از دايريكس هست فك كنم![]()
از دايريكس هست فك كنم![]()
سلام.. ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم...اخه جای دیگه تاپیک مخصوص پیدا نکردم....دوستان یه برنامه میخوام واسه اینکه frame rate توی بازی رو نشون بده..fraps 3.03 رو از سایت download.com گرفتم ولی انگار خراب بود..
الان بايد دايريكس جديد نصب كني ديگه تو چه بازيي مشكل داري دايريكس خود بازي رو بريز![]()
دايركس چيه بايد از كجا دايركس را گير بياورم الان تو بازي نيد فور اسپيد اندر كاور اين مشكل را دارم؟
اول از همه توی dvd بازی هست اونو نصب کن...
ثانیا اگه جواب نداد اینو دانلود کن:
ثالثا بازم اگه کار نکرد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دايركس = DirectX
اکثراً این برنامه همراه با CD یا DVD بازی هست.
شما یک جستجو در CD/DVD انجام بده راحت پیدا می شه.
اگر خواستی دانلود کنی (که متاسفانه حجم بالایی هم داره!) به لینک پایین مراجعه کنید:
103.26MB| DirectX 9.0c
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل طبق چیزهایی که من توی سایتهای خارجی وایرانی دیدم برمیگرده به بد crack کزدن شما کرک realoded رو دانلود کن و سه تا فایل اصلیش رو بریز توی پوشه اصلی بازی فقط مطمئن شو که کامل ریخته میشه مخصوصا اگه آنتی ویروس داری حتما خاموش کن...[/QUOTE]
میشود لینک این کرک بگذاری لطفا از ریپیدشیر نباشه
نه من خریدم بازی sam hdولی جالب این هست که وقتی دی وی دی رو بردم خونه دوستم بازی رو نصب کرد اجرا شد حالا به نظر شما مشکل از چیه کامپوتر من هست که حتی بازی ارورهم نمیده و هارد هم کار نمیکنه؟
Last edited by arashbi2; 30-12-2009 at 21:02.
بفرما خيالت راحت دان ميشه كله بچه ها از همين لينك دان كردند بدون مشكلمیشود لینک این کرک بگذاری لطفا از ریپیدشیر نباشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز بريتني نگيد خاهشا كه حالم ......به بریتنی در سایترای بدید تا بهترین بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by MAHDIAGENT47; 30-12-2009 at 22:36.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)