تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 212 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مشکل دیده بان سراسریه دوستان؟
    مشکل دیده بان هست
    خدا رو شکر من ماهیانه گرفتم بعد این تخلیه میکنم واقعا کیفیتش بده
    شکایت هم میکنم

2. این کاربر از AliROCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فک کنم یکم بهتر شد درسته ؟ الان با چیز پی ان وصلم یوتیوبو خوب باز می کنه تا حدودی ، تایید یا رد ؟
    Last edited by George Shelly; 08-08-2019 at 16:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برا من که خرابه همین دو دقیقه پیش دوباره قطع شد نمیدونم باقیه شرکتا هم به همین افتضاحی سرویس میدن!؟! مخابرات داشتم اصلا اینطوری نبود

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من فک کنم قضیه سر به موقع ندادن پول به زیرساخت باشه چون اصلا چنین چیزی من تاحالا ندیدم قبلا، این اصلا بحث کیفیت و سرعت و ،،، نیست بحث نود و پنج درصد قطعی نته اصلا انگار نت شرکت از زیرساخت قطع شده تا پول بدن اینجوری من حدس میزنم وگرنه اختلال رخ میده نه دیگه در این حد کندی وحشتناک و شبه قطع

داره خودمونی میشه AMP135's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

فک کنم یکم بهتر شد درسته ؟ الان با چیز پی ان وصلم یوتیوبو خوب باز می کنه تا حدودی ، تایید یا رد ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم تایم اوت دارم ولی سرعت دانلود خارجی کمی بهتر شده برای من ، با 500 کیلو دانلود می کنه ولی به خاطر تایم اوت صفحه خیلی بده

Last edited by George Shelly; 08-08-2019 at 17:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سرعت من که از 4 مگ اومده رو 800 کیلو تایم اوت و قطعی هم که داره

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منم تایم اوت دارم ولی سرعت دانلود خارجی کمی بهتر شده برای من ، با 500 کیلو دانلود می کنه ولی به خاطر تایم اوت صفحه خیلی بده

8مگ که روی 10 بسته شده ، خوب شد تستی 1ماه گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام دوستان دیده بان نتی عزیز !
    طی آخرین چتی که با پشتیبانیشون کردم و انواع و اقسام فشار و تهدید و خفت بارشون کردم نهایت این جمله ازشون در اومد که :

ما پیگیر هستیم و حق هم کاملابا شماست و همکاران هم 24 ساعته در حال رفع مشکل هستن و احتمالا این مشکل تا شنبه و یا نهایتا یکشنبه کامل رفع میشه

طی دیروز و امروز شدت دعوایی که با این ها توی چت کردم توی این سالهایی که اینترنت داشتم و فقط یک بار زمان آسیباتک به یک مشکل سراسری چند روزه برخورد کردم، این حجم از خفت هایی که بار اینها کردم رکورد زده.
    البته من از وقتی وارد شرکت شدم از حدود یک ماه قبل هیچ وقت نتم خوب و راضی کننده نبود به نسبت زمانی که شاتل بودم .
    حتی زمانی که این مشکل به وجود نیومده بود، افت شدید سرعت دانلود موقع استفاده از vpn و افت شدید سرعت پیج باز کردن همزمان با دانلود رو داشتم و اون زمان هم تلفنی دو سه بار شدیدا از خجالتشون در اومدم.
    متاسفانه ریسک کردم و سرویس 6 ماهه گرفتم ولی اگر وضع درست نشه به هرترتیب ممکن جدا میشم.

11. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام دوستان دیده بان نتی عزیز !
    طی آخرین چتی که با پشتیبانیشون کردم و انواع و اقسام فشار و تهدید و خفت بارشون کردم نهایت این جمله ازشون در اومد که :

طی دیروز و امروز شدت دعوایی که با این ها توی چت کردم توی این سالهایی که اینترنت داشتم و فقط یک بار زمان آسیباتک به یک مشکل سراسری چند روزه برخورد کردم، این حجم از خفت هایی که بار اینها کردم رکورد زده.
    البته من از وقتی وارد شرکت شدم از حدود یک ماه قبل هیچ وقت نتم خوب و راضی کننده نبود به نسبت زمانی که شاتل بودم .
    حتی زمانی که این مشکل به وجود نیومده بود، افت شدید سرعت دانلود موقع استفاده از vpn و افت شدید سرعت پیج باز کردن همزمان با دانلود رو داشتم و اون زمان هم تلفنی دو سه بار شدیدا از خجالتشون در اومدم.
    متاسفانه ریسک کردم و سرویس 6 ماهه گرفتم ولی اگر وضع درست نشه به هرترتیب ممکن جدا میشم.
    به من هر روز میگن امروز یا فردا... شنبه یا کشنبه یعنی نمیدونیم مشکل کجاست و ر*دیم. من 1 ماه تستی گرفتم ، تنها چیز خوبی که داشت حجم بود. پینگش که داغونه ، کانتر سرور دوبی همه رفیقام 50 هستن من 110 :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •