تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 143 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

داره خودمونی میشه amir_cjcj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    **--**--**--**--**قزوین شهر خطر **--**--**--**--**

12

ممنون از همه دوستانی که نظر دادن
    اما در جواب دوست عزیز جناب nakhordemast :
    برتریهایی که P990 در مقایسه با W950 داره :

1- سایز صفحه نمایشش بزرگتره (در حد چند میلیمتر)
    2- دوربین خوب و فلاش خوب داره
    3- باتریه قوی تری داره
    4- WiFi داره
    5-مموری خوره (از دید من این خیلی مهم نیست اما از دید خیلیها این یه مزیته)

اما به نظرم W950 فقط 2برتری نسبت به P990 داره :
    1- حافظه داخلی 4گیگ
    2-موزیک پلیر بودن
    3- ؟؟ اگه قابلیت ضبط صدارو داشته باشه یه مزیت دیگه هم بهش اضافه میشه
    خیلی جاها خوندم W950 کیبورد سختی داره و در کل راحت نیست .

در کل با توجه به این موارد ، کسی که موزیک براش مهم نباشه اشتباهه که بره W950 بخره . من P990 دارم اما شدیداً به یه گوشیه MP3 Player با شورتکاتهای مناسب و صفحه نمایش تاچ نیاز دارم که فعلا ً این ویژگیها فقط در W950 وجود داره (با توجه به قیمت)
    خیلی سخته بخوای قید دوربینو بزنیم اما وقتی مجبور بشیم چاره ای نیست

سلام .
    تو سایت سونی اریکسون اندازه ی صفحه نمایش این دو گوشیرو با هم یکسان زده.(اگر به چشمبزرگتر میاد بخاطر قاب دورشه )

باتریهای این دوگوشیم هر دو از یک مدل هست

من با نظرات g.businessman موافقم w950 گوشی خاصه . بهتره هر کسی این گوشی رونخره.فقط با یجاش مخالفم اونم اس ام اس هست (من قبل از w950 گوشیم p990 بوده با این خیلی تند تر p990 اس ام اس میدم ) در ضمن من خوره ی اس ام اس هستم .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ...
    اين سوالو تو كلوپ 990 هم پرسيدم ولي جواب نگرفتم .
    من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
    مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
    اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟
    راستي اگه فرمتي معرفي كردين كه با نرم افزار خواصي باز ميشه لطفا اسم نرم افزارشم بگين .
    ممنون

سلام دوست من .
    به نظر من فایلت رو به فرمت Divx تبدیل کن چون هم کیفیت توپ داره هم اینکه حجم بالایی رو نمیگیره . 3gp بیشتر از 10 دقیقرو با لک نشون میده . mp4 هم حجمش فوق العاده بالا هست و کیفیتشم به Divx نمیرسه .
    (اینم بگم که Divx کیفیتش با dvd برابری میکنه )
    برنامشم Divx Player هست که تو کلو برنامه های UIQ3 میتونی ِداش کنی

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نگاه کن دوست عزیز من!
    w950 واقعا یه گوشیه خاصه! برای ادمهای خاص! در واقع یه مدل مفهومیه. بنابر این شاید نتونه انتظارات خیلی هارو به صورت کامل از یه گوشی نرمال براورده کنه. در اولین نگاه ترکیب رنگ ها و شکل و شمایل گوشی تحسین افراد رو بر می انگیزه. اما وقتی میفهمن دوربین نداره تا فردا هم از مزایاش بگی انگار نه انگار. بنابر این قبل از خرید باید مساله عدم وجود دوربین کاملا(تاکید میکنم)‌ برات حل شده باشه!
    زمانی که من داشتم 950 میگرفتم 960 چند روزی وارد بازار شده بود. قیمتشم 650 تومن بود . بعید هم هست حالا حالاها به 450 برسه!‌(یه قیمت منطقی) ولی من 960 نگرفتم به چند دلیل.

950 قشنگ تر از 960 هستش .

با ما به التفاوت این 2 گوشی یعنی 380 تومن بهترین دوربین دیجیتال 12 مگا پیکسل سونی یا کانن یا کداک رو میشه گرفت.بماند که با کمتر از اینها هم میشه و یه چیزی هم زیاد میاد!

فیلم برداری اکثر گوشی های se (به جز w900 تا حدودی بهتره اونم به خاطر 30 فریم بودنشه) ارزش هرینه کردن نداره.

