تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 1100 از 1219 اولاول ... 100600100010501090109610971098109911001101110211031104111011501200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,991 به 11,000 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پخش فیلم 3 بعدی بلوری با PS3

من به تازگی تلویزیون سه بعدی خریده ام .می خواستم بدونم PS3 میتونه فیلم های سه بعدی بلوری پخش کنه؟ می تونه فیلم با پسوند mkv پخش کنه ؟ قابلت بروز شدن کدک رو داره؟ میتونه به سینمای خانگی وصل بشه؟ و کلا از نظر مالتی مدیا چجوریه؟ چون مالتی مدیاش برام مهمتره.
    می خوام به جای Blu-ray Player پلی استیشن 3 بخرم. آیا PS3 تمام امکانات Blu-ray Player رو داره؟
    لطفا دوستانی که PS3 دارن راهنماییم کنن.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تاپیک رو منحرف کردیم رفت
    دوستان mw3 بگیرم یا bf3....؟؟؟
    mw 3
    ازEpic بودنش لذت ببر

3. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

برادر شما حالت خوبه...؟؟؟
    اینی که ما داریم هم مودم هست هم روتر حالا مشکل چیه...؟؟؟
    از شما که تو المانی با اون همه تکنولوژی بعیده...!!!!
    گرچه المانی ها بیشتر به فکره سلامتی هستن تا این جور چیزا.

اینم عکس:

گویا شما کلا از داستان بحث به دوری ! یک دور دیگه همه اش رو از اول بخونید .
    من نوشتم مودم خالی به درد نمیخوره هنوز هم دارم میگم ، شما فرمودید نه خیر مودم خالی خیلی هم خوبه ! بعد الان دارید میگید مودم/روتر دارید ؟

اقا شرمنده اینو میگم ولی اطلاعات شما تو این قضایا خیلی پایینه...!!!
    من این مودمی که تو پست قبلی گذاشتم 2 ساله دارم قبلش هم asus am-604g داشتم که اونم مودم روتر بود.
    الان هر جنسی تو اروپا بیاد 1 هفته بعدش تو ولیعصر خودمون پیدا میشه.
    داتک هم خیلی وقته مودم بیسیم ارائه میده میگی نه برو تو سایتش نگاه کن اون پایین صفحه نوشته:

محدودیت کاربرای خانگی هم که حرفه مفته
    من الان 256 دارم ولی تست سرعتم رو نگاه کن:

==============================================
    تاپیک رو منحرف کردیم رفت
    چه ربطی داره ؟
    میخوای همین الان من به شما یه جنسی نشون بدم که ۴ ساله توی اروپا هست ولی هنوز توی ایران نیومده ؟

EasyBox 602 که خیلی قدیمیه والان کلی مدل جدید ترش مثل 802 اومده .

برو بگرد توی ایران پیدا کردی خبرم کن . یا حتی اگر تونستی یه ISDN دیوایس خیلی قدیمی که الان حدود ۲۰ ساله در اروپا هست بهم نشون بده . اینجا هر ماه یک مدل ماشین جدید میاد که هرگز اون ماشین توی ایران نمیاد یا اصلا اگر شما تونستی یه دونه فورد کا که الان قیمتش توی اروپا شده ۲۵۰ یورو بس که قدیمیه بهم توی ایران نشون بده ، اینم عکسش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی یک سری تکنولوژی ها توی ایران نیست ، ابزار مربوط به اون تکنولوژی هم توی ایران نیست نمونش همین ایزی باکسی که بالاتر نوشتم یا روتر هایی که V-DSL رو پشتیبانی میکنند که البته وجودش در ایران فکر کنم شبیه آرزو باشه متاسفانه و متاسفانه و متاسفانه .
    سرعتش تا ۵۰ مگابیت میرسه ، که متاسفانه منطقه ی ما هنوز ازش پشتیبانی نمیکنه که برم یکی بگیرم .

و خیلی خیلی چیزهای دیگه ، پس شما نگو هر چی توی اروپا میاد یه هفته بعدش توی ایرانه چون این حرف یک ادعای بی اساس و پوچیه و به قول خودمون حرف مفته (البته جسارت نشه قصد توهین ندارم) !

