این همراه اول کلا خوشش میاد کرم بریزهپدر همه رو درآورده با این ترابرد . نمی دونم چرا وقتی بر میگردی اپراتور پایه یعنی همراه اول باز هم مشکلات ول کن نیستن . حالم از همراه اول به هم میخوره
.
این همراه اول کلا خوشش میاد کرم بریزهپدر همه رو درآورده با این ترابرد . نمی دونم چرا وقتی بر میگردی اپراتور پایه یعنی همراه اول باز هم مشکلات ول کن نیستن . حالم از همراه اول به هم میخوره
.
سلام
سیم کارت دائمی همراه اول دارم و میخوام ترابرد کنم به ایرانسل
مشکلی برام پیش نمیاد؟
آخه تو شهر ما همراه اول به زور 3g جواب میده ولی ایرانسل 4g داره
اگر با پیام ترابرد که قبل از تماس با شما شنیده می شود و همچنین عدم دریافت پیامک های خدماتی از سرشماره ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰و ۳۰۰۰و ۵۰۰۰ البته به جز بانک ها، مشکلی ندارید اینکار را انجام دهید.
چون ایرانسل هم تعرفه ارزونتر و هم اینترنت بهتری دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تایید میشه ایرانسل بهترین خدمات رو ارائه میده و ارزونتره و به مشکلات خیلی بهتر از همراه اول رسیدگی میکنه . کلا همراه اول خیلی اذیت میکنه و خدمات خیلی مسخره ای داره . از جمله 4G مخفی![]()
دوستان اگه کسی پیامک هاش درست شد لطف کنه اعلام کنه
ممنون
من که دوستان گفتن برگرد همراه اول همه چیز درست میشه.
حالا برگشتیم دیدیم که نه تنها پیامک درست نشد بلکه اینترنت سیم کارت هم پرید.
بعد از ۲ روز پیگیری با همراه اول اینترنت سیم کارت درست کردن ولی هنوز پیامک ها درست نشده، حتی پیامک های خود همراه اول هم دریافت نمیکنم. مثل استعلام مانده اینترنت یا رمز فعالسازی نرم افزار همراه من.
خلاصه موندیم رو هوا
هم ۹۹۹۰ و هم ۱۹۵ شکایت کردم ولی مشکلم همچنان ادامه دارد.
دوستان بهترین کار خرید گوشی دوسیم هست. ترابرد کردن واقعاً داستان داره و باعث کلی مشکل روی خط میشه که متاسفانه به آسانی قابل حل نیست. [emoji22] [emoji22] [emoji22]
من که دوستان گفتن برگرد همراه اول همه چیز درست میشه.
حالا برگشتیم دیدیم که نه تنها پیامک درست نشد بلکه اینترنت سیم کارت هم پرید.
بعد از ۲ روز پیگیری با همراه اول اینترنت سیم کارت درست کردن ولی هنوز پیامک ها درست نشده، حتی پیامک های خود همراه اول هم دریافت نمیکنم. مثل استعلام مانده اینترنت یا رمز فعالسازی نرم افزار همراه من.
خلاصه موندیم رو هوا
هم ۹۹۹۰ و هم ۱۹۵ شکایت کردم ولی مشکلم همچنان ادامه دارد.
دوستان بهترین کار خرید گوشی دوسیم هست.
ترابرد کردن واقعاً داستان داره و باعث کلی مشکل روی خط میشه که متاسفانه به آسانی قابل حل نیست. [emoji22] [emoji22] [emoji22]
دقیقاً مثل من
پدرشون رو درمیارم، اینقدر زنگ میزنم و شکایت میکنم که به نتیجه برسم، البته یه سیم اعتباری هم امروز گرفتم ولی گذاشتم واسه مرحله آخر که دیگه به نتیجه نرسیدم!
عجب اشتباهی کردم ترابرد کردم
دوستان ترادبرد به ایرانسل، بسته هدیه داره؟ اگه داره، دقیقا چیه؟ و آیا سیم هدیه تعلق میگیره؟
همراه اول، اکباتان 3جی درست حسابی نداره، شکایت هم جواب نمیده! بین رایتل و ایرانسل موندم
رایتل 3جی سیم دایمیش 0.1 ریاله، فکر کنم گیگ آزاد میشه حدود 10 هزار تومن و به صرفس، ایرانسل 0.5 ریال و یه دایمی937 ایرانسل داشتم، سقف اعتبارش 20 تومنه!!! اما آی سیم 902 50 تومن
ترادبرد به ایرانسل آیا سیم ۴جی میدن یا یه سری باید هزینه جدا پرداخت شه؟
سوال بعدی یه سیم اعتباری داشتم ترادبرد کردم، الان اگه به ایرانسل برگردم، سیمکارت 4جی میگیرم ؟
Last edited by ShadowDragon; 15-12-2016 at 10:31.
پیامک های اطلاع رسانی خط من از امروز اوکی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)