کمک :(
قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !
اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....
چطوری میشه درستش کرد ؟
کمک :(
قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم حین مکالمه نشون میداد که چند دقیقه در حال مکالمه ام !
اما الان نشون نمیده فقط وقتی قطع می کنم نشون میده چقد صحبت کردم ....
چطوری میشه درستش کرد ؟
برو به
menu
application
log
settings
show call duartion
yesبزن![]()
زمان گوشی تو ببر عقب بعد نصبش کن
از نو![]()
only n73 me
with f. 9.2![]()
دستت درد نکنه !
یه ملت رو از نگرانی نجات دادی !
من شنيدم وقتي تو گوشي ان 73 فيلم گرفته ميشه اگه تومموري کارت ضبط بشه با کيفيت 13فرم در ثانيه ميگيره ولي اگه تو فون مموري ضبط بشه همون 15 فرم رو ميگيره !ميخواستم بدونم سهت داره يا نه؟![]()
با سلام
ساعت گوشیم n73 قاط زده.
تا زمانا که روشنه مشکلی نداره !!!
ولی اگه خاموش بشه حتی برای یک دقیقه / به محض روشن کردن باید دوباره ساعت رو تنظیم کرد.
با 2 تا آنتی ویروس هم چک کردم . ویروس نداشت.فریم ویر هم آپدیت کردم ومی تغییر نکرد.
برنامه Nokia Time Zone Upgrade هم نصب کردم.تغییر نکرد.
جریان چیه / راه حل چیه ؟؟؟
تایید میشه.بالاخره قیمتش کم میشه
ولی خداییش n73عیب نداره اگر هم داره اساسیشو داره
اینقدر خوشم میاد از کسانی که الکی حرف میزنن .....
اخه گل پسر اولا اگه N73 مشکل اساسی داشت که اینقدر ازش استقبال نمیشد که دیگه تو بازار نه کمیاب بلکه نایاب بشه ....
دوما شما که خودت تا حالا N73 دست نگرفتی و باهاش کار نکردی از کجا بهتون الهام شده که مشکل اساسی داره .....؟؟؟؟؟؟
سوما شما هنوز مشکلات اساسی بعضی از گوشیهای بازار رو ندیدی که به 2 1 مشکل کوچیک که اونم توسط خود استفاده کننده بوجود میاد میگی اساسی ...
چهارما سعی کن از این جور بحث ها راه نندازی ... چون به اندازه کافی بوده و بحث شده و به تعداد تاپیک های ترش شده و کاربران اخطار گرفته اضافه شده ... شما دیگه زیادش نکن ....
شما کاربر تازه وارد هستی دارم بهت یاداوری میکنم .....
چرا هر کی تازه میاد گیر می دن بهش ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)