حالا اگه مثل اکثر افراد بر این عقیده ای که این حرف درسته ولی کاش یه دوربین هم داشت یا اینکه بگی همه امکانات با هم بالاخره نیاز میشه شک نکن که این گوشی بدردت نمیخوره و پشیمون میشی.

این گوشی برای کسایی که عاشق گوش دادن به موزیک هستن طراحی شده . در واقع برای دیوانگان سبک های موسیقی. بنابر این اکثر تمرکز کارخونه رو همین مساله بوده. و فکر کنم موفق هم بوده.

گوشی شیک،با کلاس و بیزنسیه . شاید بشه گفت بیشتر به درد مدیران جوان اهل دل میخوره!

و اما معایب:

مشکلی که کمی شاید ناراحت کننده باشه . سختیه اس ام اس فرستادن با دکمه ها هستش .که البته اگه دست های پیانویی داشته باشی مشکلی نداری ولی اگه انگشتات مثل انگشتای خودم باشه یکم سخته!

راحتت کنم نباید اهل اس ام اس بازی زیاد باشی. اما به مرور زمان عادت میکنی و دستت تند تر میشه.

نبود wi-fi که کاملا بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه.

نتیجه گیری:

اگه دوربین و اس ام اس بازی برات مهم نیست 950 بهترین انتخابه موجوده.

اگر گاهی گداری نیاز به دوربین پیدا میکنی این گوشی رو بگیر و یه دوربین دیجیتال بالای متوسط .میشه کلا 450. اینجوری میتونی دوربین رو هم همیشه به کمرت وصل کنی(البه 960 هم میتونی در این صورت بگیری)

اگر مایه برات مهم نیست .960 بگیر. این مشکلات اخیرو که نوشتم نداره.اما به هر حال با 650 تومن یه 950 ارتقا داده شده داری و یه دوربین کاملا معمولی

اگه خیلی مایه داری هم میتونی 960 بگیری و هم یه دوربین دیجیتال خوب!
    به هر حال بهترین تصمیم گیرنده فقط خودتی!
    موفق باشی
    ممنون عزيز بابت توضيحات خوبت
    منم هم با کلاس اين گوشي حال کردم هم به خاطر موزيک پلير بودن و در عين حال UIQ بودنش
    با نداشتن دوربين کنار اومدم چون وقتي تونستم از خير فيلمبرداري محشر N93 بگذرم و P990 بگيرم پس مي تونم کلاً از خير دوربين بگذرم
    در مورد اس ام هم بايد بگم من الان دارم از P990ي که فلبپشو برداشتم استفاده ميکنم ! يعني اون دکمه هاي ريز 3*4 ميليمتريش من به کيبورد مزخرف P990 عادت کردم پس W950 برام تو اين زمينه خداست !
    فردا دارم يدونه ميگيرم . اميدوارم بتونيم با هم کنار بيايم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام .
    تو سایت سونی اریکسون اندازه ی صفحه نمایش این دو گوشیرو با هم یکسان زده.(اگر به چشمبزرگتر میاد بخاطر قاب دورشه )

باتریهای این دوگوشیم هر دو از یک مدل هست

من با نظرات g.businessman موافقم w950 گوشی خاصه . بهتره هر کسی این گوشی رونخره.فقط با یجاش مخالفم اونم اس ام اس هست (من قبل از w950 گوشیم p990 بوده با این خیلی تند تر p990 اس ام اس میدم ) در ضمن من خوره ی اس ام اس هستم .
    اندازه کلی بله اما به صورت جزئی نه هردوتاشون 240x320px هستن اما :
    W950 : 39*53 mm
    P990 : 41*56 mm

باطری :
    P990 Talk Time 9 hours
    W950 Talk Time 7.5 hours

P990 Stand-by Time 400h
    W950 Stand-by Time 340h

اینم مهمترین قسمت قضیه :

: Compatible Networks UMTS

P990 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 850
    GSM 900

W950 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 900

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی یادم رفت بپرسم..یه جایی خوندم کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در هر دوگوشی یکسانه ! بحثی که تو کیفیتش نیست..اما اگه صدای 950 از 990 ت هندزفری بلندتر نباشه که خیلی بد میشه.. کسی تا حالا تست کرده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یادم رفت بپرسم..یه جایی خوندم کیفیت پخش موزیک با هندزفری ، در هر دوگوشی یکسانه ! بحثی که تو کیفیتش نیست..اما اگه صدای 950 از 990 ت هندزفری بلندتر نباشه که خیلی بد میشه.. کسی تا حالا تست کرده ؟
    آره من مقایسه کردم صداش بلند تره اما نه زیاد . بحث کیفیت هم که باید بگم w950 . w960 تنها گوشیهایی هستند که تا کنون کیفیت 64 بیتی داشتن کیفیت p990هم 32 بیتی هست .
    (دوستان توجه کنید من بحث چند کاناله بودنشو نکردم یوقت بحث بیمورد درست نشه )