و شمایی که اطلاعاتت مثل من پایین نیست باید بدونی مودم بیسیم در مورد اون چیزی که شما در منزل دارید استفاده نمیشه و غلطه !!!! اسمش روتر بیسیم یا AccessPoint یا HotSpot هستش - مودم بیسیم با اون چیزی که شما توی خونت داری فرق میکنه . مودم بیسیم همون دیوایس های USB کوچولو موچولویی هست که توش یه سیم کارت میخوره . حالا روتر بیسیم منزل شما یک مودم ADSL هم به صورت داخلی داره دلیل نمیشه که بگی مودم بیسیم !
    من هم از ۲ سال پیش حرف نمیزنم ، چیزی که من دارم میگم مال حدودا ۶ سال پیشه زمانی که تازه ADSL داشت به مردم ایران معرفی میشد و هنوز همه میرفتند کارت پارس آنلاین ۱۰۰۰ تومانی میخریدند ۵ ساعته ! کلی حال میکردند میگفتند سرعتش بالاست . اون زمان مطلقا مودم/روتر به مردم نمیدادند چون نبود که بدند ، هنوز هم خیلی از شرکتها از جمله همین داتک نمیده مگر اینکه پول بیشتر بدید و همون طوری که گفتم همین الانش توی آلمان خیلی از شرکتها مودم خالی میدند و اگر اضافه تر بدی مودم/روتر میگیری از جمله Alice :
    کد:
    این ربطی به اینکه چیزی که توی اروپا هست تو تهران هم هست نداره ، این به سیاست های تجاری شرکت ها ربط داره که بتونند پول بیشتری به دست بیارند به خصوص توی ایران که همشون از دم بی برو برگرد دزدند ، همون هیلترینگِ سرخودِ سایتهایی که دستورش از طرف وزارت ارشاد و اطلاعات و ... نیومده خودش یعنی دزدی .

در مورد محدودیت سرعت برای استفاده خانگی هم شما خودت بهتر از من میدونی دم چند نفر رو دیدی و چه قدر مدرک جور کردی و یا به اسم شرکت و دانشجو و ... درخواست دادی و خلاصه چه دردسرهایی کشیدی تا بهت دادند ، البته شاید از نظر شما دردسر نباشه ولی حقیقت اینه که هست .

والا منکه بدون کانکشن و شبکه مجلی و lan و... راحت مودم رو مستقیم بصورت وایرلس به ps3 وصل کردم.
    این رو هم ندیده بودم ، عزیزم اونی که شما داری مودم خالی نیست اسمش روتره که توش یه مودم داخلی هم داره . و الان اتصال PS3 شما و کامپیوترتون و موبایلاتون و ... به اون روتر بیسیمتون اسمش میشه LAN یعنی شما بر خلاف اون چیزی که فکر میکنید یک شبکه محلی (LAN) توی منزلتون دارید.کانکشن هم از طریق همون روترتون بوجود آمده و اگر دستگاه شما فقط یک مودم خالی بود میبایستی از طریق کامپیوتر یا یک روتری که به مودم وصل میکنید این کانکشن رو ایجاد میکردید .
    امیدوارم متوجه شده باشید .
    Last edited by sonixax; 18-11-2011 at 23:40.

5. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ماشینه چی کشکه چی...؟؟؟
    از بوگاتی خفن تر میخای...؟؟؟
    حاجی اینجا شبه منم خوابم میاد شمام که ماشالا معلوم نیست شام چی زدی داری...!!!
    فردا خدمت میرسم
    ==================================================
    این هفته اگه مشکلی پیش نیاد همون mw3 رو میگیرم.
    باز هم که زدی جاده خاکی عزیزم ! شما فرمودید هر چیزی که توی اروپا هست یک هفته بعد توی ایرانه ! من هم برات مثال زدم که داری اشتباه میگی اینجا چیز هایی هست که مردم داخل ایران حتی به عمرشون هم اسمش رو هم نشنیدند چه برسه ببینند ، اون بوگاتی هم یه دونست که تازه گرفتند خوابوندش تازه همونشم تولید ۲۰۰۶ بوده ! یعنی ۵ سال بعد اومده . بعد شما نمیخواد بوگاتی بهم نشون بدی ، همین ماشین در پیتی ها رو نشون بده کفایت میکنه

