knopix بر اساس دبیانه یا ردهت
آیا knopix فقط با میزکار کی دی ای ارائه میشه
معادل directx sdk ویندوز توی لینوکس چیه؟منظورم برای برنامه نویسی کارای گرافیکیه
ممنون
knopix بر اساس دبیانه یا ردهت
آیا knopix فقط با میزکار کی دی ای ارائه میشه
معادل directx sdk ویندوز توی لینوکس چیه؟منظورم برای برنامه نویسی کارای گرافیکیه
ممنون
چه جوری می تونم سایز پارتیشن filesystem رو تغیر بدم؟ وقتی می خوام برنامه نصب کنم می گه این پارتیشن جا نداره!
با GParted امتحان کردم اما این پارتیشن رو نشون نمیده.
Last edited by amsjavan; 14-03-2009 at 21:50.
سلام خدمت دوستان من از نسخه نصب شده ناپیکس 6 استفاده می کنم که خوب معمولا باهاش مشکل ندارم اما الان دو پارتیشن غیر لینوکسیم رو که ntfs هستن نمیشناسه.البته قبلا میشناختشون.
به نظر خودم بخاطر ویروسهای جدیدیه که تو ویندوز گرفتم شاید پارتیشنهام رو بهم ریخته باشه.
به هر حال اگر کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
احتمالا اون پارتیشن ها رو فرمت کردید ... درسته ؟
فرمت کردم، ویندوز ریختم، Grub نصب کردم و تا چند وقت هم از هر دو به خوبی استفاده کردم تا اینکه یه دفعه ...
البته یه چیزی ریختم شاید واسه اون باشه یه درایور آزمایشی برای RaiserFS تو ویندوز دیدم و امتحانش کردم که بد هم نبود فکر کنم دقیقا از همون موقع اینجوری شد.
موردی که الان به ذهنم میرسه و شاید علت این مسئله باشه عوض شدن کد UUID مربوط به پارتیشن های NTFS شما هست ! هر پارتیشنی در لینوکس با یک رشته کد با نام UUID شناخته میشه. در صورتی که یک پارتیشن به هر دلیلی و توسط هر ابزاری ( حتی در ویندوز ) فرمت بشه , این رشته کد تغییر پیدا می کنه و بنابراین دیگه نمیتونید به اون پارتیشن در لینوکس دسترسی پیدا کنید ! مشخصات پارتیشن ها شامل uuid , مسیر مانت شدن و ... در فایل fstab در داخل پوشه ی etc ثبت شده. بنابراین زمانی که کد uuid یک پارتیشن بر اثر فرمت شدن عوض میشه , فایل fstab نمیتونه اون پارتیشن رو شناسایی کنه ( بدلیل تغییر uuid ! ).
شما باید uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو با دستور زیر پیدا کنید ( این دستور رو با root اجرا کنید ):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* به جای sda3 مسیر پارتیشن مورد نظر رو قرار بدید. لیست پارتیشن ها رو با دستور زیر میتونید ببینید:
سپس فایل fstab رو با root باز کنید:
و کد uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو جایگزین رشته کد uuid مربوط به قبل از فرمت شدن اون پارتیشن در فایل fstab کنید.
البته شاید مشکل شما دلیل دیگه ای داشته باشه ولی فعلا این راه حل به ذهنم میرسه !
Knoppix براساس Debian هست ...
تا قبل از نسخه ی فعلی ( 6.0 ) همه ی دسکتاپ ها رو در نسخه ی dvd داشته ولی ظاهرا در نسخه ی 6.0 این توزیع فقط از دسکتاپ LXDE استفاده شده و فقط نسخه ی cd اون منتشر شده و نسخه ی dvd نداره ( البته مطمئن نیستم ! ). ولی در نسخه ی بعدی ( 6.1 ) که به صورت dvd هست قراره KDE و Gnome هم اضافه بشه !
مطمئن نیستم ولی شاید OGRE رو بشه نام برد ! OGRE یک موتور رندر سه بعدیه که می تونه در بسیاری از برنامه ها از جمله ساخت بازی های سه بعدی به کار گرفته شه.
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ پارتیشن filesystem فقط ۲ مگابایت جا داره!!!
شما چه چیزی رو میخواهید انجام بدی
تغییر سایز پارتیشن ؟
یا عوض کردن فایل سیستم ؟
در آخر از چه دیستروی استفاده میکنی
می خوام سایز پارتیشن filesystem رو زیاد کنم.
از فدورا ۱۰ استفاده می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)