تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 110 از 755 اولاول ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,091 به 1,100 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست محترمم
    متاسفم من بارها هم گفتم شما تاموقعی میتونید کارتریج رو شارژ کنید که کارتریج خطا نداده باشه لحظه ای که کارتریج ارور داد اگر از اتصالات نباشه دیگه اون از رده خارجه و باید یکی جایگزینش کنید متاسفم ولی وقتی کارتریج سوخت دیگه شارژش اثر نداره
    در مورد کثیفی سرویس استیشن هم خوب از اونجای که این پرینترا جوری ساخته شدن که قابل سرویس نباشن
    بهتره خودتون با پارچه نم دار اونجارو تمیز کنید ولی به قطعات فشار نیارد چون ممکنه بشکنند و دستگاه از کار بیفته
    موفق باشی
    من بعد در خواستم با دستمال داخل چاپ گر رو تمیز کردم و کارتریج رو هم دوباره شارژکردم و یه دفعه دیدم که دیگه ارور نمیده
    بهرحال دستتون درد نکنه که کمکم کردین

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی دارم
    من تازه کاتریجم رو شارژ کردم ولی الن که باهاش پرینت می گیرم کم رنگه
    یکی میگفت به خاطر اینه که قبل از شارژ پودرهای سوخته رو خالی نکردی ولی من این کار را کردم
    نمیدونم حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی دارم
    من تازه کاتریجم رو شارژ کردم ولی الن که باهاش پرینت می گیرم کم رنگه
    یکی میگفت به خاطر اینه که قبل از شارژ پودرهای سوخته رو خالی نکردی ولی من این کار را کردم
    نمیدونم حالا مشکل از کجاست؟؟؟؟
    شاید مدتیه که ازش استفاده نکردی ( پرینتر )

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم آیا پرینتر تک کاره جوهر افشان Brother هستش یا اصلا تولید نمیشه؟
    و سوال دوم اینکه کارتریج پرینترهای HP Deskjet D5063 و Deskjet D4263 شارژ میشه یا نه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    من یه پرینتر لیزری رنگی می خوام که شارژ بشه و هزینه ی شارژ بسیار پایینی داشته باشه .
    بودجم 200-300 هست. برای توی خونه . کیفیت تصویرش هم برام خیلی مهم نیست .
    1600 و clp 300 و clp 315 کدوم بهتره .
    خواهش می کنم سریعتر جواب بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من چاپگرم 1280 hp هستش روشن نمیشه کابل برقشو میکشم دوباره میزنم یه لحظه چراغ سبز روشن میشه دوباره خاموش ویشه ممنون میشو راهنمایی کنید مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم آیا پرینتر تک کاره جوهر افشان Brother هستش یا اصلا تولید نمیشه؟
    و سوال دوم اینکه کارتریج پرینترهای HP Deskjet D5063 و Deskjet D4263 شارژ میشه یا نه؟
    ممنون
    سلام
    خیر - تمام محصولات جوهر افشان برادر چندکاره هست از 3 تا 6 کاره برای اطلاعات بیشتر یه سری به سایت برادر بزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باسلام و خسته نباشيد
    من مي خوام يه پرينتر رنگي ليزري بخرم
    منو راهنمايي كنيد
    قيمتش بين 300تا500 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من برای پرینتر 1010 خودم در ویندوز های 64 بیتی درایور پیدا نکردم
    واقعا ظایع است که Hp با اون عضمت پرینتر ای به این معروفی رو فکری واسش نکرده (تو سایت Hp Forum) خیلی ها مشکل برای نصب Hp1010 روی ویستا داشته اند. من یکی که از Hp نا امید شدم.
    البته من الان Hp1010 رو که ساختارا" با Hp1020 یکی است را روی ویستا 32 بیتی با بدیختی و میانبر زدن نصب کردم و صحیح پرینت میگیرم ولی ویستا 64 بیت به هیچ وجه با این درایور ها کار نمیکند و این هم معضلی بزرگ است ....

داره خودمونی میشه raminrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من برای پرینتر 1010 خودم در ویندوز های 64 بیتی درایور پیدا نکردم
    واقعا ظایع است که Hp با اون عضمت پرینتر ای به این معروفی رو فکری واسش نکرده (تو سایت Hp Forum) خیلی ها مشکل برای نصب Hp1010 روی ویستا داشته اند. من یکی که از Hp نا امید شدم.
    البته من الان Hp1010 رو که ساختارا" با Hp1020 یکی است را روی ویستا 32 بیتی با بدیختی و میانبر زدن نصب کردم و صحیح پرینت میگیرم ولی ویستا 64 بیت به هیچ وجه با این درایور ها کار نمیکند و این هم معضلی بزرگ است ....
    سلام دوست عزیز
    بله حق باشماست البته اچ پی یه یونیوسال رایور روی سایت خودش برای ویندوز های 64 بیت گذاشته ولی اون هم درست کار نمیکنه و اینقدر مشکلات کار برها زیاد بوده که اچ پی به فکر بهینه سازی ویستا و ویندوز افتاده خوب این از حماقت طراح سیستم عامل هست چرا که برای ویندوز های قدیمی تر مثل ایکس پی حتی قبل از ورودشون به بازار درایورش روی سایت بود واگر نه شرکتی که همیشه همکار ماکروسافت بوده پروژه بهینه سازی رو راه نمینداخت و حتی زمزمه ساخت سیستم عامل خود اچ پی (با بیس لینوکس) توی کارای خودش نمی گنجوند
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •