بخه ما ربطی ندارهفعلا کسی نمی خواهد ما را بزنه اگه کسی خواست بزنه ویتامینم می یاد به شهر
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بخه ما ربطی ندارهفعلا کسی نمی خواهد ما را بزنه اگه کسی خواست بزنه ویتامینم می یاد به شهر
![]()
بیا یاهورنامه ساخت و ساز و آیتم های مورد نیاز را در منوی فورت نوشتم یک نگاه کنید می بینید فعلا به خاط پرچم هممون گیر کردیم البته 3 نوع پرچم هست که فکر کنم 2 تا از 3 تاش یکم سخته پیدا کردنش![]()
![]()
آدمای سر به زیر چانگان خیلی خطرناکتر از دوئلرهای خفن اون هستن !
مطمئن باش اونا خیلی از ورد جلو تر و حرفه ای تر بازی میکنن و از همه چیز خبر دارن فقط هنوز احساس نکردن سیلور میتونه یه دشمن باشه و به زبان ساده تر سیلوری ها رو عددی حساب نمیکنن . نمونش زمانی که فقط دو تا دوئلر از یکی از شهر های چینی اومد میدل . از سیلور ها چیزی به جز خاکستر نموند![]()
در مورد فورت هم همینطور من بشخصه خیلی از چینی ها رو میشناسم که روی اسکیل های فورت کار کردن و اگه دقت کنید تمام این شهر های به ظاهر کوچیک اطراف سیلور در اختیار بازیکنان حرفه ای چینی هستش کافیه که یه نگاه بندازین تا متوجه شین چی میگم .
در نهایت من west wide رو خیلی بیشتر از سیلور قبول دارم چون تو همه ورد ها با تعداد کمشون همیشه بهترین رنک های ورد رو در اختیار دارن .
west wide تیم مدیریت بازی هستند.
من یک کوچولو تحقیق کردم فهیدم
ایوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد.
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی.
Last edited by hadi_gamer; 22-07-2009 at 10:55.
مالههههه منهههههههههههه
عجب
راستی هادی بیا توی فروت ما لیدرشب رنک 1 هست تو که 2 هستی هم بیا
دراکولا من دارم اره میارم تو برو تردینگ کار کنه پارچه بگیر و تله اگه داری بده
منظورت ورلد 9 هست؟
====
من 10 تا پارچه با 10 تا تله دارم با یه چند تا هم wire.الانم تو فورتم...
فقط بگین بریزم تو انبار یا نه.
ای بابا شما کی هستید دیگه.ناسلامتی پست 11000 رو گرفتما.یه تبریکی یه چیزی.
قدیمیا رو این چیزا خیلی تعصب داشتن.شما نمیدونم چرا اینطوری هستید.واقعا که...![]()
یوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد.
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی.![]()
منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم
===
بابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)