این قسمت
sent from Huawei mate 8
این قسمت
sent from Huawei mate 8
بله میدونم مستقیم همونم خیلی خوبه -البته توی اپدیتاش تورنتم اضافه کرده فکر کنم
سوال من چیز دیگه بود اونو تست کردین گفتم؟با میشه تست کنید
مدل مودمتون؟
کسی نبود جواب بده؟؟
این 932 d1 تنظیماتش مثل مودم های دلینک و تیپیلینک کامل هست میشه از محیطش عکس بگیرید؟
مک فیلتر داره ؟ یا مثلا اگه یک دقیقه بیکار بود قطع بشه نت ؟؟
مشکل من اینه 4جی ایرانسل تو گوشی میزنه 4g+ با تست اسپید که تست میگیرم دانلودش 2مگ-3مگ برثانیه اس.
کد *20# که میگیرم میزنه منطقه 2جی-3جی هست.. میترسم مودم بگیرم بمونه رو دستم. سرعت 2مگ دانلود ک بدرد نمیخوره.
خیلی جاها 4G ایرانسل اسمن اینه و سرعتش کمه .
قبلا با مودم asus n55u تست کردم لینک مستقیم جواب میده اما این مدل دانگلهای هوواوی رو نمیشناسه
در حال حاضر فعلا n12u روش دانگل متصل کردم که فقط یک یو اس بی داره که اونم به دانگل متصل هست لذا روی اون تست نکردم.
احتمالا AC68U همه این موارد رو جواب بده که قصد خرید دارم اما خیلی گرونه یکم زور داره.
Sent from my iPhone 6s+
n12 رو نميدونم
ولي n14 هاب يواس بي جواب ميده
٣٣٧٢ خودش شيار كارت حافظه داره كه با هم جواب ميده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام دوستان خسته نباشید در موورد های لینک که نوشتین میشه یه توضیحی بدید چی هست همه چی رو تخصصی و پیچیده نوشتید رو مودم zte mf60 چظور میتونم غیر فعالش کنم و یک مشکلی هم که من دارم اینه که سرعت دانلودم تا یک مگ میره بغد 1دقیقه صفر میشه و دوباره میره یک مگ و این روال همیشه ادامه داره و یک مشکل دیگه هم این که تو ویندوز 10 هستم و وقتی مه مودم رو با کابل وص میکنم باید اصولا با لن وصل بشه که نمیشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام من مودم e8372 دارم داشتم web ui از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب می کردم که وسطش download failed داد از اون موقع تا حالا دیگه هیچ pc مودمه نمی شناسه دکمه rest هم نگه می دارم هیچ اتفاقی نمی افته کسی می دونه چیکار باید بکنم
باید مجدد web نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)