خیر هر دو کارت گرافیک یکی هستن ،فقط مدل jab حافظه گرافیکی بیشتری دارد که در بازی های جدید و سنگین به شما کمک خوبی خواهد کرد.
در این محدوده قیمت از سری fw مدل های jab و ddb توصیه میشود.
مدل dv6 1215 هم در این محدوده قیمت انتخاب مناسبی هست.
خیر هر دو کارت گرافیک یکی هستن ،فقط مدل jab حافظه گرافیکی بیشتری دارد که در بازی های جدید و سنگین به شما کمک خوبی خواهد کرد.
در این محدوده قیمت از سری fw مدل های jab و ddb توصیه میشود.
مدل dv6 1215 هم در این محدوده قیمت انتخاب مناسبی هست.
Acer برندي هست كه جاي خودش رو تو دنياي لپ تاپ ها باز كرده
بيشتر مدلهاش رقابتي هست به خاطر همينه كه نسبت به برندهايي مثل سوني قيمت پايينتري داره
همه مدلهاش تاييد نميشه
درود
خوب شما چه مدل تایید میکنید و تجربه ثابت کرده؟
من میخوام این مدل بگیرم 5738 zg or z
درست این دو مدل نظرتون در مورد چیه اگر بخواد مقایسه کنید با 1545 دل که cpu 2duo2.1 ممشخصات سی پی یو گفتم که از بقیه هم نام هاش شناسایی بشه
در کل ایا ایسر تایید میکنید یعنی ارزون بودنش نشون دهنده رقابت است یا نه به خاطر جنس بدش است ؟
ممنون
اگه با یک گارانتی معتبر بخری مطمئنه .
من خودم همین مدل رو از رایانه همراه خریدم و هارد WD داره و خیلی عالیه .
از ایران اچ پی - رایانه همراه بخری خیالت راحته
ایسر سری Aspire مخصوصا مدل 5738 با کانفیگهای مختلف بسیار خوب درومده و فروش خوبی هم داشته .
مدل zg از لحاظ گرافیک بسیار قویتر از 1545 دل هستش . همچنین رم و هارد بیشتری هم داره .
همونطور که pami-wega گفتن به خاطر رقابتی بودن اکثر مدلهاش قیمت پایینتری داره .
از لحاظ کیفیت ساخت و قطعات به پای برندهایی همچون سونی نمیرسه ولی دلیل نمیشه که بگیم کیفیت بدی داره .
الان تو رنج زیر 1 میلیون تومان ایسر مخصوصا مدل 5738 بسیار مناسبه .
سلام ، دوستان با توجه به عرضه رسمی مدلهای CW سونی در تاریخ 22 اکتبر میخواستم بدونم آیا مدلی از Cw وارد ایرن شده یا نه ؟
ممنون
فکر نکنم 2 روزه بیاد ایران
در عوض رم و CPU ضعیف تر از 1545 دارهنوشته شده توسط h_starboy
البته اگر لپ تاپ رو برای بازی انتخاب میکنند G و ZG با این قیمت مناسب تر هستند
1545 کانفیگای مختلفی داره که بالاترینش با cpu core2duo 2 2mb cache و رم 4 گیگ و هارد 250 هستش که قیمتش حدود 790 هستش و باید با 5738g مقایسه بشه که از لحاظ cpu و رم یکی هستند ولی 5738g گرافیک به مراتب بهتر و پورت hdmi و هارد بیشتری داره .
اما برای مقایسه با مدل 5738zg باید این کانفیگ از 1545 با قیمت حدودیه 699 تومن مقایسه کنیم :
core2duo 2.2 2mb cache
2 gb ram
250 h.d.d 5400 rpm
که سی پی یوش بهتر از zg هستش ولی رمش کمتره همچنین هاردش همچنین hdmi هم نداره همچنین صفحه نمایش 5738 LED هستش .
در کل ایسر بهتره به نظر من .
salam dostan man hodode1100 hezar mikham baraye kharide lab tab kharj konam mishe komakam konid
model hai ke khodam dar nazar daram
1- dell 1520A
2-FW445 JB
3-FW490DAB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)