دوست عزیز در مورد ایسی میاک بلو..... بنده چند وقتی ازش استفاده می کردم ، من ازش بوی اکالپتوس و ویکس رو استنشاق می کردم و اصلا به دلم ننشست البته باید بگم رایحه سلیقه ای هس و من خوشم نیومد اما از لحاظ موندگاری معمولی بوده .....
دوست عزیز در مورد ایسی میاک بلو..... بنده چند وقتی ازش استفاده می کردم ، من ازش بوی اکالپتوس و ویکس رو استنشاق می کردم و اصلا به دلم ننشست البته باید بگم رایحه سلیقه ای هس و من خوشم نیومد اما از لحاظ موندگاری معمولی بوده .....
خب دوستمون توضیحات کافی را دادن فقط در مورد میاکه بلو اینکه، شروع رایحه این عطر تلخ و خیلی به خصوصِ این بو ظاهرا رزماری و نوعی سروه یه جور بوی میوه ای ضغیف و یک حالت مرکباتی هم داره.تو نت های میانی باز هم گیاهی و تنده اینجا بوی زنجبیل مشخصه بعد اما با ماندن روی پوست یک رایحه فلورال و کمی شیرین پیدا میکنه.......
ماندگاری و پخش بوش هم بسیار مناسبه ولی به نظرم قبل خرید باید تستش کرد.
جدای بحث رایحه تو چند عطری که از ایسی میاکه تست کردم تو یک چیز مشترک بودن و اون هم باکیفیت بودن هست.
Last edited by farid123; 24-03-2015 at 09:40.
سپاسگزارم
ممنون بابت راهنماییتون
در مورد فروشگاه های اینترنتی سراغ دارین که قابل اطمینان باشه و منصف باشه؟
سلام دوستان این پرتغال های درشت و شیرین و پوست نازک رو که الان جعبه ای میفروشن و این روز ها تو همه مهمونی ها مصرف میشه رو
(خوب معرفیش کردم؟)
بردارین و تهش رو که چندتا دایره برآمده از سر خود پرتغال داره بو کنید
اولین عطری که به ذهنتون میاد چیه؟
چندساله در بدر دنبال عطری بااین رایحه هستم که خیلی هم ترش نیست و شیرینی ملایمی داره
به نظرتون این رایحه نزدیک یاشبیه چه عطریه؟
تنها گزینه مد نظرم فعلا لایت بلو از دی اند جی!![]()
کوول واتر summer fizz از داویدف هم شاید گزینه خوبی باشه
Terre d'Hermes![]()
Aqva Bvlgari
البته در مورد پست آخرم آلور هوم اسپرت شنل هم گزینه خوبیه !![]()
با عرض سلام و تبریک سال نو
سالی سرشار از سلامتی و کامیابی برای همه دوستان آرزومندم
به نظر عزیزان بین دو گزینه تام فورد Grey Vetiver و کرید گرین ایریش کدوم رایحه همه پسندتر و پخش بوی بهتری داره ؟
با سپاس
موفق باشید
سلام
از لحاظ رایحه با دو عطر خیلی خوب طرف هستیم که هرکدوم در نوع خودشون خاص هستند
تا حالا نشنیدم از بابت رایحه کسی ایرادی وارد دونسته باشه
اما مطمئنا گرین ایریش از لحاظ پخش در مقام بالاتری از گری وتیور هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)