ممنون.اين مشكل را هم بگم شايد فرجي شد.من درايو c كه xp بود را فرمت كردم و xp جديد نصب كردم.حالا بوت ويستا پريده.راه حل؟
ممنون.اين مشكل را هم بگم شايد فرجي شد.من درايو c كه xp بود را فرمت كردم و xp جديد نصب كردم.حالا بوت ويستا پريده.راه حل؟
وقتی ویندوز دوم رو نصب میکنی فایل مربوط به بوت در درایو c قرار میگیره .
وقتی فرمتش کنی پاک میشه دیگه .
خوب اين درسته.ولي حالا چه كار كنم تا بوت بشه؟راه حل هاي زيادي داره مثلا نرم افزار و ... ولي من آشنايي ندارم به اين مبحث
سلام خدمت دوستان عزیز
من از ویندوز ویستا استفاده میکنم.میخوام مطمئن شم که نسخه ی نهایی و Retail اون هست.
تا اونجایی که من میدونم شماره نسخه نهایی ویندوز ویستا همینه...
ولی به نظر خودم،ویندوزم نسخه ی RTM هست،چون یکم زودتر خریدمش..
حالا سوالی از دوستان دارم اینه که چه طور میشه به طور کامل فهمید که از کدوم نسخه دارم استفاده میکنم؟
--------------------------
یه سوال دیگه:
سی پی یو من: 2.4
رم: 512
گرافیک: 256
هارد دیسک: 80GB
درست؟ اما امتیازی که ویندوز به من میده 1.0 هست؛ به نظر شما کم نیست؟
ممنون.
کاوه.
نوشته شده توسط Pedram_ashena
شما در Run اول تایپ کنید cmd بعد در محیط داس تایپ کنید: SLMGR -dlv ( دقیقا همین رو کپی کن ) چند ثانیه صبر کن windows script host میاد. اگه ورژن ویستا 6.0.6000.16386 بود ویستای شما retail یا همون نهایی هست ولی اگه 6.0.6000 تنها بود Rtm استفاده میکنی.
در مورد سوال دوم کاوه عزیز هم باید بگم من احتمال میدم شما cpu پائینی دارید چون سیستم من هم مشخصات سیستم شما رو داره و فقط cpu من 3.2 هست که امتیاز 2.3 رو بهم داده.
موفق باشید.
Last edited by Razel; 13-05-2007 at 20:46.
ممنون razel
هنوز فردي براي بوت ويستا كه پريده نظري ندارد؟؟
سلام
خوب اونطور که من متوجه شدم شما قبلا اول xp رو نصب کردیدو بعد ویستا رو در درایو d نصب کردید. در این حالت ویندوز اول به عنوان ویندوز اصلی شناخته میشه و ویندوز ثانوی بر اساس اون نصب میشه. نه تنها ویستا بلکه شما هر ویندوزی در سایر درایوها داشتید با فرمت شدن ویندوز اصلی از کار خواهد افتاد که به نظر من راهی غیر از نصب دوباره ویندوز دوم وجود نداره.
این مشکل شما من رو یاد مطلب جالبی انداخت که تو یکی از فرومهای ایرانی دیدم .
این یک روش برای بوت ویستا و xp در کنار هم بود که برعکس مشکل شماست. یعنی بعد از نصب ویستا xp بوت نمی شه.
من خودم امتحان نکردم ولی عین مطلب رو اینجا میذارم شاید به درد شما و سایر دوستان خورد:
__________________________________________________ __________________________________
مشکل: بعد از نصب ویستا دیگه xp بوت نمیشه!
راه حل
رفع این مشکل یکمی دردسر داره (البته نه برای حرفه ای ها)
من خودم یکی دو ساعت گشتم تا این راه حل رو پیدا کردم. نمیدونم شاید راه حل ساده تری هم باشه. اما فعلا من همین یه راه رو بلدم که میخوام بهتون یاد بدم
مرحله 1
ابتدا به 3 تا فایل
boot.ini
NTDETECT.COM
ntldr
نیاز داریم. ممکنه بعضی از دوستان(مثل من) ویستا رو روی پارتیشن اولیه نصب کرده باشن و الان به این 3 تا فایل دسترسی نداشته باشن.
این فایل ها رو میتونید از لینک زیر بگیرین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته:
فایل boot.ini را باید ویرایش کنید. این فایل رو با نوت پد باز کنید. متن داخلیش اینه
[boot loader]اگه ویندوز xp داخل درایو C نصبه اون 2 تا عددی که با رنگ آبی مشخص شده رو به 1 تغییر بدید. اگه روی D نصبه همون 2 باید باشه. اگه روی E نصبه بکنیدش 3...
timeout=10
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
خوب. حالا این 3 فایل رو کپی کنید داخل C
مرحله 2
از آدرس زیر Command Prompt رو اجرا کنید
Start/ All Programs/ Accessories/ Rigth Click on Command Prompt/ Run as administrator
4 دستور زیر رو به ترتیپ در خط فرمان کپی کنید و دکمه اینتر رو فشار دهید
bcdedit /create {legacy} /d “Windows_XP”
bcdedit /set {legacy} device boot
bcdedit /set {legacy} path \ntldr
bcdedit /displayorder {legacy} /addlast
بعد از ریست کردن کامپیوتر میتوانید ویندوز Xp یا ویستا را جهت بوت شدن انتخاب کنی
Last edited by Razel; 14-05-2007 at 18:58.
سلام
من ویندوز ویستا دارم . قبلاً ایکس پی داشتم . الان هیچ یک از بازی ها روی ویستا نصب نمی شود . یکی از دوستان
گفت که با یک نرم افزار خاص می تونی این مشکل ویستا را برطرف کنی .
حالا خواهش می کنم اگر نرم افزار یا راهی برای نصب بازی روی ویستا سراغ دارید ، معرفی کنید .
با تشکر
خوب من در درایو c وین xp داشتم در d ویستا.به دلایلی c را فرمت کردم دوباره نصب کردم.بعد از ریستارت مستقیم به xp میرفت و بوت ویستا پریده بود.بنا به پیشنهاد دوستی.dvd vista را گذاشتم و ریکاوری کردم.
حالا بوت ویستا آمد ولی بوت xp پرید.مجددا طبق فرمایش دوست razel عمل کردم و بوت xp را هم درست کردم.
همین.کمک نمیخوام گفتم شما هم یاد بگیرید.
هنوز dll فارسی برای ویستا نیامده که جای پ و ژ درست بشه؟؟
گزینه گیم ویستا را که میزنم اسامی بازیها میاید و با کلیک روی اسامی ولی بازی نمیاد .فقط پوشه خالی گیم را نشان میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)