تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1100 از 1138 اولاول ... 1006001000105010901096109710981099110011011102110311041110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,991 به 11,000 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

پلاک ملی که هست، منظور
    چند وقت دیگه دولت اجازه عبور و مرور میده؟
    نخریم یهو بگن باید بیاید سقف بزنید..

شماره تماستونو میدید من یه چندتا سوال فنی بپرسم
    مثلا این موتور تعویض شده و موتور قرمز انداختن روش.. میگه اسنادش هست و راهنمایی رانندگی به مشکل نمیخوره.. راست میگه مشکلی نیست؟

2. 2 کاربر از mojtaba_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پلاک ملی که هست، منظور
    چند وقت دیگه دولت اجازه عبور و مرور میده؟
    نخریم یهو بگن باید بیاید سقف بزنید..

شماره تماستونو میدید من یه چندتا سوال فنی بپرسم
    مثلا این موتور تعویض شده و موتور قرمز انداختن روش.. میگه اسنادش هست و راهنمایی رانندگی به مشکل نمیخوره.. راست میگه مشکلی نیست؟
    وقتی پلاک جدیده و معاینه داره اجازه تردد درجاده مشکلی نداره البته میگن خودرو فرسوده تا مدل 85 و...اماکسی کاری نداره واکثرا درجاده تردد دارن

وقتی موتور تعموض بشه در سندنوشته میشه --موتور قرمز و موتور ابی فرق خاصی ندارن --فقط شماره موتور دستکوب نباشه و..حالا چه کاریه شما خودرو موتور تعویض شده بخری ؟
    عجله نکن
    شما کجا تشریف دارید ؟
    Last edited by armindevile; 08-06-2021 at 22:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام میتونین پلاک تاریخی هم بگیرین اما اگر ماشینتون سالم باشه و ظاهر تمیزی داشته باشه این پلاک رو میدن

5. این کاربر از yekran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ایشون ماشینی که میگن پلاک جدید هست و پلاک تاریخی نمیشه نصب کنی
    پلاک تاریخی برای خودروهای پلاک قدیمیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

دوست عزیز من ماشینم پلاک ملی بود و معاینه هم داشت اما راهور هر دفعه منو میگرفت علیرغم داشتن معاینه با کد جریمه 2172 بنام تردد وسایل نقلیه در سن فرسودگی در کلانشهرها اعمال قانون میکرد واسه همین مجبور شدم پلاک تاریخی بگیرم

8. این کاربر از yekran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شانس شما بوده
    من تا حالا ندیدم تو تهران یا حومه افسر خودروهای شورلت..بیوک..کادیلاک و...دوستان را جلوی تردد اونها را بگیره
    الان تازه دارن همه بازسازی میکنن -متوجه ارزش این خودروهاشدن
    حتی دیدم پراید مدل 85 هم تردد میکنه
    Last edited by armindevile; 18-06-2021 at 10:38.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

"بازسازی و نصب مجدد فنر صندوق عقب نوا"

یکی از فنرهای صندوق در قسمت اتصال به لولا ، بخش سمت راست، شکسته شد. این شکستگی مشخصا بخاطر فرسودگی و سالها کار کرد بوجود آمده بود.

برای ترمیم فنر، تنها راه اتصال مجدد دو بخش شکسته بوسیله جوشکاری است. دستگاه جوشکاری من از نوع ترانش جوشکاری معمولی قوس الکتریکی است و بخاطر کوچک و ظریف بودن محل جوشکاری ، از کمترین میزان آمپر دستگاه ( 50 آمپر) استفاده کردم.

قبل از شروع کار ، قسمتهای شکسته را بر روی یک ورق گالوانیزه ، به عنوان شابلون گذاشتم و با مداد قرمز ، اطراف بخش شکسته را خط کشی کردم تا زاویه و اندازه و فاصله ها، بر اساس همین شابلون رعایت شود

همچنین برای ایجاد یک جوش محکم و با دوام و عمیق، هر دو سمت بخشهای شکسته شده را به شکل نوک مداد سنگ جت زدم ، تا فاصله و فضای خالی مابین دو قطعه ایجاد شده و امکان نفوذ فلز مذاب در این فاصله خالی وجود داشته باشد.

سپس بر اساس همان شابلون راهنما، دو قطعه را کنار هم گذاشتم و تمام فاصله خالی با جوشکاری پر شد

برای ایجاد یک جوش کاملا یکدست و بدون ترک و تفاله جوشکاری، سطح محل جوشکاری شده را با سنگ جت هموار کردم تا مشکلات احتمالی مشخص شود و مجددا جوشکاری را انجام دادم.
    این کار را چند بار تکرار کردم تا به بهترین وضعیت و کیفیت جوشکاری رسیدم.

بعد از خنک شدن نهایی، فنر را مجددا نصب کردم و درب صندوق عقب مثل قبل دوباره با نیروی هر دو فنر ، بطور کاملا باز قرار گرفت.
    هرچند که امکان پیدا کردن یک فنر سالم دست دوم هست، اما ترجیح دادم این بازسازی را انجام بدهم و ببینم نتیجه چی میشود؟
    اگر احیانا در آینده نزدیک از همان محل ، مجددا شکسته شد، یعنی که جوش قوس الکتریکی برای تحمل این مقدار تنش و فشار مناسب نیست و ، ناچارا یک فنر دست دوم سالم نصب میکنم

11. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علی آقای عزیز درود
    لذت می برم از ابتکار و پشتکار شما. دوستانی که دست به آچار هستن با تعمیر قسمت های این چنینی ، تا حد زیادی می تونن هزینه ها رو کاهش بدن.(مخصوصا تو این دوره زمونه، که هر آدم ناوارد با یه نگاه کوچیک به ماشین، 50 تومن اجرت میخواد)

یه سوال راجع به شیفتر گیربکس:
    آیا میشه رو ماشینی مثل بیوک با گیربکس 3 دنده یا 4 دنده دستی ، محل شیفتر دنده رو از کنسول به دستی بغل فرمون تغییر داد؟

13. 4 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی آقای عزیز درود
    لذت می برم از ابتکار و پشتکار شما. دوستانی که دست به آچار هستن با تعمیر قسمت های این چنینی ، تا حد زیادی می تونن هزینه ها رو کاهش بدن.(مخصوصا تو این دوره زمونه، که هر آدم ناوارد با یه نگاه کوچیک به ماشین، 50 تومن اجرت میخواد)

یه سوال راجع به شیفتر گیربکس:
    آیا میشه رو ماشینی مثل بیوک با گیربکس 3 دنده یا 4 دنده دستی ، محل شیفتر دنده رو از کنسول به دستی بغل فرمون تغییر داد؟
    متشکرم

بله این کار امکان پذیره و خیلی از نمونه ها بطور فابریک دنده بغل فرمان هستن. البته اگر به این شکل نباشه باید هزینه زیادی برای تغییرات لازم صرف کرد که مهمترین اون نصب ستون فرمان با قابلیت اهرم دنده است که مثل این نمونه باید محلهای اتصال لینک دنده به گیربکس و اهرم دنده به پوسته ستون فرمان را داشته باشه

معمولا بخش اتصال لینک گیربکس در قسمت پایین و داخل موتور( فلش قرمز) در تمام مدلها وجود داره، اما قسمت اتصال اهرم دسته دنده به پوسته فرمان ( فلش آبی ) در مدلهای مختلف فرق میکنه.
    فکر میکنم نصب بخش دوم که اهرم دنده را شامل بشه، بر روی نمونه های فاقد این قسمت، امکانپذیر باشه اما چون تجربه عملی در این مورد نداشتم، دقیقا نمیدونم امکان داره یا خیر

15. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تعویض کمپرسور کولر ( بخش 1 )

کمپرسور ماشین اول تابستان نشتی داشت و از اورینگ بدنه نشتی پیدا کرده بود، همچنین این نمونه R4 به دلیل داشتن چهار پیستون ( نسبت به نمونه های جدید که پیستونهای بیشتر داره) فشار زیادی به موتور وارد میکرد که در نهایت مصرف سوخت بالا میرفت و شتاب و کشش کاهش پیدا میکرد، بنابراین تصمیم گرفتم تعویض کنم

از قبل نمونه های زیادی در نظر داشتم اما بهترین گزینه " ساندن 709 " بود که در بیشتر خودروهای آمریکایی کلاسیک در ایران استفاده شده و خوب جواب داده، همچنین بر روی بعضی از مدلهای ماشین سنگین و راهسازی

بعد از جستجو، فروشگاهی در بندر عباس پیدا کردم و خرید انجام شد و با پست به دستم رسید

دو نمونه وجود داشت که یکی لوله بالا، و دیگری لوله پشت بود.
    ترجیح دادم نمونه لوله بالا بخرم چون برای لوله پشت، باید درپوش عقب کمپرسور با نمونه جدید لوله پشت تعویض میشد و من تمایلی به دستکاری کمپرسور نو نداشتم

از این مدل ، یکی ساخت چین با قیمت کمتر و دیگری ساخت سنگاپور با قیمت بالاتر وجود داشت.
    نمونه سنگاپوری خریدم و برای تعیین اصالت کالا ، شماره سریال برچسب روی کمپرسور در سایت شرکت سازنده در سنگاپور چک کردم و اصالت کالا تایید شد

این نمونه دارای 7 پیستون هست که بطور افقی و موازی با هم قرار گرفتند.

از موارد مثبت این مدل فشار کمتر به موتور و کم شدن مصرف سوخت در زمان استفاده از کولر است

17. 9 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •