا ببندن من میرم یه خط دیگه میگیرم در کنار نامحدود برا زمانایی که سرعت بالا نیازه

2. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با شروع حجمی اگه نامحدود حذف بشه که احتمالش کم هست شما که نامحدود دارید خواهد موند تا قرارداد بعدی که می شه یک سال بعد .
    من جایی ندیدم تو قرارداد مدت زده باشه؟

من قبلنا داتک داشتم از یک زمانی تعرفه هارو عوض کردن اما مشترکین قبلی تا زمانی که انصراف نمیدادن تعرفشون عوض نمیشد.

داره خودمونی میشه erfagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من جایی ندیدم تو قرارداد مدت زده باشه؟

من قبلنا داتک داشتم از یک زمانی تعرفه هارو عوض کردن اما مشترکین قبلی تا زمانی که انصراف نمیدادن تعرفشون عوض نمیشد.
    اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه! من مدتی پارس آنلاین داشتم وقتی که تعرفه ها رو تغییر دادن و اون تعرفه من رو حذف کردن من رو مجبور کردن تغییر تعرفه بدم!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من نامحدود بر نمی داره محدود آورده که بگه حجمی هم هست همین اینترنت نامحدود برای مخابرات سود زیادی داره چون 20% اینترنت جهانی هست بقیه اینترانت چون اینترانت هم برای مخابرات هست پس هزینه ای نمی کنه .

اگه برداره هم با انصراف مشترکین می زاره دوباره یک چیزی هم بهت بگم باور نمی کنی وقتی 3 گیگ تموم شد اینترنت قطع نمی شه ها برای هر گیگ 2 هزار می یاد روی قبض
    حالا اینکه نامحدود بمونه یا نه رو اطلاع ندارم ... استاد میدونم قطع نمیشه
    این دو دو تا چهارتای پهنای باند رو چقدر باید اینجا من بگم شما با نامحدود 1 مگ روزانه کارای عادی + دانلود متوسط (و خیال راحت از بابت حجم و اینها!)دو گیگ , میشه 60 گیگ 39 ت این محدود 1 مگ 14 تومن پایه برای 3 گیگ + 57*2 = 114 تومن که میشه 60 گیگ 128 ت حالا سرعتش اصلا باشه 300! (بعد تا جایی که اطلاع دارم تعرفه ترافیک اضافی پلکانی هست از 4 شروع میشه اون درجه آخرش 2 هست!یعنی از این هم بیشتر میشه)به قولی افتـــــــاد؟!

واقعا باید به بخش مارکتینگشون تبریک گفت با این تعرفه های بی خاصیت!
    مطمئنی گیگی ۲تومنه؟ مگه ۴نبود؟ اگه سرعتو بالا ببندن من میرم یه خط دیگه میگیرم در کنار نامحدود برا زمانایی که سرعت بالا نیازه
    سرعت بالا با محدودیت ترافیک در حد 3 گیگ 5 گیگ 10 گیگ در ماه هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! مگه برای کسی که کارش صرفا وبگردی و میل روزانه در حد 100 مگ 200 مگ هست میخواد با بیشترین سرعت انجام بده دانلود هم اصلا نداره!(یا موارد خاص میخواد تو کوتاه ترین زمان کاری بکنه!)این طرح ها 10000 نفر ساعت روش کارشناسی شده برای چاپیدن ملت, کم الکی که نیست سرعت 10 مگابیت ترافیک 1 گیگ!

اونم تا جایی که یادمه پلکانی بود(؟) مثلا 5 گیگ اول 4 تومن 6 تا 15 3 و بیشترش 2 ارقامش دقیق خاطرم نیست...

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا اینکه نامحدود بمونه یا نه رو اطلاع ندارم ... استاد میدونم قطع نمیشه
    این دو دو تا چهارتای پهنای باند رو چقدر باید اینجا من بگم شما با نامحدود 1 مگ روزانه کارای عادی + دانلود متوسط (و خیال راحت از بابت حجم و اینها!)دو گیگ , میشه 60 گیگ 39 ت این محدود 1 مگ 14 تومن پایه برای 3 گیگ + 57*2 = 114 تومن که میشه 60 گیگ 128 ت حالا سرعتش اصلا باشه 300! (بعد تا جایی که اطلاع دارم تعرفه ترافیک اضافی پلکانی هست از 4 شروع میشه اون درجه آخرش 2 هست!یعنی از این هم بیشتر میشه)به قولی افتـــــــاد؟!

سرعت بالا با محدودیت ترافیک در حد 3 گیگ 5 گیگ 10 گیگ در ماه هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! مگه برای کسی که کارش صرفا وبگردی و میل روزانه در حد 100 مگ 200 مگ هست میخواد با بیشترین سرعت انجام بده دانلود هم اصلا نداره!(یا موارد خاص میخواد تو کوتاه ترین زمان کاری بکنه!)این طرح ها 10000 نفر ساعت روش کارشناسی شده برای چاپیدن ملت, کم الکی که نیست سرعت 10 مگابیت ترافیک 1 گیگ!

اونم تا جایی که یادمه پلکانی بود(؟) مثلا 5 گیگ اول 4 تومن 6 تا 15 3 و بیشترش 2 ارقامش دقیق خاطرم نیست...

آره من الان رفتم مصرفمو دیدم تو ماه ژانویه مصرفم 30گیگ بوده اگه محدود بگیرم بیفایدس با همین ۱مگ باید سر کنیم.
    تو آلمان سرور میگیری ۱۰۰۰گیگ بهت میدن سرعتم ۱گیگابیت با قیمت مفت اما اینجا قطره ای گیگ میدن! :|

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چه جوری میشه حجم مصرفی در ماه را برای نامحدود دید ..؟
    من چیزی ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من چجوری بفهمم مسیرم از کجا شده ؟؟؟
    اخه تا 1 هفته پیش پینگ با لندن 109 بود الان شده 200 ؟؟
    به نظرتون چرا اینجوری شده ؟؟
    @tct9 برای من . ممنون میشم جواب بدید
    میشه جواب منم بدین

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چه جوری میشه حجم مصرفی در ماه را برای نامحدود دید ..؟
    من چیزی ندیدم
    از سایت مخابرات
    Tct.ir

ببین دوست عزیز با ریبوت کردن مودمت مکنه مسیرت تغییر کنه.
    برای دیدن مسیرت هم از برنامه زیر استفاده کن

یا توی cmd دستور 8.8.8.8 tracert رو بزن.

Pingplotter Pro

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من چجوری بفهمم مسیرم از کجا شده ؟؟؟
    اخه تا 1 هفته پیش پینگ با لندن 109 بود الان شده 200 ؟؟
    به نظرتون چرا اینجوری شده ؟؟
    @tct9 برای من . ممنون میشم جواب بدید
    منطقه مخابراتی 9 هم داشتیم ؟

ببنید اینطوری بزنید

tracert 4.2.2.2

از cmd برید لاگش بزارید اینجا بگم مسر کجا هست در ضمن یک چیزی بگم در هر بار خاموش و یا روشن کردن مودم مسر عوض می شه یک بار انگلیس هست یک بار هند یک بار هلند 10 تا مسر هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بی در و پیکر تر از این مخابرات تهران اصلا وجود نداره.
    الان زنگ زدم 2020 , اپراتور اصلا خبر نداره و میگه هنوز چیزی بهشون در مورد سرویس حجمی نگفتن .
    کسی تا حالا تونسته بگیره ایم سرویسای جدیدو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •