من طرح 130 تومنی مبین نت رو خریداری کردم، با هزینه ی نصب و مالیات شد 165 تومن.
منطقه ی 2 (شهرآرا) فقط 1 روز ازش استفاده کردم (چون هنوز ای دی اس ال آسیاتک 1 ماه اشتراک دارم)، انصافاً به مورد بدی باهاش بر نخوردم (تجربه ی کامل رو پایین تر توضیح میدم). اینم تست سرعت:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(اسکرین شات دیروز گرفته شده)
و اما تجربه 1 روزه و کارایی که باهاش کردم،
اول اینکه تنظیمات WPS رو چک کردم که پیشفرض بصورت خاموش بود، چون همینطور که احتمالاً همه در جریان هستید، عامل اصلی هک شدن وایفای با گوشی های آندرویدی، همین قابلیت WPS هست.
بعد مشکلی که با اتصال گوشی داشتم این بود که هر 1 دقیقه 1 بار وایفای در حالی که کانکت بود، مشکل Netwrork not available میومد رو گوشیم ، که مربوط به اتوماتیک بودن چنل وایفای مودم بود، که اونم روی یک چنل خوب ثابت کردم و مشکل برطرف شد،
با گشت زنی توی وب شروع کردم، با وی.پی.ان غیرمجانی و بدون وی.پی.ان. در هر 2 حالت رضایت کامل داشتم، خیلی سرعت بالایی توی لود کردن صفحات داره. ای دی اس ال من 16 مگ هست و همچین چیزی رو نتونسته بودم تجربه کنم. بعد داخل تلگرام و اینستاگرام هم مشکل خاصی ندیدم، فقط اینکه وقتی از روی هرپست اینستاگرام رد میشی سریع ویدوهارو لود میکنه خیلی روی حجم باقیمانده تاثیر داره که باید کنترل بشه.
بعدشم با کابل لن به PS4 متصل کردم، با نت تایپ 2 (اگر اهل جوین شدن به گیم پارتی و چت داخل پارتی نیستید، داشتن نت تایپ 1 هیچ ضرورتی نداره) و سرعت دانلود 16 مگابیت بر ثانیه روی کنسول، یک دست فیفا و 1 ساعت هم کال آف دیوتی بازی کردم، انصافاً بدون لگ و مشکل و کامل تا انتهای بازی ها پیش رفتم.
ساعت 2 هم فایل 1 گیگابایتی برای دانلود که گذاشتم که متاسفانه سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بالاتر نرفت (خیلی نوسان داشت، میانگین روی 100 کیلوبایت بود). پس عملاً هیچی. به همین حاطر سرویس آسیاتک رو جمع آوری نمی کنم و از شبانه ی آسیاتک استفاده میکنم چون مبین نت به شدت بد بود توی دانلود شبانه.
امیدوارم در ادامه پشیمونم نکنه. تا اینجا خوب بوده. (خیلی بهتر از ADSL)