تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 522 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من K800 دارم. جدیدا وقتی میخوام برم تو فولدر Games و Applications یا میخوام یه برنامه یا بازی نصب کنم پیغام Operation Failed میده .

چه کنم ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز یه بار گوشیت را خاموش روشن کن درست میشه اگه درست نشد باید مستر ریست کنی
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من می خوام جدیدا K800 بگیرم اگه بشه ..
    1- یه راهنمایی کنید در مورد پکیجش و چیزهایی که باید تو باکس باشه مثلا شارژر و کابلها و اینکه باید ساخت کجا باشه ...
    2- به چه چیزهایی توجه کنم که قلابیش رو نندازن بهم
    3- آخرین قیمتی که دارید چقدره؟
    ممنون رفقا

پروفشنال ostooreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به k800 دارا اینجا کسی میدونه چه طور از فولدر game و app بک آپ بگیرم اصلا میشه؟ آخه حیف اون همه بازی نیست که هنوز تمومشون نکردم

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

دوستان من می خوام جدیدا K800 بگیرم اگه بشه ..
    1- یه راهنمایی کنید در مورد پکیجش و چیزهایی که باید تو باکس باشه مثلا شارژر و کابلها و اینکه باید ساخت کجا باشه ...
    2- به چه چیزهایی توجه کنم که قلابیش رو نندازن بهم
    3- آخرین قیمتی که دارید چقدره؟
    ممنون رفقا
    فقط نگاه کن cd تو جعبه باشه همراه با هدفون و بند دستی
    همه چینی هستن
    430 تومن

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

سلام به k800 دارا اینجا کسی میدونه چه طور از فولدر game و app بک آپ بگیرم اصلا میشه؟ آخه حیف اون همه بازی نیست که هنوز تمومشون نکردم
    از من میشنوی زیاد با این گوشی بازی نکن ماس ماسکش زود خراب میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستای عزیز قیمت K800 شده 300000 تومن من که عاشق این گوشیم.برین بخرین تا تموم نشده.23-04-86

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منم با cdplayer موافقم گوشیهای نوکیا نسبت به امکاناثشون خیلی گرونن و نمیارزن ولی قیمت گوشیهای سونی اریکسون منطقی و امکانات منو و گوشیش عالیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمي فهمم اين خزعولات چيه سر هم مي كنيد. چطو ميشه اين كا خزو خيل با يك هك و فلش و اين جور كوفت و زهرمارا بشه دبليو فلان. آخه مگه سوني اريكسون احمقه به خاطر يه نرم افزار جينگيلي يه محصولش رو 70 80 تومن گرون تر بده كه چي؟ با با جون يه شركت به پولي كه از دست من و شما مي گيره زندس نه به اسمي كه بين من و شما در مي كنه! من به انداختن و انداختم كاري ندارم. اونايي كه افتخار مي كنن كه اين كا جوات رو با يه كلكي به يه دبليو بيسار تبديل كردن و يه قاب فلان براش انداختن برن در پشت هر دو گوشي رو باز كنن ببينن نوع بلند گو، مدار كشي، اسم آي سي ها و خازن ها، رنگ بندي مقاوت ها، كابل كشي به ال سي دي و هزار جور ديگه از اين مشخصات اين دو تا كاملا با هم برابره؟ آخه برادر من نديد بهت مي گم نيستن. اگه خيلي فكر مي كني زرنگي كردي با 70 80 تومن ارزون تر يك گوشي دبليو خريدي اين كار رو بكن. براي روكم كني هم شده مدار هر دو تا رو بزار بقل هم يه عكس هاي رزولوشن ازشون بگير و آپلود كن طوري كه اسم آسي ها و اون هزار جور كوفت و زهرمار ديگه اي كه گفتم رو قشنگ نشون بدي. فقط نامردي نكن از يه گوشي دو بار عكس نگير. كار شما ها مثل اينه كه يه عكس با فرمت jpeg و bitmap رو با هم به يه ناشي نشون بدي و بگي اين دو تا با هم فرق دارن؟ آره جونم مطمئن باش از رو ناشي گريت هستش اين دو تا رو با هم يكي مي دوني وگرنه تو همين بازار گوشي خودمون هم حرفه اي هاش راحت مچت رو مي گيرن. هي الكي بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين گوشي رو كه با هزار دنگ و فنگ خريدن هك كنن. اون وقت آقا تازه جوانمردي نشون مي ده و اول كار مي گه اگه گوشي تون به ملكوت اعلي پيوست منو سننه. بابا جوانمرد. من خودم تا حالا گوشي هك نكردم كه ضربه خوده باشم ولي اينقدر با اين اراجيف بچه هاي مردم رو هوايي مي كنين كه آدم عصباني ميشه ديگه.
    ببخشيد تند اومدم. منتظر رو كم كني هستم.
    Last edited by badterojan; 15-07-2007 at 00:40.

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوست عزیز چرا شما اینجا پست دادی این پست شما مربوطه به قسمت هک گوشی و تبدیل کا750 به دبلیو800 نه کلوپ کا800
    در ضمن این فونتتون را هم کوچیک کنید.............

داره خودمونی میشه omidhama2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلا م من هر کاری میکنم که نرم افزاره MyPhoneExplorer گوشیم را بشناسه نمیشه می خواستم اس ام اس ها را از کامپیوتر به مبایل بریزم ممنون می شم اگه کمک کنید اگه نرم افزاره بهتری می شناسید معرفی کنید با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •