یه سوال: در مقابل کسی که 2 تا BLADE MAIL بسته چی کار کنم می دونید که 40% اتک هیرویه meeleرو بر می گردونه به خودش تقریبا نصف دمیجی رو که بهش میدم رو خودم هم می خورم . چجوری میشه جلوشو گرفت؟
یه سوال: در مقابل کسی که 2 تا BLADE MAIL بسته چی کار کنم می دونید که 40% اتک هیرویه meeleرو بر می گردونه به خودش تقریبا نصف دمیجی رو که بهش میدم رو خودم هم می خورم . چجوری میشه جلوشو گرفت؟
بهترین کار اینه که خوت هم از اون آیتم ببندی و آرمورت رو هم سعی کنی از اون بیشتر کنی.
شما چی کار میکنی که بیشتر multi cast میده این هیرو ؟ lvl6 اون چی کار میکنه ؟
دوست عزیز شما میتونی یه Black King Bar بگیری و از جادوی AVATAR اون استفاده کنی ! دیگه اون Blade Mail اثر نداره ! فکر کن اگه این Black King Bar نبود وارچیف با 3-4 تا Blade Mail چی میشد !!
اون LVL6 ogre magi ::
20% شانس داره که اون Spell اول شما 4بار بگیره ! اگه Aghanim ببندی میشه 30% و 5بار بگیره !
بچه ها یه کمی بیشتر پست بدید . تاپیک خیلی خلوت شده
Last edited by Cain; 25-04-2007 at 08:29.
برای زدن مولتی بیشتر باید براش دگون ابی بسازی ( aghanim)
اون موقع شانس زدن مولتی بیشتر
مولتی زدن کاملا شانسیه مثلا من که ور میدارم اصلان نمیزنه ولی یکی از وستام ور میداره باید بشماری چند تا نمی زنه سامون شانس دااره![]()
اقا بیاید همه انلاین بازی کنیم !
GG Clinet
اقا بیاید آنلاین بازی کنم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این تاپیک توضیح دادم !
5تا Insane زدن سخته؟! اگه کسی زده باشه می تونه به خودش امیدوار باشه؟!
و یه چیزه دیگه... من تو Int و Agl هیروی تخصصی دارم که تو اکثر موارد می تونم باهاشون خوب بازی کنم. اما تو Str هنوز هیچ هیرویی به دلم ننشسته!! پیشنهادی دارید؟!
Tiny - BristleBack - Panda - Nightstalker - Slithereen Guard - Lifestealer - Tidehunter - Spiritbreaker - Axe
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)