اینهایی که میگم رو شما حتی اسمشون رو هم نشنیدی :

Medion , Loewe , Dyon , Lenco , Odys , Bose

اینها همشون تلویزیونهایی هستند که حتی توی ایران اسمشون رو هم کسی نشنیده و همگی بلا استثنا از مارکهایی که داخل ایران هستند بهتر و خوش کیفیت ترند اون موقع توی ایران همه فکر میکنند sony , samsung , LG و باقی آت و آشغال های ژاپن و کره حرف اول رو میزنند و از همه خفن ترند و هر چیزی که اینجا هست یک هفته بعد توی ایران هم میاد

در مورد روتری که شما حتی اسم درستش رو هم نمیدونی :

اونهایی که مثل من از اولین مشتری های ADSL در ایران بودند خوب یادشونه که وقتی قرارداد میبستند یک مودم میگیرفتند که با پورت USB یا شبکه به کامپیوتر وصل میشد و برای اتصال به اینترنت باید درست مثل Dial UP براش کانکشن میساختیم یا از طریق یک روتر این کار رو انجام میدادیم ، یه چیزایی بودند شکل این :

بعدها شرکت های تولید کننده به این نتیجه رسیدند که بهتره این مودم و روتر رو یکی کنند ، و برای همین یک چیزهایی مثل این تولید شد :

خوب تا اینجا نیاز به یک کابل به اسم TAN بود که از تلفن به اسپلیتر وصل میشه و یک کابل دیگه به نام DSL Cable که از اسپلیتر به مودم یا روتر وصل میشه بود و در عین حال خیلی هم زشت و بیریخت میکرد همه چیز رو ، برای همین سازنده ها اومدند اسپلیتر و روتر و مودم رو کردند توی یک دستگاه و اسمش رو گذاشتند BOX که نمونش همون EasyBox هستش ، یعنی دیگه نیازی به اسپلیتر نیست و همه چیز توی یک دستگاه خلاصه میشه - یک چیزی شبیه این :

همین باکسی که میبینید با اینکه مال سالها پیشه هنوز توی ایران نیست و شما مجبوری اسپلیتر توی خونه داشته باشی !
    بعدش یک سری اومدند گفتند آقا یک عده مثل من که ۱۰ تا خط تلفن دارند و از ISDN استفاده میکنند چی ؟ این طوری که درد سر میشه برای همین اومدند به باکس ها یک ISDN Port هم اضافه کردند ، یعنی این :

همین الانش بعد از این همه سال در ایران شما مجبوری در ازای هر یک خط تلفن یک جفت سیم تا منزل بکشی ! در صورتی که اینجا همچین خبری نیست و ۱۰۰ تا خط تلفن هم با همون یک جفت رشته سیم منتقل میشه .

بعدها یک سری روتر جدید اومد که از VDSL پشتیبانی میکرد که این هم هنوز توی ایران نیومده :

حالا اونی که شما توی خونتون دارید همون مودم/روتر هستش ، یعنی یک روتری که به صورت داخلی مودم هم داره و برای ایجاد کانکشن نیازی به یک روتر اضافی یا کامپیوتر نیست ، اون دستگاه شما داخلش یک نرم افزار به نام DHCP Server داره که وظیفه اش دادن IP یگانه به صورت خودکار به هر یک از دستگاه هایی داره که به روتر شما وصل میشه به این IP ها میگن Internal IP که اغلب به این شکل هستند : 192.168.2.0 تا 192.168.2.255 که همون IP هایی هستند که در LAN دستگاه های شما سیستم باهاش میشناسه .
    یک IP هم شما داری به نام External IP یا WAN IP که میتونه هر چیزی باشه و این IP ای هستش که شما رو به شبکه جهانی وصل میکنه .

توی اکثر مودم/روتر ها یک تنظیمی شبیه این هستش :

که مشخص میکنه دستگاه به عنوان روتر استفاده بشه یا مودم . اگر شما دستگاه رو طوری تنظیم کنی که به عنوان مودم استفاده بشه برای اتصال به اینترنت نیاز به ساخت کانکشن داری و روتر شما درست مثل همون مودم های خالی عمل میکنه .

