دوست عزیز اره درست میگی از باتری قلمی پشیمون شدممیگما خودم این SX230 رو دیده بودم . امکانات عالی داره . ولی یه اشکال داره . اینکه دکمه Delete برای پاک کردم مستقیم عکس نداره
مدل دیگه ای نیست با همین رنج قیمت ولی دکمه Delete داشته باشه
![]()
دوست عزیز اره درست میگی از باتری قلمی پشیمون شدممیگما خودم این SX230 رو دیده بودم . امکانات عالی داره . ولی یه اشکال داره . اینکه دکمه Delete برای پاک کردم مستقیم عکس نداره
مدل دیگه ای نیست با همین رنج قیمت ولی دکمه Delete داشته باشه
![]()
این از اون دلیل قبلی که بدتره پوریا ، بیخیال
منم یه چند روزی نیستم بابای دوستان
سلام به دوستان خوبامروز برا خرید D3100 با گارانتی و بیمه ایده ال عازمم یه سوال اینم اونکه از کجا بفهمم فروشنده لوازم اصلی رو دست نزده مثل باتری و .. خواهش میکنم سریع جوابمو بدید عجله دارم . پیشاپیش ممنون![]()
به نظرتون دوربين از سايتاي اينترنتي بخرم يا نه؟
آخه من wx7 تو شهرمون قيمت كردم 375 ولي تو يه سايتي 285 با گارانتي زده بود حالا بگيرم يا نه!
اصلا اگه بخام قيمت واقعيش كه خود نمايندگيش تو ايران براش زده رو ببينم از كجا اينو ميتونم ببينم؟
بهتره از سایت بگیری قیمت مناسبتری دارند بخصوص برندهایی مثل سونی و پانا که نمایندگیها
خیلی بالا میگن
سلام دوستان
من میخواستم دوربین Canon PowerShot S100 رو که تازه معرفی شده بخرم قیمتش احتمالا حدود 600 تومن خواهد بود
میخواستم از دوستان بپرسم که آیا با این قیمت ارزش خرید داره؟ نظرتون در مورد G12 چیه؟!
راستی کسی نمیدونه که S100 کی وارد بازار ایران میشه؟!
سلام
با لطف و مدد دوستان من بالاخره بعد از 3 ماه تحقیق امروز D3100 خریدمدوباره تشکر می کنم از دوستان و خواهش می کنم منو برای شروع راه بندازید.
![]()
Last edited by alireza6521; 25-10-2011 at 13:42.
ممنون
اونوقت اگه مشکلی داشت میتونم به نمایندگیش تو شهر خودمون مراجعه کنم یا نه؟
مبارکه دوست گلم
ایشاااالله لنزش به خوشی بچرخه
چند خریدی؟با چه گارانتی؟چیااااا براش گرفتی؟از کجا؟...
ممنون
اونوقت اگه مشکلی داشت میتونم به نمایندگیش تو شهر خودمون مراجعه کنم یا نه؟
شما برای خرید برو همون نمایندگیشون مثلا من رفتم نمایندگی دیجی کالا تو اصفهان باشون صحبت کردم گفت شما هر مدلی بخوای برات میاریم با همون قیمت سایت اینطوری از پست و .... مطمئن تره
[QUOTE=am1988;6574469]مبارکه دوست گلم
ایشاااالله لنزش به خوشی بچرخه
چند خریدی؟با چه گارانتی؟چیااااا براش گرفتی؟از کجا؟..
ممنونم ازت
من از مشهد به قیمت 730 به دو گارانتی آفومار و ایده آل ( دو قبضش کردم) و بیمه کار آفرین گرفتم و طبق نظر دوستان لوازم جانبیشو از همون مغازه نگرفتم
طی دو یه روز آینده ایشاالله
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)