اینو واسه اونایی میگم که اطلاع ندارند به بعضی ها بر نخوره :
    به تعداد نتهایی که یک باند میتواند پخش کند بیت میگن . (منظور از اینکه میگم دبلیو 950 64 بیتی هست اینکه 64 نت را بطور همزمان میتونه پخش کنه)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

فردا دارم يدونه ميگيرم . اميدوارم بتونيم با هم کنار بيايم
    پیشاپیش بهت تبریک میگم انتخاب خوبی کردی

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان ...
    اين سوالو تو كلوپ 990 هم پرسيدم ولي جواب نگرفتم .
    من مي خوام تو گوشيم كه p990 هست يه فيلم بريزم. حدودا 40 دقيقه .
    مي خواستم بدونم كه به چه فرمتي تبديل كنم كه هم حجمش خيلي زياد نشه . هم اينكه كيفيتشم تقريبا خوب باشه .
    اگه ميشه بگين كه اندازه تصوير يا كيفيت صدا رو چه اندازه اي قرار بدم .... مثلا براي اندازه تصوير 240 * 320 خوبه ؟
    راستي اگه فرمتي معرفي كردين كه با نرم افزار خواصي باز ميشه لطفا اسم نرم افزارشم بگين .
    ممنون

شما براي اين كار بهتره كه فيلمتا به فرمت divx تبديل كني چون هم نسبتا حجمش كمه و هم كيفيت خوبه.
    ريزوليشن هم رو همون 320*240 بزار باشه.
    براي باز كردن اين فرمت هم تو گوشيت به divxplayer احتياج داري كه ميتوني تو تاپيك زير اين برنامه را پيدا كني.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به فرمت wmv هم ميتوني تبديل كني كه اگه رو گوشيت فريمور جديد باشه خوده گوشي اين فرمت را باز ميكنه اما ممكنه بعضي وقتا فاطي كنه در كل همون divx بهتره.
    موفق باشيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آره من مقایسه کردم صداش بلند تره اما نه زیاد . بحث کیفیت هم که باید بگم w950 . w960 تنها گوشیهایی هستند که تا کنون کیفیت 64 بیتی داشتن کیفیت p990هم 32 بیتی هست .
    (دوستان توجه کنید من بحث چند کاناله بودنشو نکردم یوقت بحث بیمورد درست نشه )

اینو واسه اونایی میگم که اطلاع ندارند به بعضی ها بر نخوره :
    به تعداد نتهایی که یک باند میتواند پخش کند بیت میگن . (منظور از اینکه میگم دبلیو 950 64 بیتی هست اینکه 64 نت را بطور همزمان میتونه پخش کنه)
    ممنون امیر جان بخاطر اطلاعات خوبت در مورد باند ...نمی دونستم خیلی حال کردم

داره خودمونی میشه g.businessman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ممنون امیر جان بخاطر اطلاعات خوبت در مورد باند ...نمی دونستم خیلی حال کردم

سلام- صدای 950 از سری های قدیم w کمی پایین تره. از p990 ولی کمی بلندتره.اما اگه برنامه ای نصب کنی که بهت انتخاب اکولایزر به صورت custom رو بده میتونی تمام باندها رو رو حداکثر بذاری .در اونصورت میتونی موفق بشی که کم کم شنواییتو ضعیف کنی!

اما دوستانی که خوره موسیقی گوش دادن هستند احتمالا متوجه شدن که صدای 950 کاملا استاندارد ،با کیفیت و مناسبه.پلیر ها یا گوسی های زیادی هستن که صدای خیلی بلند دارن حتی کیفیتشونم بد نیست. ولی بعد 10 دقیقه گوش دادن رو حداکثر صدا (به خار کیفیت مصنوعی) احساس میکنی که سرت بازار مسگرا شده .
    موفق باشی-اگه خریدی تو تاپیک بگو که چند خریدی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •