آقا امیر گل !
اگه یه وقت چیزی از حرف هام نفهمیدید عکس ها دیگه گویا هستند :
======================================
امیدوارم که بدردتون بخوره ... !!!
آقا امیر گل !
اگه یه وقت چیزی از حرف هام نفهمیدید عکس ها دیگه گویا هستند :
امیدوارم که بدردتون بخوره ... !!!
Isaaaac گل !
لطفا نسخه 1.97.1 نرم افزار WTM را به همراه آموزش برامون بذاريد ...
لينك دانلود WTM CD Protect 1.97.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش هم به زودي !!!
دستت درد نكنه ...
رفتم دانلود كنم ...
نوشته شده توسط mahdi1535
آقايان Isaaaac - Mehdi 7070 و ... كسي نبود يه كمكي بكنه
سلام به همه دوستان عزيزخصوصا آقا مهدي كه ميبينم واقعا تو اين تاپيك زحمت مي كشند و
دوستان عزيزديگر كه جا داره از همشون تشكر كنم اين چند روز كه نبودم به اندازه يه سال واسم
گذشت (دوستاني كه تو بيمارستان بستري شدند بهتر درك مي كنند)يه عمل داشتم كه خدا رو شكر
با دعاي شما دوستان عزيزم الان حالم بهتره
خوب مهدي جان پست هاي قبلي رو كه نگاه كردم آموزش واسه قفل گزاري روي سيدي داده بودين
ولي من قسمت اصل كاري يعني هموني كه بايد اون پوشه copykiller و ديگر فايل ها رو چك كنه رو
بلد نيستم . اگه كسي اين تيكه شو بلده كه چه جوري بايد تست بشه كه سيدي اورجينال هست يا نه يه
راهنمايي بكنه . مهدي آقا هنوز من قفلي واسه سيدي ها نزاشتم فقط يه بار همينجوري با يه نرم افزار
كه آقا هادي معرفي كردند يه خورده ور رفتم كه اونم من زياد متوجه نمي شدم دقيقا چه بايد كرد اسم
نرم افزار WTM CD Protectهست كه اگه كسي باهاش كار كرده يه توضيحي بده !
تو help برنامه يه چيزايي هست ولي بنده كه وقتي قفل گزاشتم تو 12 min ايميج گرفت از سيدي .
در مورد copykiller هم بيشتر توضيح بدين آقا مهدي يعني من بايد پوشه برنامه رو بريزم تو سيدي
يا فايلهايي كه تو پوشه هاي برنامه copykiller هستش ؟ اگه زحمتي نيست يه توضيح مفصل بدين .
خوب خيلي حرف زدم هنوز قسمت اصلي سوالام مونده !!
تو تاپيك هاي قبلي در مورد اون سيدي كه پروژه هاي دانشگاه (زبانهاي برنامه نويسي) بود كه قفل نگهبان
رو داشت يه سوالي مطرح كردم وسودا جان هم گفته بودن كه كرك كردن و يه راهي گفتن كه عملي نيست چون
بنده تست كردم حالا نمي دونم اين ورژن جديد قفل هست يا؟!!! در مورد اون فايل NEGGLPSH.dll كه سودا
جان كرك كردن اونم جواب نميده يعني بايد دقيق چي كار كرد چون توي سيدي همچين فايلي من پيدا نكردم ولي
ايميج از سيدي ها گرفتم ولي وقتي اتوران برنامه رو اجرا ميكني ميگه سيدي اورجينال رو بزار تو سيدي رام
اينم عكسها به ترتيب گزاشتم اولي ورژن قفل كه داره تست ميكنه دومي يه پيغام خطا كه ميگه سيدي اورجينال را
بزاريد سومي هم كه دوستان بايد راهنمايي كنن و چهارمي هم فايلهاي داخل پوشه lock.cd! هستش .
راستي تا يادم نرفته بگم وقتي اين سيدي رو تو رايتر ميزارم پيغام دومي و بعد سومي رو ميده ولي توي سيد دي
رام درست كار ميكنه مي خوام بدونم اشكال از چيه ؟!!!!!!!!!!!!!!!! يعني خود قفل اين جوريه ميفهمه تو رايتر
هست يا نه چون من بدجور تو كف اين تيكش موندم !!!!!!!!!!!!!
در ضمن من با برنامه PreGap.Image.Builer ايميج گرفتم . خلاصه سرتونو زياد درد نمي يارم بنده رو راهنمايي كنيد
مهدي جان واسه قفل هم ديگه دستم به دامنتون يه كاريش بكن ؟ يه خورده در مورده همون حجمي كردن فايل ها هم اگه ميشه
توضيح بدين با چي حجمي كنم اونا رو به غير از اون برنامه tz copy يه چيز ديگه اگه معرفي كنيد همينWTM CD Protect
فكر كنم چيز خوبي باشه تو گوگي سرچ كنيد wmtخودش مستقيم ميبره به سايت اصليه اين برنامه
دوستان از اين به بعد اگه با سيدي مواجه شدن كه قفل هاي فني داره و بالاخره تونستن قفل سيدي ها رو بشكنن اگه زحمتي
واسشون نباشه بيان چگونگي كاركرد قفل و نحوه شكستن اون رو همراه با عكس از محتويات داخل سيدي و ....
تو يه فايل pdf بنويسن و بزارن فكر كنم بدرد همه بچه ها ميخوره و راحت تر ميتونن به نتيجه برسن !
اينم آموزش يه نرم افزار واسه قفل گزاريه كه خودم باهاشون كار كردم و بدرد مي خوره واسه اينكه اتوران فقط
از روي سيدي اجرا بشه شايد بدردتون خورد هر چند شايد قبلا اينا رو آموزش داده باشند دوستان در مورد اين
برنامه CDSHiELD SE كه آموزشش رو ميزارم اگه چيزاي ديگه اي بلدن بزارن
اگه دوستان محبت كنند لينك دانلود برنامه ها رو واسه دوستان ديگه بزارن ممنون ميشم .
pdf هست و البته فارسي (خودم نوشتم ) اميدوارم بدردتون بخوره
راستي كسي كرك اين برنامه wmt رو نداره ؟
لينك دانلود CDSHiELD SE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوارم اين تاپيك همين جور فعال بمونه بنده
(بچه ها دعا كنيد كنكور قبول بشم ديگه زياد نمي تونم بيام هر 1 هفته 1 بار به انجمن ها سر ميزنم دعا يادتون نره كه اگه قبول نشم ديگه ...)
حق نگهدارتون
آقا مهدي گل !
سلام !
اميدوارم كه ديگه حالتون خوب شده باشه ... ما هم دلمون برا شما تنگ شده بود ...
در مورد copy killer عرض كنم كه هنوز نتونستم نسخه فول اون را پيدا كنم ...
اما بخش اول كار را همين نسخه دمو انجام ميده . شما از سايتش اين را دانلود كن . بعد با Nero بريز روي سي دي . البته شاخه اي به نام copy killer بعد از نصب درست ميشه و بايد اون را بريزي روي سي دي ... همين ! الان اگه بذاري با clone ايميج بگيره ، مي بيني كه داره پشت سر هم eror ميده !
بخش مهم تر كه چك كردن سي دي هست را اين نسخه نداره ... البته من سعي مي كنم كه امتحان كنم و بهتون بگم ...
فكر نكنم به صورت دستي نوشتن اين قسمت فايده داشته باشه ... چون شما مي تونيد اسم و اندازه فايل را چك كنيد كه هر دوش قابل شبيه سازي هست ! در ضمن احتمالا براي اين قسمت نياز به برنامه نويسي با delphi يا vb باشه !
آقا Isaaaac گل هم قول داده كه آموزش برنامه WTM را برامون بذاره ... ما كه منتظريم !
من سعي مي كنم با اين copy killer ور برم ببينم ميشه كاري كرد يا نه ؟
حجمي كردن هم كه فقط همون tz را داريم ... من هم آموزش شكستنش را براتون گذاشتم ! حتي اگه به صورت دستي هم حجم مجازي داشته باشه ، بازم همين آموزش بدرد بخوره !
در مورد قفل نگهبان هم اساتيد بايد توضيح بدهند ... حق با شماست ... اين فايل dll اصلا توي سي دي نيست !
من تا حالا اين قفل را به غير از گلهاي بهشت نديدم ... به خاطر همين اصلا نظر نمي دم ...
اين تاپيك از اين هم فعال تر ميشه ... چون الان آقا Isaaaac گل اينجا هستند !
CDSHiELD SE را هم رفتم دانلود كنم !
با تشكر
آقا mahdi1535 گل !
من درباره اين سي دي ها توضيح دادم !
شما با clone 2.5 امتحان كن .... با blinde هم همين طور !
در ضمن شما با IsoBuster يه نگاهي به سي دي بيندازيد ... اون وقت متوجه ميشيد كه برنامه چي را تست مي كنه ؟!
نوشته شده توسط mehdi_7070
من قبلا همه اين كارها را انجام دادم با انواع ورژنهاي clone از جمله ورژن clone 2.5 و blinde ولي نشد
ظمنا هيچ چيز عجيبي تو Iso Buster نشون نداد
سلامنوشته شده توسط mehdi_7070
دوست عزيز اين برنامه برا نسخه هاي جديد نميشه كه مال من ورژن قفلش 2.10است
در ضمن با كلون هيچ نسخه اي نميشه چون قفل سطح سي دي رو بررسي ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)