حالا شما خودت کلاه خودت رو قاضی کن و بگو اطلاعات کی کمه و کی داره بچه مردم رو گمراه میکنه ؟
    البته شما از اون اول تا اینجا به جز تکه پرانی های بی معنی که کار افراد کم سن و ساله کار دیگه ای انجام ندادی ! و من هم اینها رو برای شما ننوشتم بلکه برای سایر کاربران نوشتم که هنگام انتخاب این جور وسایل دچار مشکل نشند . افرادی هم که مثل شما رفتار میکنند از اون دسته افرادی هستند که اومدند اینجا و توی دانشگاه رفتند اسکنر دستی رو گرفتند و به مسئول اونجا گفتند ماوس فلان کامپیوتر خرابه و شدن سوژه خنده اروپایی ها چون توی دوران زندگیشون در ایران حاضر نبودند چیزی که درسته رو یاد بگیرند و همش روی اطلاعات غلط خودشون پافشاری میکردند

7. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .
    این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
    این هم نمونه اش :
    کد:
    من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .
    توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
    توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
    در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
    خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
    کد:
    که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .
    حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !
    ميگم فقط مي خواي حرف خودتو بزني نگو نه

چرا الكي حرف تو دهن ادم مي زاري من كي گفتم اون موقع وايرلس داشتم اون موقع يه مودم خالي بود (الان باز مياد ميگه مودم نه روتر )لن هم بود USB هم نبود بعدش وايرلس گرفتم

بخواي مي خواي عكسشم بندازم

دقيقا همون موقع كه شما اينجا بودي اين رفيقاي ما ديگه نگرفتند

در ضمن مباحث اين تاپيك چه ربطي يه اطلاعات عمومي مردم تو جامعه داره مگه همه ميان اينترنت تو انجمن عضو

ميشن تازه عضوم بشن مگه بيكارن پاشن بيان ملت كارو زندگي دارند

همون لينكي هم كه دادي ببين همون پست هاي اولشو بخون نوشته "اصطلاح مودم از قدیم (مودم های دایال آپ) روی این دستگاه ها مونده و اسم اصلی این دستگاه های روتر هستش" حالا باز بيا بگو نميدونم اين زبون يكي ديگه است

5ساله ايران نيستي همون ديگه

خودت پس داري ميگي چه گند كاري مي كنند كه مودم هاي قديميو با چه قيمتي ميدن

محدوديت ديگه چيه الان 128 ميگيري سرعت 1 مگ 512 بهت ميده حالا مي خواي همون 1 مگ هم برات مي گيرم با

پول بيشتر الان رقابت بين شركت ها اينه كه به اسم 128 ميدن ولي سرعت بالاتر كه مشتري جذب كنند مثل 5ساله

پيش نيست خيلي باحاله حرف خودمو به خودم ميزني تو ايران نيستي

طرف چند ماه ميره مياد ميگه چه قدر فرق كرده اون وقت 5 سال نبودي حداقل از اون طرف يه چيزي بگو
    Last edited by shahin_mp3; 19-11-2011 at 01:27.

9. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

با احترامی که واسه جفتتون (A.IvI.I.N .sonixax) قائل هستم
    با اینکه بحثاتون میتونه مفید باشه ولی ربطی به ps3 نداره
    ....
    خواهش میکنم دیگه ادامه ندین

11. 3 کاربر از MH_FashisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

تاپیک رو منحرف کردیم رفت
    با اينكه Gamemaster عزيز گفت MW3 ولي من كه BF3 بازي كردمو تمومش كردم خيلي حال كردم هنوز MW3 بازي نكردم

يكي از رفيقام رو XboX دوتاشو بازي كرده گفت BF3

تازه BF3 كه خودت قضيشو ميدوني كه

کپی میکنم.وقتی میخواد اجرا بشه میگه باید روی هارد خارجی باشه.
    يه تيك داره براي بازي رو هارد داخلي و خارجي شايد اونارو اشتباهي زده يه بارم تيكاشو بردار ببين درست ميشه

یک پست قبل از این پستتون رو بخونید ، از اولش همه اش رو نوشتم .
    فقط این رو بدونید هر وسیله ای که به اسم مودم به شما میدند و برای تنظیمش از طریق یک آدرس IP شبیه این : 192.168.2.1 میرید برای تنظیمش ، مودم نیست - روتره . مودم اصلا تنظیم اینطوری نداره .
    فقط مي خواي يه چيزي بگي اونم حرف خودت

فقط همينو دوباره مي گم "اصطلاح مودم از قدیم (مودم های دایال آپ) روی این دستگاه ها مونده و اسم اصلی این دستگاه های روتر هستش"

اينو جديد ديدم نوشتي يه سري تكنولوژي ها تو ايران نمياد خب اره با اين سرعتي كع اينجا ميدن ملي يه سري مودم ها نمياد ديگه اين ماشين چيه

ماشين كلا ازش 5تا تو دنيا هست يكيش تو ايرن اونوقت حرف از ماشين مي زني يه نمونش هم چند وقت پيش يه فوتباليست خريد به قيمت 1.5 ميليون دلار راجع به ماشين ديگه هيچي نگو كه 1روز نري بيرون تعجب مي كني ديگه واي به حال 5 سال

يه سر بيا ايران

الانم ديگه شب بايد بريم كار و زندگي داريم
    Last edited by shahin_mp3; 19-11-2011 at 02:39.

13. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ميگم فقط مي خواي حرف خودتو بزني نگو نه

چرا الكي حرف تو دهن ادم مي زاري من كي گفتم اون موقع وايرلس داشتم اون موقع يه مودم خالي بود (الان باز مياد ميگه مودم نه روتر )لن هم بود USB هم نبود بعدش وايرلس گرفتم

بخواي مي خواي عكسشم بندازم

دقيقا همون موقع كه شما اينجا بودي اين رفيقاي ما ديگه نگرفتند

در ضمن مباحث اين تاپيك چه ربطي يه اطلاعات عمومي مردم تو جامعه داره مگه همه ميان اينترنت تو انجمن عضو

ميشن تازه عضوم بشن مگه بيكارن پاشن بيان ملت كارو زندگي دارند

همون لينكي هم كه دادي ببين همون پست هاي اولشو بخون نوشته "اصطلاح مودم از قدیم (مودم های دایال آپ) روی این دستگاه ها مونده و اسم اصلی این دستگاه های روتر هستش" حالا باز بيا بگو نميدونم اين زبون يكي ديگه است

5ساله ايران نيستي همون ديگه

خودت پس داري ميگي چه گند كاري مي كنند كه مودم هاي قديميو با چه قيمتي ميدن

محدوديت ديگه چيه الان 128 ميگيري سرعت 1 مگ 512 بهت ميده حالا مي خواي همون 1 مگ هم برات مي گيرم با

پول بيشتر الان رقابت بين شركت ها اينه كه به اسم 128 ميدن ولي سرعت بالاتر كه مشتري جذب كنند مثل 5ساله

پيش نيست خيلي باحاله حرف خودمو به خودم ميزني تو ايران نيستي

طرف چند ماه ميره مياد ميگه چه قدر فرق كرده اون وقت 5 سال نبودي حداقل از اون طرف يه چيزي بگو
    یک پست قبل از این پستتون رو بخونید ، از اولش همه اش رو نوشتم .
    فقط این رو بدونید هر وسیله ای که به اسم مودم به شما میدند و برای تنظیمش از طریق یک آدرس IP شبیه این : 192.168.2.1 میرید برای تنظیمش ، مودم نیست - روتره . مودم اصلا تنظیم اینطوری نداره .

15. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عزیزفریمور ps3 باید از کجا پیدا کرد بازی های جدید کدومشون با فریمور 3.55 اجرا میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان عزیزمن بازی انچارتد 3 از اینترنت دانلود کردم هر کاری هم کردم از هارد اکسترنال به هارد خود ps3 کپی کنم نتونستم
    لطفا راهنمایی کنید به چه طریقه باید بازی در چه پوشه ای از هارد اکسترنال بریزم و بعد به هارد اصلی پلی 3 منتقلش کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •