خوب عزیز من داری اشتباه میکنی ، من کلا ۵ ساله ایران نیستم قبلش هم توی ایران هم توی داتک و هم توی فناوا کار میکردم - برای همین میگم شما داری اشتباه میکنی .
این هم زبون توی ایران نیست ، زبون شماست توی همین سایت شما تشریف ببرید توی انجمن های مربوط به شبکه میبینید که همه فرق روتر و مودم رو میدونند و اونهایی هم که نمیدونند سوال کردند که بدونند !
این هم نمونه اش :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم شما کی ADSL داشتید ، ولی اگر به قول خودتون اون موقع که هچ کسی نمیدونست ADSL چیه شما داشتید (یعنی قبل از اعمال محدودیت ۱۲۸ کیلوبیتی برای کاربران خانگی) ! پس باید بدونید که اون موقع ها مودم/روتر اصلا وجود نداشته و فقط مودم خالی میدادند به مردم . پس یا شما زمانی اینترنت گرفتید که مودم/روتر ها وارد بازار شده بوده یا از همون اولش فرق مودم رو با روتر نمیدونستید .
توی همین آلمانش که آلمانه هنوز که هنوز یک سری شرکت ها مثل Alice یک مودم خشک و خالی میدند دست مردم چه برسه به ایران که هنوز ملت نمیدونند V-DSL و ISDN و ... چیه !
توی همون ایران هنوز داتک مودم خالی دست مردم میده و اگر مودم/روتر بخواید یا باید خودتون برید بخرید یا پول بیشتری بهشون بدید .
در نتیجه اگر طرف فرق بین مودم و روتر و روتر بیسیم (WiFi) رو ندونه نمیتونه انتخاب درستی انجام بده .
خیلی از کاربران اینترنت خانگی در ایران با این مشکل مواجه میشند چون دستگاه هایی که در ایران به مردم تحویل میشه خیلی قدیمی هستند و کاربر مجبور میشه بره یه دونه روتر هم بخره ، در ضمن مودم بیسیم هم که پیشتر فرمودید اینه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که تازه وارد ایران شده و فقط روی موج GPRS یا همون 2G کار میکنه و برای UMTS و 4G کاربرد نداره چون سامانه اش در ایران وجود نداره .
حالا شما هی بگو توی ایران این طوری حرف میزنند اینه اونه تو ایران نیستی و از این حرفها !