نوشته شده توسط soda
سودا جان این برنامه که اسمش ViGuard Professional هستش در اصل یک آنتی ویروس هستش که تعریف
قوی بودنش رو در سایتهای امنیتی خیلی شنیدم ولی تا بحال ازش استفاده نکردم.
حتی در تست آنتی ویروسها هم اسمی از این آنتی ویروس برده نمیشه در حالی که میگن داتا بیس خیلی قویی
داره.
این آنتی ویروس در داخل خودش یک سری برنامه های جانبی هم داره که کار یک Administrator رو انجام میده
و کنترل کامل یک سیستم رو زیر نظر میگیره.
یکی از برنامه هایی که در داخل این آنتی ویروس استفاده شده برنامه Process Guard Full هستش که واقعا عالی
کار میکنه.
در صفحه قبل یک لینک از طرز کار این برنامه رو گذاشتم که اگر عکسهایی رو در آن طرز کار این برنامه رو نشون داده
دیده باشی متوجه خواهی شد که کوچکترین عمل و تغییرات رو زیر نظر میگیره و اگر این برنامه اجازه نده هیچ اتفاقی
نمیوفته.
مثلا اگر یک تروجان بیاد و یک فایل DLL در دایرکتوری Windows و یا هر جای دیگه ایجاد کنه . قبل از ایجاد کردن آن این
برنامه خبر میده و اعلام میکنه که این فایل DLL میخواد به فلان جا اضافه بشه و یا حتی حــــــــذف بشه.
خلاصه طبق توضیحاتی که داده شده برنامه خوبی هستش اما تا من خودم امتحان نکنم نمیتونم نظرم رو در موردش
بگم.
اما تنها برنامه ای که در این یکی دو روز واقعا نظرم رو به سمتش جلب کرده یک Anti Spyware هستش به اسم
SpyCatcher که من شخصا تا کنون بهترین آنتی سپای ویر میدونمش ولی کرکی براش وجود نداره. چون بصورت آنلاین
سریالش رو چک میکنه. این آنتی سپای ویر را هم میشه با نصب Ghostsurf Pro داشت و هم میشه فقط خودش
را دانلود و نصب کرد.
دو نسخه از این آنتی سپای ویر وجود داره SpyCatcher 3.5.2 که این فعلا نسخه رسمی میباشد و نسخه
آزمایشی آن SpyCatcher 4.0 2006 من هر دوشون رو امتحان کردم.
نسخه رسمی آن را میشه تا 15 روز بصورت کامل استفاده کرد. هم آپدیت میشه هم سپای ها رو اگر پیدا بکنه
پاک میکنه.
ولی نسخه 2006 آن را فقط با داشتن شماره سریال یا CD Key میشه استفاده کرد.