راستي دوست عزيزم من اعتباري ايرانسل رو ندارم ثابتش رو دارم !
راستي دوست عزيزم من اعتباري ايرانسل رو ندارم ثابتش رو دارم !
منم w810 دارم. مدلای مختلف بزن کار می کنه. دقیقاً یادم نیست چی زدم. فکر کنم :
s Sony Ericsoon W810 به کوچیک و بزرگ باید دقت کنی! اگه کار نکرد مدلای دیگه رو امتحان کن. راستی بهترین کار اینه که دستی تنظیمات تو سایتشو بدی.
اصلاً چه کاریه اینترنتش که دیگه رایگان نیست!![]()
راستی بهتون بگم که بهترین راه حل اینکه برید یه سری به سایت ایرانسل به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین و همه مشکلاتتون رو اونجا حل کنید...
توضیحاتش خیلی جالب بود...
من که دارم لذتشو می برم...
Enjoy
دوست عزیز حتما باید حروف بزرگ و کوچیک رو رعایت کنید :
S Sony Ericsson W810
اینجوری باید وارد بشه ...
منم تابتش رو گفتم گلم
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
دوست عزيز از راهنمايت ممنونم من اين تنظيماته mms رو ميخواستم !
كه البته از روي سايت غيره زدم ولي كار نميكنه !![]()
از آقايون : jeffyjoon و Mohammad Hosseyn و XGAME و BABAKAM خيلي خيلي ممنونم .
منظورت mms است ؟منم تابتش رو گفتم گلم
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
اينم بگم كه اصلا هيچ وقت sms براي تنظيمات mms و gprs براي من ارسال نشد !
حالا هم كه به 2225 sms ميزنم به همون صورتي كه گفتيد اصلا جوابي نيومد !
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: طبق اعلام شركت ايرانسل تعرفه مكالمه با سيم كارتهاي اين شركت، پيش از سال جديد به ثانيه تبديل شده است.
محمود خسروي در گفت وگو با فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفههاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.
[ميخوام كسي از اينجا دست خالي برنگرده
زماني كه اس ام اس را ارسال ميكني بايد پيغام تائيد را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام به دست ايرانسل رسيده است
اگر پيغام تائيد را دريافت كردي بايد منتظر بماني تا تنظيمات GPRS برايت ارسال شود سپس Yes را زده تا تنظيمات نصب شود
بعد از آن يك SMS ديگر برايت ارسال ميشود كه بايد در پاسخ به آن كلمه 'Ta'id' را ارسال كني (آپاستروف Ta آپاستروف id آپاستروف)
سپس بايد آن را براي ايرانسل ارسال كني و بايد براي اين مرحله هم پيغام تائيد ارسال را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام رسيده است وگرنه آن را بايد دوباره ارسال كني اگر باز هم نشد ْ آن را در ساعات خلوت ارسال كن
سپس دوباره يك پيغام دريافت ميكني كه مربوط به تنظيمات MMS است و براي آن Yes را ميزني تا تنظيمات نصب شود
خب الان ديگر كار تمام است
در ضمن اگر تنظيمات ------ مربوط به GPRS را غير فعال كني ميتواني با سرعت بيشتري به اينترنت متصل شوي
ولي به تنظيمات ------ MMS كاري نداشته باش
ولي اگر بازهم نتوانستي بگو تا راهنماي قدم به قدم نصب تنظيمات دستي را برات بنويسم
بهتره كه خودتم يه كم فعال باشي من تمام اينارو خودم به صورت آزمون و خطا پيدا كردم
ولي به هر حال اگه بازم مشكلي بود بگو
من كه اينترنتم مجاني شده براي خودم يسره وصلم
شانسو حال ميكني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)