دشمنت شرمنده
متاسفانه نه!
دشمنت شرمنده
متاسفانه نه!
سلام داش پیمان اولا وظیفه مه دوما دوست دارم همونطور که تو به خیلی ها کمک کردی منهم به نوبه خودم به دوستان کمک کنم ( البته اگه بتونم ) سوما فکر کنم همه بچه های اینجا یه دین به گردنشونه همونقدر که یاد گرفتن باید همونقدر هم یاد بدن تا share ratio اونا پایین نیاد![]()
به هر حال من در خدمتم باز هم میگم اگه چیز خاصی مد نظرته بگو شاید حداقل از دوستا پیدا کردیم اگه منهم نداشته باشم ممکنه دوستان دیگه داشته باشن تو فقط لب تر کن ؛ خیلی ها تو این تاپیک ازت خوبی دیدن و میخوان یجوری تلافی کنن
مسعود جان مبارکه ؛ بلاخره بصورت مجازی هم شده سرعت مگابیتی رو تجربه کردی خوش به حالت ؛ خیلی حال داره نه ؟ راستی یخورده هم اجازه بده ماها اینوایت کنیم شاید منهم تونستم سرعتمو ارتقا بدماز دوستان اگه خواست تو این سایت filelist.ro uq عضو بشه به من بگه نه به مسعود
![]()
اون دیگه تا یه سال هم دانلود بکنه به اون حد نمیرسه که سرعتشو بیارن پایین
![]()
مسعود اینهم منو تو در صورتی که بزاری ما هم کار کنیم
ولی اگه نذاری
![]()
ممنون رضا جان![]()
قابل شما رو نداره ها ( سرعت مگابیتی رو میگم ) می خوا ی بدم باهاش یه دور بزن خوبه ؟
بالاخره نمردیم و بین Top 10 Fastest Uploaders شدیم نفر اول اونم با این اینترنت درپیتموون
بابا راستشو بخوای واقعا که اینوایت نکردم اینم بصورت مجازی بوود( ببین چی شد سرعت مگابیتی مجازی + اینوایت مجازی + . . .
) میگی چطوری خب معلومه چند تا ایمیل توو یاهوو ساختم و به تک تکشوون اینوایت فرستادم و بعد با اونا با یوزر های مختلف عضو شدم
، فقط حواست باشه هر بار که با هر یوزری عضویتت رو کامل کردی یه بار دیس شو بعد کانکت شو آخه این سایته آی پی رو میشناسه میگه که تو همونی نبوودی که چند ثانیه پیش توو سایت میچرخیدی ؟
![]()
ایول ؛ تو هم خیلی شیطون بودی و ما نمیدونستیم ؛ اونوقت میگن چرا خارجیا میخوان اینترنت رو بروی ایرانیا ببندن خوب همین کارها رو میکنید دیگه منهم برم ببینم چیکار میشه کرد ؛ حالا یه چیز بگم ؛ فردا امیر و پیمان میان به من میگن رضا تو هم
بابا تو دیگه کی هستی دست شیطونو بستی ...بابا راستشو بخوای واقعا که اینوایت نکردم اینم بصورت مجازی بوود( ببین چی شد سرعت مگابیتی مجازی + اینوایت مجازی + . . .
) میگی چطوری خب معلومه چند تا ایمیل توو یاهوو ساختم و به تک تکشوون اینوایت فرستادم و بعد با اونا با یوزر های مختلف عضو شدم
، فقط حواست باشه هر بار که با هر یوزری عضویتت رو کامل کردی یه بار دیس شو بعد کانکت شو آخه این سایته آی پی رو میشناسه میگه که تو همونی نبوودی که چند ثانیه پیش توو سایت میچرخیدی ؟
قابل توجه پیمان جان
راستی دوستان یه سایت تورنت فارسی پیدا کردم که مال پرشین گیگ هستش فعلا جدیده تا ببینیم بعدا چی میشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by xdvbxkaomx; 22-10-2007 at 11:59.
با اجازه از اساتيد محترم (آقا پيمان و آقا رضا و ....) و با تشكر از راهنمائيهاي آقا رضا( xdvbxkaomx) اينهم آموزش تصويري پورت فوروارد port forwarding:---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
فرض:
1- روتور مورد استفاده symphony sy800cميباشد.
2- نرم افزار تورنت مورد استفاده Utorrent ميباشد.
3- آي پي شما 192.168.1.7 ميباشد.
4- پورت مورد استفاده 57077 است.
مراحل:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور---------------------------------------------------------------------------------------
توضيحات:
1- اضافه نمودن نرم افزار تورنت به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add program.. آدرس نرم افزار را در محل اجراي آن وارد كنيد. البته موقع نصب اكثر نرم افزار ها در مورد اضافه نمودن آنها به فايروال ويندوز از شما سوال ميشود كه بايد تاييد كنيد. و خودبخود نرم افزار به اين قسمت اضافه ميشود
![]()
2- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/exception/add port.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده را طبق شكل وارد كنيد.
![]()
3- اضافه كردن آي پي براي نرم افزار بهمراه پورتها در فايروال ويندوز
از مسير start/control panel/windows firewall/advance/setting/service/add.. نام نرم افزار و پورت مورد استفاده و آي پي خودتان را طبق شكل وارد كنيد. در قسمت advance بخش مربوط به اينترنت را انتخاب كنيد ( NET براي ارتباط بدون شبكه يا workgroup براي شبكه هاي داخلي) و setting را بزنيد
![]()
![]()
4- اضافه نمودن پورت مورد استفاده در نرم افزار به تنظيمات روتور
برای ورود به تنظیمات روتور آی پی 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 را در اینترنت اکسپلورر وارد نمایید و بعد از وارد نمودن یوزر نیم و پسورد وارد تنظیمات روتور میشود. در اكثر روتور ها در بخش NAT اين تنظيمات وجود دارد براي مثال روتور symphony sy800c بدين شكل است:
![]()
در ضمن براي تكميل اطلاعات حتما به اين پست (تهيه شده توسط آقا رضاي گل) سر بزنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
اميدوارم چراغ يوتورنتتون سبز بشه
دوستان اشکالاتمشاهده شده در این پست رابه من pm بزنن تا مطلب رو اصلاح و تكميل كنم ضمنا اگه کسی از تنظیمات روتور های دیگه عکس داره آپلود کنه و آدرسش رو pm بزنه تا من بذارم تو پست. فکر کنم اینکه همه موارد مربوط به یک موضوع یکجا باشه برای مراجعه کنندگان راحت تره.
همیشه سبز باشيد
Last edited by senjed1349; 23-10-2007 at 11:57.
با سلام ؛ مهندس جان اولا خیلی خوشحالم که مشکلت بلاخره حل شد ؛ دوما" امیدوارم همیشه زندگی هم چراغ سبز بهت نشون بده موتورنت که جای خود دارد حالا با جازه یه مورد رو توضیح بدم تا برا بچه ها مشکلی پیش نیاد :
دوستان عزیز تو عکسهای پست سنجد عزیز و میبینید که پورتها و آیپی های مختلفی هستش نکنه اونا شما رو به اشتباه بندازه پورت برای همه محلها از فایروال کانکشن و فایروال مودم یا روتر Adsl همه باید یه چیز باشه بیشتر دوستان در مورد فوروارد شدن پورتشون مشکل دارن که اکثرا بعد از طی مرحله اول که تو لینکی که سنجد جان از من گذاشتن و مربوط به پست 1039 همین تاپیک میشه موقع Add کردن پورت به تنظیمات داخلی مودم یا روتر به مشکل بر میخورن با مراجعه به دفترچه و دیدن نحوه ورود به تنظیمات مودم یا روتر کانفیگ و با زدن 192.168.1.1 و یا 192.168.0.1 که اکثر مودمها و روتر های Adsl از اونها برای ورود استفاده میکنند و دادن یوزر نیم و پسورد ورود بعد از ورود به مودم کانفیگ دنبال گزینه NAT بگردید و تو قسمت virtual server پورت مورد استفاد خودتونو Add بکنید . تو عکس بالا هم که کاملا" مشخصه .
امیدوارم مشکل همه حل بشه![]()
Last edited by xdvbxkaomx; 22-10-2007 at 16:01.
این Isp که ما ازش Adsl گرفتیم تمام پورت ها را بسته. هرگز ســــــــــــــــبــــــز نمی شه.
من از نیونت سرویس دارم. بچه هایی که تونستند پورت رو درست فوروارد کنند چراغ تورنتشون هم سیره و از تهرون هستند ؛ لطف کنند بگند از کدوم Isp سرویس می گیرند؟
با تشکر.
من از isp پارس آنلاین استفاده میکنم ولی سپنتا هم خیلی خوبه بخصوص که adsl ساعتی میده.
Last edited by senjed1349; 22-10-2007 at 22:03.
سلام دوستان بابابت آموزش ممنون من تمام مراحل رو انجام دادم ولی روی قسمت آخر مشکل دارم . وقتی آپی رو وارد میکنم یک صفحه باز میشه که مخصوص مدمم هست (siemens C-110) ولی قسمتی بنام نت داخلش نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)