سلام خدمت دوستان یک سوال میشه کاری کرد که سرعت بازیکن ببریم بالا اما کسی نفهمه یعنی وقتی رفت تو قسمت ادیت بازیکن متوجه نشود!
سلام خدمت دوستان یک سوال میشه کاری کرد که سرعت بازیکن ببریم بالا اما کسی نفهمه یعنی وقتی رفت تو قسمت ادیت بازیکن متوجه نشود!
سلام.
من سی دی شو از این شرکتهایی که تحت نظر ارشاد هست گرفتم.
گزارشگرش خیلی بی حاله.موقعیت گل میشه یا حتی گل ردو بدل میشه هیچ حسی نداره. می خوام بدونم اینا دست کاریش کردن یا واقعا این جوریه ؟![]()
سلام
کسی تا حالا با این برنامه مستر لیگ ترنسفر کار کرده؟اگر کار کرده یه توضیحی چیزی ازش بزاره(تشکر)
راستی از دوستانس که 7 نصب کردن برا شما هم تو ساکر صدای جزئیات بازی مث صداهای تو زمین ضعیفه آخه تو XP همه چیش خوب بود
اگر جواب منو بدین ممنون میشم
نکنه دستت خورده به دکمه توربو خود کار عمل می کنه کلید ها اصلا دلیلی نداره الکی تکل و شوت و پاس بده
سلام
منظورم همون جويستيك سياه هست كه بغل شوك هستش دو تا گرد هستن كه يكيش براي حركته و جهتاي بازيكن رو ميره اون يكيش كه سمت راسته وقتي تكونش ميدم يا پاس ميده يا شوت يا تكل ميره
دستم هم شبيه پلس استيشن هستش ؟
والا موندم چكار كنم متشكر ميشم كمكم كنيد
يا حق
راستي جواب داد ها
پروفايل رو كپي كني بعداً تركيب اصلي رو ميتوني برگردوني![]()
دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!
دوستان عزیز من امروز که داشتم مستر لیگ را بازی میکردم
تمام بازیکنان تیم یک دفعه غیب شدند و به جای آنها بازیکنان دیگه ای جایگزین شدند که خیلی هم ضعیف هستند
چرا اینطوری شد؟ چه مشکلی داره؟
راستی کسی ترینر نداره که پول را توی مستر لیگ بی نهایت کنه؟
مگه همچین چیزی میشه! شما کجای فصل بودید؟ پول شما که منفی نبودش؟
در مورد ترینر هم وجود داره من لینکشو ندارم. ولی من خودم از مسترلیگ دیگه زده شدم. حداقل 5 ساله که بکوب بازی می کردم و هر روز حداقل یه ساعت اونو می رفتم ولی الان چند وقته گذاشتمش کنار. به نظرم شما اگه درست عمل کنید نه تنها از ترینر نمی خواد که استفاده کنید بلکه از پول زیادی که به دست میارید زده میشید
کلا مسترلیگ فقط دو سه فصل شاید جالب باشه بعدش دیگه یکمی تخیلی میشه و زیاد شبیه فوتبال نیست.
برای pc که سایتهای معتبر مثل گیم اسپات امتیاز ندادن. برای من سوال هست که چرا این چند شماره اخیر سایتهایی مثل گیم اسپات به نسخه pc امتیاز نمی دن. برای کنسول رو نمی دونم شاید امتیاز داده باشن. ولی در کل سایتهای معتبری مثل گیم اسپات و IGN جدیدا زیاد به این بازی توجه نمی کنن.دوستان میدونید این بازی توی gamespot یا هر سایت معتبری که فکر میکنید چه رتبه ای رو گرفته ؟؟؟ ممنون !!!
کلا این جوریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)